Trent Alexander-Arnold

No to takie troche probowanie jak z impotentem robiącym dziecko metodą klasyczną. Probowac mozna, ale moze byc ciezko. Klub pewnie wzmocni ta pozycje teraz w lecie i tyle. Zreszta TAA nie da sie zastapic 1:1, potrzebne jest mini-przemeblowanie.

Nie sadze by tak wynikalo z jego wypowiedzi. Ani Cou, ani Suarez, ani TAA nie zrobili klubowi nic zlego. TAA zrobil dla klubu sportowo ogrom pracy i za to trzeba mu byc wdziecznym, chce szukac szczescia gdzies indziej stawiajac na szali swoje dobre imie i szacunek w miescie? Jego sprawa i jego droga, nie wiem skad taka rozpacz. Cou czy Suarez to zupelnie inne przypadki, zwykli najemnicy, ktorzy w dupie mieli jakies tam dobro klubu, po prostu chcieli uciec gdziekolwiek. A juz w ogole twierdzenie, ze to oni swoim dzialaniem wycisneli z Barcy kase w celu przysluzenia sie klubowi to troche smiech. xD

Ale to TAA wygral z klubem wiecej trofeów - do ktorych walnie sie przyczynil. Juz nie mowiac o umiejetnosci odmieniania losow w pojedynke co TAA rowniez wielokrotnie robil. Ja tam sie zgadzam, ze Gerrard to legenda tego klubu, a TAA to po prostu jeden z wybitnych graczy jak inny Sterling czy Torres. Po prostu te argumenty sa absurdalne i zakrawaja o smiesznosc. Jedyny “wyroznik” tutaj to jest fakt, ze taki Gerrard zakonczyl u nas kariere.

Podebrac to by nam mogli jakbysmy mieli przynajmniej szanse na konkurowanie z nimi. xD Realia sa takie, ze jak pilkarz ma do wyboru Liverpool i Madryt to nie trzeba go do niczego wielce przekonywac.

1 polubienie

no ni wcale :smiley:

obawiam się, że nie. zostanie Bradley, Gomez, Quansah, Jones - chyba, że ktorys z dwóch środkowych odejdzie.

widze niektórym to by trzeba jak przedszkolakom tłumaczyć, nic nie może zostać w domyśle.
Oni swoim działaniem wymusili na nas rozmowy z Barceloną. Dzieki naszym działaczom zarobilismy dużo pieniążków. Dzięki tym pieniążkom zbudowalismy skład, który dał nam LM i PL. Teraz możesz się śmiać :slight_smile:

no wlasnie, więc po co nam dobre stosunki z nimi?

Moze czas zamknąć temat Trenta skoro oficjalnie odchodzi? Po co nam te gorzkie żale i pierdolamento?

1 polubienie

Tez juz Was irytuje ten zalew artykulow o Trencie na glownej?
Ilez mozna drazyc ten temat?
Facet odchodzi i…koniec,kropka :grimacing:

18 polubień

Zazwyczaj się z tobą zgadzam, ale to co tu popełniłeś to szok.

Czyli według tego wina trenta jest to że 2 lata temu w mediach nie wyzywał klubu ma prawo i lewo i nie zmusił ich do sprzedaży SB samego.

Powtórzę. Obaj Latynosi mieli cały Liverpool w nosie. Robili wszystko żebysmy zarobili jak najmniej. Na szczęście klub był sprytniejszy od nich i od Barcelony i odpowiednią zabezpieczył ich przyszłość. O ile za Coutinho nigdy byśmy takiej kasy nie wyrwali tak gdyby nie naciski suareza mógłby odejść rok później za podobne pieniądze dalej mając 2 letni kontrakt.

Sytuacja z trentem jest mega pechowa, a niestety real ja wykorzystał.

1 polubienie

2mln i kolejne 2 jak wygrają ten śmieszny puchar

1 polubienie

ale ja przeciez nic takiego o Trencie nie napisałem.

Wlasnie. Zeby gosc byl wart tych artykulow. Zwykly zdrajca ktory w pewnym momencie stwierdzil ze juz mu sie nie chce tu grac.

A jak mam rozumieć to zdanie?

Tu pełna zgoda.

ja sie do tego odniosłem.
Wiec dopiszę, oni nie mieli zapewne zamiaru przysłużyć się klubowi, a mysleli o sobie. Jednak z perspektywy czasu i patrząc ilu odeszło za darmo, to się przysłużyli.

Halo gościa już nie ma. De facto już go nie ma. Będziemy tak do 2026 biadolić,że odszedł ? Jako kibic tego klubu przyzwyczaiłem się do strat gwiazd na rzecz Barcelony i Realu. W przyszłości też tak będzie niestety. Trochę mnie wkurza te komentowanie i wysyp artykułów nad rozlanym mlekiem. W klubie byli na tą możliwość przygotowani i mam nadzieję, że odpowiednio na to zareagują latem. Odejdzie pewnie Nunez I ktoś jeszcze. Zwolnią się tygodniówki i nie będzie wymówki na brak środków. Temat jest dla mnie zamknięty. Finito

1 polubienie

Nie ma co mendzie robić pod górkę. Chce grać w Realu już czerwcu to niech gra. My i tak nie gramy w tym pseudo turnieju. Ja mam tylko nadzieję, że w kolejnych 3 meczach zobaczymy 3 razy 90 minut dla Bradleya. Skoro takie łamagi jak Quansah dostają minuty to następca Arnolda musi grać

2 polubienia

Po co uruchamiać jakiś precedens nie mając nic kompletnie na tym do uzyskania. Za chwilę każdy komu będzie się kończył kontrakt będzie chciał odchodzić w marcu za £500 i kim będziemy kończyć sezon?

