Pewnie wezmą Seana Dyche’a człowieka od robienia rzeczy niemożliwych jeśli chodzi o utrzymywanie się w lidze
WHU to nie tylko pierwszy kandydat do zmiany trenera ale w mojej ocenie także do spadku. Przecież tam Lovren odmieniłby defensywę tak jak u nas zrobił to VVD…
Zdecydowanie tak. Ja bym jeszcze tu widział Brentford które na managera wybrało gościa od SFG i wolves ze starej ekipy. Natomiast burnley nie ma szans i myślę że sunderlandowi będzie ciężko.
Mocne wzmocnienie u City.
Nie dziwię się Pepowi.
Zaskoczyli mnie transferem Trafforda, skoro mają Edersona i Ortegę, Niemiec nie jest gorszy od Anglika.
Ciekawe co tam się wydarzyło między Edersonem a Guardiolą, że go sprzedaje.
Pep nie ma sentymentów. Nie pasuje mu jakiś piłkarz to go bez problemu oddaje/sprzedaje. Tak było z Cancelo, Walkerem, i pewnie by się ktoś jeszcze znalazł kto był wydawałoby się nie do ruszenia. Swoją drogą to Pep już się powoli kończy.
Pep juz sie skonczyl, ale druzyna dalej grozna. W kazdym razie zagraja dla niego, bo to jego ostatni sezon.
Nie wiem czy było:
Arsenal zaczął rozmowy z Bayerem w sprawie Hincapie, który chce odejść. Kwota 60 mln euro.
Ruch bez sensu. Nawet jak sprzedadzą Edersona, to będą mieli 3 klasowych bramkarzy, z czego każdy w kwiecie wieku. Kupowali Trafforda za 40kk żeby siedział na ławie?
Strasznie chaotyczne wydają się być ruchy City. Kupują graczy których nie potrzebują, przepłacają za przeciętniaków i sprowadzają graczy którzy grają całkowicie przeciwnie od tego co Pep preferuje. Wiadomo, że część ruchów ma sens (Ait-Nouri, Rejinders, Marmoush, Gvardiol), ale sporo jest też placków, którzy nie mają szans wypalić.
Wolves reject offer from Newcastle for Jorgen Strand Larsen. Bid £50m flat - no add-ons.
Followed what #NUFC felt were positive talks but #WWFC current stance: not for sale. 25yo viewed as potential Wilson replacement @TheAthleticFC after @LiamKeen_Star
Tylko ten Trafford jest cienki i Don wciąga go dupą. Nie dziwię się, że chcą nowego bramkarza.
Yeremy Pino to Crystal Palace, here we go! Verbal agreement in place between all parties involved.
€30m fixed fee plus add-ons and long term deal for the winger who said yes to #CPFC leaving Villarreal.
Exclusive story from last week, confirmed.
Ciekawie jak sobie poradzi w PL.
Zapowiadał się świetnie jako nastolatek, ale potem przyszła poważna kontuzja i ogólnie jakoś wielkiego progresu nie zaliczył. W każdym razie na pewno warto go obserwować, bo talent chłopak ma.
Garnacho w Chelsea za £40mln. 7 letni kontrakt.
Chwila, a on nie miał iść do Chelsea?
Szkoda takiego zawodnika. Mlody duże doświadczenie i uniwersalny. Prawda jest taka że dałby Liverpoolowi opcję na obu skrzydłach. Biorąc pod uwagę cenę to juz w ogóle bardzo dobry transfer.
Kuroo imenes… nie taka zła cena. Szkoda, że u nas nie ma dla niego miejsca bo na pewno byłby fajnym uzupełnieniem składu. Gdyby tak przyszedł za Elliotta to byłby banger
Frank montuje fajną ekipę w północnym Londynie i Tottenham może się okazać czarnym koniem sezonu. Niewykluczone top4.