Nie ma co się podniecać na razie. Bardzo dużo ma do oszlifowania i wcale nie musi się obecnie okazać lepszy od Rio. Jawi się na razie jak hiszpański Doku.
Mam nadzieję że nikt się nie podniecił. A jeżeli miałby to być Doku zwłaszcza z 2 połowy sezonu to daj Boże.
Mówisz o człowieku który strzelili mniej goli niż VVD i miał gorsze staty niż Gakpo. I nie poprawił się za wiele od momentu kiedy trafił pod Pepa.
Typowy piłkarz z YouTube’a.
Mówię o Doku na wiosnę. Zapomniałem że trzeba tutaj dokładnie zaznaczać żeby nikt sie nie przyjeb.. Nie oglądałeś PL ? Jaki miał wpływ na gre i jak po widłach ładował. Dzięki niemu Pep miał szansę odejść z tytułem . No ale nawet jego piękne bramki nie pomogły zatrzymać Arsenalu. A o Gapko lepiej nie rozmawiać.
No piłkarz z YouTube i się nabrałeś co tu dużo mówić.
Według Ćwiąkały i jego analiz, chłopak jest bardzo szybki, pracowity, więc wcale się nie zdziwię jak będą problemy na bokach obrony i taki Munoz będzie grał jako boczny obrońca. Zawodnik do oszlifowania, spory potencjał ale dalej wiele ma do poprawy, bo sama prędkość to nie wszystko szczególnie w Premier League. Oby go kontuzje omijały, i być może będziemy mieć sporą pociechę z Hiszpana.
No ma mniej goli.Asyst też nie ma jakoś wiele. Cherki był znacznie lepszy. Doku nadal jest nieoszlifowany i ja na pewno nie będę cieszył XD ze statystyk Munoza jak zrobi jak Doku. Nadal Doku jest jeźdźcem bez głowy.
Taki Sterling u Pepa go dupą wciągał.
No tak, ma mniej goli w lidze i przy okazji 2 RAZY mniej rozegranycch minut niż VVD
biorąc pod uwagę liczbę minut to też nie ma statystyk gorszych niż Gapko ![]()
Isak też ma mniej goli strzelonych niż Virgil, a to że miał złamaną nogę pół sezonu to taki mały szczegół ![]()
I ty komuś mówisz że musi się nauczyć czytać statystyki jak sam nie umiesz czytać ze zrozumieniem?
Żeby nie było wolę by zluzował Gakpo ale na razie wydaliśmy 40milionów na typa co w wieku 22 lat miał jeden sezon na najwyższym poziomie.
Kolego, ja nie oceniam jakim kto tuaj jest piłkarzem i czy Munoz jest wart tych 40mln czy nie.
Jedyne do czego się odniosłem to do tego co napisałeś odnośnie Doku. Bo napisałeś nieprawdę (odnośnie gorszych stat niż Gapko) oraz stwierdziłeś że mniej goli strzelił niż VVD całkowicie igjnorując to że ma dosłownie 2razy mniej minut rozegranych w lidze ![]()