Víctor Muñoz

Zaraz piłkarze nie będą do nas chcieli przychodzić bo z automatu po podpisaniu kontraktu będą zdani na kontuzje.

1 polubienie

Spokojnie. Poczekałbym jednak na dokładniejsze informacje. Często gość łapie mięśniówki? W sumie u szybkosciowcow to częste urazy.

Ale to jego wina?

Popadasz ze skrajności we skrajność, żeby tylko potwierdzić swoją tezę, która ewidentnie jest wyjęta z tzw. dupy.

No ale niestety tak to wygląda. Leoni, ten typ z Francji o którym zapominam że go kupiliśmy i teraz ten.

Nic nie wygląda. Leoni i JJ zostali skasowani w meczu, a tu jest teoria z dupy, że są szklani.

Szklany to był Keita, który potrafił doznać kontuzji w każdej chwili.

1 polubienie

Jak wół w poście od spawacza widnieje info w pierwszym zdaniu, że Munoz na zgrupowanie przyjechał już z urazem, a tu na forum niektórzy wieszczą odkrycie naukowe, że chłopak szklanka xD

Skoro w międzyczasie przeszedł testy medyczne do nowego klubu to chyba nie ma dramatu ludzie.

9 polubień

To jest dramat z tymi kontuzjami, transfer Frimponga niczego nie nauczył. Kolejny raz 40 milionów stracone, jak mamy takich grajków sciągać to już lepiej dawać szanse juniorom.

Brak umiejętności czytania ze zrozumieniem a nawet bym poszedł dalej i powiedział, że brak rozumienia angielskiego.

4 polubienia

Co ma Frimpong do tego transferu? Przed transferem do nas miał jedną kontuzję. I opuścił w bayerze jak i w Holandii tylko 9 meczów. U nas już 26 w klubie jak i w kadrze w okresie jednego sezonu.

6 polubień

Po tym materiale jestem już niemal pewny, że on przychodzi grać w podstawowej 11, a nie być zapchajdziurą. Iraola wyciśnie z niego maksimum, bo oczywiście na dzisiaj nie jest to piłkarz kompletny i ma obszary do poprawy.

Rio będzie musiał się postarać, żeby łapać minuty.

W sumie ciekawy jestem, czy go Iraola nie spróbuje na PO.

1 polubienie

Ciekawa rywalizacja się szykuję. Dobrze że tyle dobrego Tomek o nim powiedział bo trudno o lepszego eksperta od La Liga. Czekałem właśnie na jego komentarz.

Przez ułamek sekundy też o tym pomyślałem po czym chyba stwierdziłem że to zbyt szalone ale w sumie… :grinning_face_with_smiling_eyes: Zobaczymy co Iraola nam ugotuje, nie mogę się doczekać.

Gość mimo, że zapieprza jak TGV, to wydajny jak diesel na dojazdy do pracy daleko od domu. Prawonożny, popracować nad wrzutami, ale do obiegania RW byłby świetny, zresztą Kerkez mocno go przypomina nie licząc tego, że Munoz jest sporo szybszy.

Tylko do takich dwóch na full backach potrzebny genialny DM pokroju Kante, a nie Ryan Gravenberch.

Niesamowicie intrygujący zbieg okoliczności biorąc pod uwagę że oby dwaj są szybkimi skrzydłowymi

W0W ale SUPER

:goblin:

@KasparTAG ten bardziej wszechstronny Lewo, prawo może grać.

W przyrodzie nic nie ginie. Mamy naszego hiszpańskiego Gordona :smiley:

To tego młodszy , szybszy i nie z Evertonu :wink: Same plusy

1 polubienie