Fulham jest bogatsze od Crystal Palace? Crystal Palace skończyło poprzedni sezon dwa punkty nad Fulham, w tym sezonie również są faworytem, by skończyć nad nimi. No nie wiem, po co miałby zmieniać klub na taki.
W sumie City go oddało za darmo i teraz przygarnęło z powrotem za darmo
PEwnie zmniejszył wymagania, a City w tym okienku wyjątkowo oszczędnie, może starają się wstrzelić w wymagania FFP
Widocznie nie ma “right playerów” na rynku ![]()
Romantyczny powrót do domu. Ale przy uzgodnianiu kontraktu musieli wziąć poprawkę na to, że po roku w Barcelonie postarzał się o 5 lat
Gudogan w zeszłym sezonie był najlepszym graczem Barcelony. City znowu będzie mocniejsze. Tymczasem my względem poprzedniego sezonu wcale się nie poprawiamy…
Chelsea to serio musi być jakąś pralnią pieniędzy.
https://x.com/FabrizioRomano/status/1826640662521151992
Mikel Merino wzmacnia Arsenal.
Arsenal całkiem dobre ruchy, ale nadal brakuje im dobrego napastnika.
Havertz trochę tę lukę wypełnia, ale jakiś uraz Niemca i jest problem.
Przynajmniej część swoich problemów rozwiązują.
United może niedługo podpisze Ugarte, a my tak zostajemy z problemami w obronie( Śo i lewa ) i pomocy i na skrzydle.
Może grają na ostatnią chwilę i chcą Toneya?
Fajnie że do EPL będzie można śledzić jego poczynania. Mam wrażenie że pożałujemy tego transferu.
Toney in, Nunez do Arabii jestem za ![]()
Chyba Ty, bo ja nie.
Brighton cos nie moze przestac kupować
@Fanlive94 ja jestem niemal pewien, ze beda wyzej, nie graja w Europie, wzmocnili się, raczej celują w powrót do Europy.
No, no ładnie się zbroją. Się jeszcze okaże, że będą wyżej w tabeli, niż za De Zerbiego, uwielbianego przez pewnego użytkownika ![]()
I kolejny na dokladke. Rozsądnie budowane Brighton wydaje ponad 200 baniek w tym okienku, praktycznie 200 na czysto.
My tyle nigdy nie wydaliśmy
No tylko oni ostatnie 2 okienka na sprzedawali za prawie 400 mln wydając 200 a w tym też sprzedali za 50 …
Nam jakoś sprzedawanie od czasu Coutinho raczej średnio idzie.