Strona/forum i wszystko z tym związane

Uuuu jeżeli “pełny wyższości ton” pewnego pana na R, który potrafisz wyczuć przez ekran komputera kogoś obraża, to owszem, obrażam zapewne jakieś 101% forumka w tym siebie. 9 na 10 poważnych użytkowników, którzy mieli kiedykolwiek coś sensownego do powiedzenia, w tym jeszcze na starym forum, już się tutaj nie udziela. Bo posiadanie innego zdania niż 90% forum dowolnym temacie, może to być Nunez, może to być FSG, może to być zawodnik meczu, w sumie cokolwiek, powoduje, że automatycznie stajesz się wrogim numer 1, fanatykiem, i “prowokatorem kłótni z tonem wyższości”.

Mój największy “pocisk” to ten fragment, za który zresztą dostałem wtedy kilkudniowego bana, a załatwił to sam Kijoraptor, bo ponoć “nazwałem kogoś małpą” i poczuł się tak bardzo urażony

A ja jedynie przyrównałem, zachowanie dokładnie takie jak w twoim poście wyżej. Nie, że “jesteście małpami” tylko “zachowujecie się jak one”. Rzucicie sobie jakimś gówienkiem: Radbug twierdził, że mecz z AV był przekupiony, Radbug fanatyk, Pan na R (ale sprytne, nie wiadomo przecie o kogo chodzi, nic a nic hihi) obraża innych, pan na R prowokuje, pan na R nazywa innych małpami, zbanowaliście już tym sposobem Lucasa, rzucaliście podobnymi gównami w Lapaino, licząc, że coś się przyklei.

Za 70 iq przeprosiłem. Cześć pierwsza podtrzymuję bo nadal to robicie.

Jak to wygląda w rzeczywistości?
Wołacie mnie (jak teraz ty)
Odpisuje wam
RADBUG ZNOWU PROWOKUJE!!!

P.S. Również i ja dziwię się banowi dla ynwa19 (zwłaszcza tak długiemu), a skoro raczej nie byliśmy w tym samym obozie, to coś musi być na rzeczy.

P.S. 2 Osobiście jestem za jeszcze większym zamordyzmem jak to było jeszcze na starym forum, byle zachować zasadę, że “prawo nie działa wstecz”

P.S. 3 Moderatorów nie obrażajcie i nie wincie, za każdego jednego bana nawet jeżeli uważacie, że był niesłuszny. Moderować cokolwiek w tym śmietniku… podziwiam, że nadal im się chce to w ogóle robić.

6 polubień