Serdecznie zapraszamy na pierwszy mecz rundy pucharowej Ligi Mistrzów przeciwko Interowi do naszego pubu Sherlock w Sopocie. Przewidujemy dobrą frekwencję, dużo śpiewów i świetną atmosferę.
Inter v Liverpool
Sherlock Pub,
Sopot, Podjazd 3
Start: 20:00
Przygotowaliśmy mapkę z miejscami spotkań kibiców Liverpoolu na zbliżający się finał Ligi Mistrzów. Dajcie znać, których miejscowości (większych lub mniejszych - z dokładnym miejscem spotkania) na tej mapie brakuje.
Cześć, wybieram się ze znajomymi do Liverpoolu obejrzeć finał Ligi Mistrzów i oczywiście wziąć udział w fecie 29.05 z okazji zwycięstwa w PL, Pucharze Anglii i LM;)
Jakie miejsce na mieście polecacie na finał? Wiem, że na Anfield nic nie jest organizowane, a event organizowany przez klub odbędzie się w M&S Bank Arena. Zależy mi na miejscu, w którym będzie czuć klimat finału i będzie można cieszyć się razem z pozostałymi kibicami The Reds.
Wyślę Ci wiadomość na priv. Trzeba się któregoś razu zorganizować na jakieś spotkanie na mecz, bo Londyn w sumie niedaleko.
A może jest nas tu na forum więcej mieszkających w LDN i okolicach?
@Zalewsky czy ta mapka, to również miejsca, w których zazwyczaj warto obejrzeć mecze i spotykają się tam regulanie fani LFC, czy miejsca zostały głównie wyselekcjonowane na ten konkretny finał?
Ja sam mam kilku znajomych w Londynie, ogólnie stworzyłem fajną grupkę jeżdżących na Anfield ale więcej opowiem przy spotkaniu, finał Paryż znajdziesz czas?