Strona/forum i wszystko z tym związane

Hmmm… skoro mnie otagowales to chyba sugerujesz, ze to moje slowa. Moglbys zacytowac gdzie pisze o tym, ze brakuje mi “atmosfery” starego forum czy setek watkow? Ewentualnie gdzie wyrazam sie niepochlebnie nt. stricte silnika forum, jego mozliwosci, sposobu obslugi? Jak juz zacytujesz, przeczytasz raz jeszcze to pewnie zrozumiesz, ze totalnie nie o to mi chodzi. Chyba, ze pomyliles mnie z Mitchellem i to jego chciales otagowac. Dla mnie ten layout jest nieczytelny i niewygodny. Domyslam sie, ze jest jaki jest zeby dostosowac go do obecnych trendow gdzie mlodzi ludzie (sam nie jestem jakims dziadem, ale roznica miedzy 20 latkiem, a 30 latkiem jest calkiem spora) nie za bardzo chca i potrafia obslugiwac komputer, a wiekszosc czasu spedzaja na telefonie… a na urzadzeniu mobilnym wyglada to lepiej. Na komputerze polowa albo i wiecej przestrzeni jest niewykorzystana i dlugie posty czyta sie po prostu zle.

Sam silnik jest mi znany, mozliwosc cytowania, odpowiadania, tagowania, grafiki i cala reszta sa jak najbardziej na plus. Tylko dla mnie to troche tak jak idealne szkla w okularach z polamana ramka.

Okrutny stek bzdur, ktorego nawet nie mam jak skomentowac. W zasadzie kazdy punkt to jakies wymyslone i bohatersko obalone teorie. xD Piles cos, brales?
Napisalem jeden post, w ktorym wyrazilem swoja OPINIE na temat czegos na co badz co badz wydalem jakies pieniadze. Ja wiem, ze nie potrafisz przyjac do glowy jakiejkolwiek krytyki czy wyrazenia opinii, ktora nie klepie cie po pleckach - ale taki jest swiat.

Dalej wymyslasz jakies glupoty na temat zarzucania defraudacji. Ty rozumiesz w ogole co znaczy to slowo? Ewidetnie nie masz pojecia i powinienes sie zapoznac z definicja zanim zaczniesz blyszczec.

Twierdzenie, ze nowe forum jest gorsze od poprzedniego jest ni mniej ni wiecej niz moja prywatna opinia. Chcesz to moge Ci powtorzyc jeszcze 13 razy, ze uwazam stary layout za lepszy i czytelniejszy, ale do Ciebie chyba nie dociera slowo pisane wiec zapewne znowu powymyslasz jakis stek bzdur i stwierdzisz, ze ja cos tam gdzies tam sugerowalem, a w ogole to dupa cicho bo ja tu za POLDARMO robie dla was wiec morda tam. No taka rozmowa z Toba dlatego nie mam zamiaru na ten temat dyskutowac. Jak jestes zadowolony ze swojej pracy no to super, ciesz sie. Mi sie nie podoba, moge Ci to jeszcze pare razy powtorzyc jezeli nie rozumiesz i na tyle mocno cenisz sobie moja opinie, ze cytujesz mnie kilka razy.

@edit
Nie no przeczytalem to jeszcze raz bo nie dowierzam co tam nawymyslales. xD Te wymysly o jakiejs defraudacji gdzie post wczesniej napisalem, ze ktos kto wykonywal swoja prace mial zapewne dobre zamiary albo, ze krytykuje SERWIS, o ktorym nie wspomnialem slowem czy, ze czepiam sie mozliwosci technicznych gdzie chyba w kazdym poscie nadmienilem, ze od tej strony rozwiazania sa swietne. xD Nie mam pojecia co pijesz wieczorem, ale to chyba nie jest herbata.

Przypomnijmy moje biadolenie i czepianie sie WSZYSTKIEGO:

I teraz ktos pisze mi

To jak ja mam podchodzic do kogos takiego powaznie xD

1 polubienie