Spotkania na mecze Liverpoolu

TRÓJMIASTO

Serdecznie zapraszamy na pierwszy mecz rundy pucharowej Ligi Mistrzów przeciwko Interowi do naszego pubu Sherlock w Sopocie. Przewidujemy dobrą frekwencję, dużo śpiewów i świetną atmosferę.

Inter v Liverpool
Sherlock Pub,
Sopot, Podjazd 3
Start: 20:00

Link do wydarzenia: Redirecting...

3 polubienia

Hejka, ktoś się wybiera na finał pucharu Anglii z Chelsea w Warszawie ?

Witam!
Poniewaz w niedziele,22 maja kiedy zdobedziemy Mistrzostwo Anglii :grinning: bede razem z moim najlepszym kumplem w Krakowie to mam do Was 2 pytania:

• czy dalej najlepsza miejscowka to English Football Club przy Mikolajskiej?
  • jezeli tak to czy trzeba rezerwowac miejsce albo po prostu mozna przyjsc?

Z gory dzieki za odpowiedzi :smiley:

Przygotowaliśmy mapkę z miejscami spotkań kibiców Liverpoolu na zbliżający się finał Ligi Mistrzów. Dajcie znać, których miejscowości (większych lub mniejszych - z dokładnym miejscem spotkania) na tej mapie brakuje.

3 polubienia

Ktoś Londyn lub okolice?

Cześć, wybieram się ze znajomymi do Liverpoolu obejrzeć finał Ligi Mistrzów i oczywiście wziąć udział w fecie 29.05 z okazji zwycięstwa w PL, Pucharze Anglii i LM;)

Jakie miejsce na mieście polecacie na finał? Wiem, że na Anfield nic nie jest organizowane, a event organizowany przez klub odbędzie się w M&S Bank Arena. Zależy mi na miejscu, w którym będzie czuć klimat finału i będzie można cieszyć się razem z pozostałymi kibicami The Reds.

Dzięki z góry za odp!

Wyślę Ci wiadomość na priv. Trzeba się któregoś razu zorganizować na jakieś spotkanie na mecz, bo Londyn w sumie niedaleko. :slight_smile:

A może jest nas tu na forum więcej mieszkających w LDN i okolicach?

@Zalewsky czy ta mapka, to również miejsca, w których zazwyczaj warto obejrzeć mecze i spotykają się tam regulanie fani LFC, czy miejsca zostały głównie wyselekcjonowane na ten konkretny finał?

W Katowicach zazwyczaj oglądali (bo ja jeszcze nie bylem, wiecznie praca) w Homerun ale będzie zamknięty, wiec finał w Greenpoint.

Cześć. Jestem nowy w Rzeszowie. Chciałbym zapytać jak wygląda atmosfera w Corner Pub, ktoś był, może coś powiedzieć o meczach LFC tam?

Ja sam mam kilku znajomych w Londynie, ogólnie stworzyłem fajną grupkę jeżdżących na Anfield ale więcej opowiem przy spotkaniu, finał Paryż znajdziesz czas?

A gdzie w Katowicach finał FA Cup w sobotę? Homerun czy Greenpoint?

Ktoś z forum w warszawskim Bolku na finale LM będzie? :grinning:

Ja wpadnę z Radomia.

Finał FA Cup Homerun ul. Wojewódzka 21 Katowice

Hej czy ktoś z Mińska Mazowieckiego lub okolic wybiera się do Warszawy na finał jutro? Mogę zabrać.

Wybiera się ktoś jutro na finał w Corner Pub w Rzeszowie?

Wie ktoś czy w Poznaniu z okazji meczu o 17:45 otwierają może Cooliozum chwilę wcześniej niż zwykle?

Ktoś podpowie gdzie obejrzeć w Zadarze w Chorwacji? Jestem na urlopie i chciałbym sobie spokojnie przy piwku strzelić meczyk.

Podbijam. Ktoś coś więcej wie?

Z tego co się dowiedziałem otwierają na mecz, trochę wcześniej