Trent zachował się gorzej niż Coutinho i Suarez razem wzięci. Wychowanek odchodzi za darmo, pomimo że normalnie moglibyśmy za niego przytulić 100 mln euro.

Powodzenia w Madrycie, tam będziesz jednym z wielu, ale przynajmniej obciag*niesz Bellinghamowi pod prysznicem.

Jasne ale takim rozumowaniem to każdy gracz który dla nas grał się przysłużył. Bardziej przysłużył się tu dyrektor sportowy który ich wypatrzył, dzięki też pracy całego sztabu wypromował i odpowiednio zabezpieczył ich kontakt.

Oni mieli złą wolę wobec nas.

Nie sądzę że takowa miał trent. Po prostu przez zamieszanie na szczeblach stworzyła się okazja dla niego i realu i skorzystał.

Czy gdybysmy pracowali nad jego kontraktem te 2 lata temu by został? Nie wiem i się nie dowiemy, ale osobiście uważam że nie. Skoro teraz jesteśmy na szczycie o przyszłość wygląda obiecująco, a on i tka woli odejść no to sam rozumiesz

1 polubienie

No i właśnie na tym real bazował. Albo przychodzisz za darmo do nas albo zapomnij o realu… Tak jak piszesz, trent nas nas totalnie zlał i nie ma co go wybielać, bronić. To taki opas Hazard odszedł do nich za ok 100mln euro mając rok do końca umowy, to trent nie mógł? Przecież na pewno by się porozumieli z nami co do kwoty odstępnego. Albo mógł podpisać nową umowę z klauzulą, cokolwiek. A on od 2 lat sobie rozmawiał z realem… wszystko pod real…
I to jeszcze kto? Wychowanek i chłopak stąd… To boli najbardziej. Ciekawie jak by tak z realu wyciągali takiego zawodnika jak trent w takich samych okolicznościach… Jakby reagowali? Jak myślicie ile donosów do uefa by było i w ich śmiesznej telewizji o tym mówione? Realowi trzeba utrzeć nosa z tym wyciąganiem za darmo graczy… Ale wiadomo, że nikt nic z tym nie zrobi. Wyciągnąć od nich ten milion i kopa w przednią część intymną i narrra. Dla mnie jest zdrajcą i tyle. Nie życzę mu żadnego powodzenia, a nawet mam mam nadzieję, że znowu wpadną w cykl gwiazd i odpadanie z LM jak to mieli wcześniej…

4 polubienia

Nie no teraz łatwo gadać że mógł odejść rok temu za kasę, ale cofając się w czasie chyba każdy z nas (w tym ja) zgrillowałby zarząd za sprzedaż w takim newralgicznym momencie. Pamiętacie ile było znaków zapytania co do nowego trenera i wgl w jakim kierunku pójdzie klub. Trent swoją grą dołożył nam kilka solidnych punktów w tym sezonie i wcale nie jestem przekonany, a wręcz wątpię, że bez niego zwycięstwo w lidze przyszłoby aż tak łatwo. Dodatkowo byłby to znak również dla Van Dijka i Salaha, że nie ma co tu zostawać - być może ciężej byłoby też ich przekonać do parafowania nowych umów. Z resztą, po prostu 20 tytuł mistrzowki jest dużo więcej warty niż te kilkadziesiąt baniek z potencjalnego transferu Trenta - dobrze się stało że został na ten rok.

Poprzednia umowa była podpisana w 2021, na przedłużenie był czas najlepszy w 2024, ale wtedy klub był zaaferowany wyborem nowego trenera na co z resztą trzeba było przeznaczyć ogrom czasu, pracy i wysiłku, ale czego owoce w postaci mistrzostwa widzimy dzisiaj :trophy: Trent wybrał białych, mówi się trudno. Naszą legendą już NIE zostanie. Tym bardziej będzie smakowało potencjalne zlanie ich w LM tak jak to zrobiliśmy w tym sezonie.

4 polubienia

3 polubienia

No a co w tym jest absurdalnego i śmiesznego? Darwin też potrafi odmienić losy meczów, więc to ten sam poziom co Arnold i Gerrard. Joe Gomez ma tyle samo trofeów co Arnold więc też zajebisty zawodnik. Może jeszcze jakieś śmieszne przykłady wymyślisz?

Arsenal to w zasadzie równorzędny klub co Liverpool. Jedyny wyróżnik to fakt że Liverpool jest o 1 miejsce wyżej w tabeli.