Doku i Marmoush strzelili w ostatnich 10 kolejkach 12 goli i zaliczyli 17 asyst. Gdyby Slot mógł korzystać z takich kozaków to teraz bylibyśmy na czwartym miejscu, zaraz za Aston Villa.
Sugerujesz, że grałby pewien prawonożny Robben, aka Gakpo?
W pełni się zgadzam. Na dodatek spójrzmy na Gakpo, na forum panuje przeświadczenie, że to synek trenera i jest na siłę wstawiany do jedenastki, mimo że tak nie jest, bo był kilka razy rezerwowym, jak np. z Realem i Manchesterem City. Ale skoro Slot tak wielbi Gakpo, to dlaczego w zeszłym sezonie Cody rozegrał tylko sześć pełnych meczów w lidze i jeden pełny w LM? Może go jednak nie wielbi, a po prostu zmniejszyły mu się opcje z przodu.
No i dalej tak uwazam. Tylko pamiętaj o jednym. Salah co roku miał słabszy okres. To że ten ciągnął się od marca nie ma większego znaczenia bo my właściwie skończyliśmy już sezon.
I kolejna sprawa. To nie ja jestem w klubie i nie ja mam wszystkie możliwe badania czy statystki które mogą pomóc w ocenie tego czy dany zawodnik zmniejsza swój poziom czy nie. To nie ja robiłem salahowi przygotowanie żeby móc ocenić czy to kwestia zbyt dużej gry czy też nie.
Panowie bo to mój ostatni post.
Wszystkim wam życzę szczęśliwego nowego roku i żeby nasza kochana drużyna grała tak jak my jej kibicujemy
“Here we go” Semenyo w MC
Piłkarz totalnie niepasujący do profilu City, ale uj tam sobie go kupili, bo mogą. Kiedy wyrok w sprawie 115?
Ciężko powiedzieć czy był to błąd bo tego nie zrobiliśmy. Postawienie na niego oznaczałoby, że dostaje szansę gry. My nie nie wiemy co on umie bo nie gra ![]()
City bez swoich 3 środkowych obrońców przez ponad 5 tygodni. Dias, Gvardiol, (Stones juz wcześniej) wypadaja i zostaje Ake oraz Kusanov wiec jestem ciekaw kogo im sie uda kupić.
Mysle ze Guehi jest nasz i zobaczymy czy bedzie jakis panic buy ze strony obywateli.
Gdyby grał to możnaby było to stwierdzić. Jakoś zawsze gdy wchodzil to pozostawiał dobre wrażenie. Oczywiście do gry od pierwszych minut może nie jest gotowy, ale takie ostatnie 15min? Pewnie wyjdzie teraz w pucharze Anglii to będzie okazja go zobaczyć, ale to znowu będzie bardzo przemieszany skład i tak.
Takie to wszystko dziwne jest, tak jakby Slot znowu nie chciał kogoś a w klubie mu tak zarządzili to on teraz pokazuje swoje omijając go w składzie. Podobnie może być z Chiesą, no bo aż tak katować zespół i nie dać pograć mu jak to było z zeszłym sezonie to aż jest nienormalne…
Ngumha opcją jaką jest taką jest, ale grać na skrzydle jednym i drugim pomocnikiem? Młody mógłby chociaż szybkością narobić zamieszania, a tak statyczni pomocnicy co mogą zrobić?
Heh, teraz tak patrze, że te temat był poruszony 7 dni temu.
Semenyo w debiucie w FA Cup bramka i asysta. Wielka szkoda, że nie trafił do nas. Gotowy gracz na już, dokładnie takiego nam w tej chwili było potrzeba. Coś czuje, że to była ta okazja którą powinniśmy wykorzystać, i brak ruchu odbije się nam czkawką. Teraz trzeba będzie kupować jakiegoś młokosa który będzie kosztował pewnie tyle samo a kij wie czy wypali.
Semenyo nie miałby gdzie u nas grać. Robben nie do ruszenia, a na prawej pewnie Salah wróci do podstawowej 11. Dużo większe szanse na grę i trofea ma w City.
Glasner już nie protestował?
Marmoush tez strzelal od początku
A co miał protestować? Transfer Semenyo z Bournemouth które trenuje Iraola**?**
Skończy tak samo jak Marmusz.
Śledzi ktoś inne klubu w PL oprócz Liverpoolu? Powiedźcie mi, jak to sięstało, że tak dobrze zapowiadające się małżeństwo jak City i Marmoush prawdopodobnie zakończy się kompletną klapą?
Ja tam osobiście nie wiem co Pep widział w tym Marmoushu, no cóż trafił chłop do korpo Pepa i go przemieliło nie zdziwię się jak z Semenyo będzie podobnie, tam nie ma czasu na takie cuda jak ogrywanie, wchodzisz w buty i grasz nie grasz nie ma sentymentów i out
City gra jednym centralnym napastnikiem, Marmoush to napastnik, Haaland jest nie do ruszenia.
Za nim tak dobrze się nie sprawdzał, a teraz jak mają Cherkiego, który świetnie wszedł do zespołu, a na skrzydłach Semenyo i Doku, to raczej za dużo nie pogra nawet na pozycjach na których tak dobrze się nie sprawuje.
Mam wrażenie jakby kupili go tylko dlatego, że akurat był dużym nazwiskiem, albo nie chcieli kolejnego mocnego Egipcjanina w Liverpoolu xD
Kupowanie gościa, tylko po to, żeby od razu zmienić mu pozycję, to się rzadko sprawdza.