Telewizja

Dobrze widzisz odwalilo im juz calkowicie. Mnie osobiscie to grzeje bo odpalam Chelsea Real na polsacie

Chyba wiadomo że jak Polak gra w Bayernie to Polska Telewizja to pokaże. Tutaj powinniście doceniać to że możecie takiego Polaka piłkarza oglądać bo długo nie będziemy mieli

Ja wykupiłem LFCTV teraz jest promocja 1 miesiąc gratis a za kolejne place 15 zł miesięcznie i oglądam wszystkie mecze Liverpoolu

czy nie ma tam tylko powtórek?

Poza Sparingami na LFC TV nie pooglądacie meczów na żywo. Bo nie ma do tego praw. Jedynie powtórki.

1 polubienie

Tzn chodzi Ci o sparingi i mecze na Kirkby?

Czy ktoś posiada telewizje z UPC i brał Canal + z uwagi ma Lige Mistrzów ?

Nie lepiej VIA? Za 55 Ziko masz Premier league/ Bundeslige/ ligę mistrzów/ ligę Europy.

Nic taniej nie znajdziesz, a i możesz zrezygnować w każdej chwili bez brania już dawno przedawnionych umów na rok czy 2 :stuck_out_tongue:

@Kijoraptor trik z duńską Via nadal działa, bez żadnych VPNów, więc wszystko elegancko śmiga bez większego kombinowania, na tym samym koncie, bez płacenia ekstra.

Liga mistrzów? O czymś nie wiemy ? Chyba, że mówisz o wersji szwedzkiej.

Mam te wszystkie pakiety. Prócz C+ ze względu na Ligę Mistrzów. Ale właśnie chciałem dobrać dodatkowo C+ tylko coś mi się tu nie zgadza, dlatego pytam czy ktoś już brał mając sieć z UPC :slightly_smiling_face:

@BadBoy1920h Jest jedna zasada. Jeśli zależy Ci na kanałach Canal+, to najlepiej je brać bezpośrednio od Canal+, bo w pakietach telewizji satelitarnej dostaniesz je po prostu najtaniej. Ja, gdybym chciał, to mógłbym skorzystać z usług kablówki, ale celowo tego nie biorę, bo w kablówkach wszystkie kanały premium wychodzą drożej, niż w pakietach telewizji satelitarnej Canal+.

Co do Viaplay, podobno faktycznie jest taki myk, o którym wspomniał @Lapaino, że możesz się zalogować polskim kontem na szwedzkim Viaplay i masz dostęp do Ligi Mistrzów, tylko jak wiadomo, Viaplay latem 2025 roku zniknie z polskiego rynku, więc taka możliwość zapewne też się skończy.

Ja tam cenię sobie telewizję satelitarną Canal+. Umowę podpisuję na dwa lata, a gdy się kończy, to składam wypowiedzenie - wtedy dzwonią do mnie z Działu Utrzymania Klienta i mogę sobie negocjować warunki i zbijać cenę do tego stopnia, że nowa umowa wychodzi dużo taniej, niż gdybym bawił się w subskrybowanie serwisów streamingowych :slight_smile:
Poza tym, mając u nich telewizję satelitarną, automatycznie zyskujesz dostęp do serwisu Canal+ Online, w którym dostępne masz wszystkie kanały ze swojego pakietu, a z którego (po aktywacji) możesz korzystać na terenie całej Unii Europejskiej.

Osobiście uważam, że obecnie żadna kablówka, telewizja internetowa OTT czy IPTV nie posiada lepszej oferty od Canal+. Ja nawet nie myślę o tym, żeby zmieniać.

1 polubienie

Miałem kiedyś przez 2 lata C+, lecz internet i tak musiałem brać od innego dostawcy, więc tanio w sumie nie było. Aktualnie w moim przypadku najtaniej będzie ogarnąć C+ online. Na zwykłych kanałach TV mi nie zależy, bo zwyczajnie jej w domu nie oglądamy.

P.S dziś mnie oszukali w UPC :sweat_smile: dokupiłem C+. Miały być kanały LM i C+ online i dupa… (nie wspomnę o przebojach jakie musiałem przetrwać, żeby się czegokolwiek dowiedzieć i ostatecznie coś się na coś zdecydować). Po przejęciu UPC przez Play jest istny armagedon. Mam zamiar pisać skargę do UOKiK.

3 polubienia

@Lapaino Zalogowałem się z ciekawości na duńskie i szwedzkie Via, ale tam tylko losowanie jest dostępne, natomiast highlightsy związane z LM już się nie otwierają. Coś trzeba jeszcze zrobić?, bo w takim wypadku mecze na żywo też mogą być niedostępne.

@PsychoDad

Skróty również mi nie śmigają, ale mecze na żywo już tak.
Cały zeszły rok tak oglądałem.

@PsychoDad jak będziesz oglądał na tablecie/Tv czy telefonię to tylko zmień wyświetlanie strony na tryb komputerowy, bo inaczej będzie wymuszało odpalenie Apki gdzie automatycznie przerzuca na polską VIA gdzie meczów ligi mistrzów nie znajdziesz.

@PsychoDad nigdy nie próbowałem, ale chyba nie będą działały, bo przed chwilą z ciekawości chciałem odpalić seriale i też nie działa.

Za to formuła 1 na żywo tak, więc chyba reguła jest, że co na żywo to działa, reszta multimediów na życzenie czy tam offline nie.

2 polubienia

Ok, wielkie dzięki, już nie muszę martwić się o LM w tym sezonie :slightly_smiling_face:

@Lapaino wiesz może, czy da się potem całe mecze z odtworzenia zobaczyć?

Swoją drogą, Viaplay musi mieć kijowe zabezpieczenia, że tak można :smiley:
Oni za takie coś mogą dostać grubą karę od UEFA.

Nadal takiej kary nie dostali, za to korzystać możemy my użytkownicy, bo nie jesteśmy dojeni na hajs :rofl::rofl:, a jak dostaną to ich problem.

W czasach streamingow takie 40/50 zł to powinien być maks za wszystko w jednym miejscu.

Odejście Via będzie dla mnie osobiście prawdopodobnie powrotem do streamów, bo na rynku nie będzie nikogo kto tę lukę wypełni.

2 polubienia