Fulham jest bogatsze od Crystal Palace? Crystal Palace skończyło poprzedni sezon dwa punkty nad Fulham, w tym sezonie również są faworytem, by skończyć nad nimi. No nie wiem, po co miałby zmieniać klub na taki.
W sumie City go oddało za darmo i teraz przygarnęło z powrotem za darmo PEwnie zmniejszył wymagania, a City w tym okienku wyjątkowo oszczędnie, może starają się wstrzelić w wymagania FFP
Widocznie nie ma “right playerów” na rynku
Romantyczny powrót do domu. Ale przy uzgodnianiu kontraktu musieli wziąć poprawkę na to, że po roku w Barcelonie postarzał się o 5 lat
Gudogan w zeszłym sezonie był najlepszym graczem Barcelony. City znowu będzie mocniejsze. Tymczasem my względem poprzedniego sezonu wcale się nie poprawiamy…
Chelsea to serio musi być jakąś pralnią pieniędzy.
https://x.com/FabrizioRomano/status/1826640662521151992
Mikel Merino wzmacnia Arsenal.
Arsenal całkiem dobre ruchy, ale nadal brakuje im dobrego napastnika.
Havertz trochę tę lukę wypełnia, ale jakiś uraz Niemca i jest problem.
Przynajmniej część swoich problemów rozwiązują.
United może niedługo podpisze Ugarte, a my tak zostajemy z problemami w obronie( Śo i lewa ) i pomocy i na skrzydle.
Może grają na ostatnią chwilę i chcą Toneya?
Fajnie że do EPL będzie można śledzić jego poczynania. Mam wrażenie że pożałujemy tego transferu.
Toney in, Nunez do Arabii jestem za
Chyba Ty, bo ja nie.
Brighton cos nie moze przestac kupować
@Fanlive94 ja jestem niemal pewien, ze beda wyzej, nie graja w Europie, wzmocnili się, raczej celują w powrót do Europy.
No, no ładnie się zbroją. Się jeszcze okaże, że będą wyżej w tabeli, niż za De Zerbiego, uwielbianego przez pewnego użytkownika
I kolejny na dokladke. Rozsądnie budowane Brighton wydaje ponad 200 baniek w tym okienku, praktycznie 200 na czysto.
My tyle nigdy nie wydaliśmy
No tylko oni ostatnie 2 okienka na sprzedawali za prawie 400 mln wydając 200 a w tym też sprzedali za 50 …
Nam jakoś sprzedawanie od czasu Coutinho raczej średnio idzie.