Ale w takiej Kalifornii jeszcze czwartek
Virgil musisz !
Chyba chodzi mu o Konferencję Slota.
Czyli się szykuje roczny z opcją o kolejny rok.
Kuźwa gdzie ten kontrakt?
Bo odświeżam i odświeżam stronę
Oszukujo
W ostatniej chwili odezwał się do niego właściciel Realu Sociedad i przekonał do przenosin do Kraju Basków, ponieważ w Liverpoolu nie ma tak pięknej pogody i gór. Można się rozejść.
Znalezione w sieci, nie wiem na ile wiarygodne. Ale to by wykasnialo, dlaczego Virgil notował straty piłki
Brzmi legitnie, chyba prawdziwy cytat.
zbyt dobre wieści, żeby zaraz pearce nie przyszedł i powiedział że nie wypali
Dawno już nie było tak fatalnego występu kapitana. Wszystkie 3 bramki na jego konto. Slot musi go ustawić do pionu.
Z tą 3 bramką bym nie przesadzał. Jakby go krył od drugiej strony to miał go zostawić odsłoniętego od strony bramki? Dostał loba, nie sądzę, żeby mógł coś zrobić poza faulem, bo Solanke to silny gość.
Po drugiej stronie od Anglika powinien stać drugi zawodnik, np drugi środkowy obrońca, który mógłby asekurować, ale tak się nie wydarzyło.
Jones biegnie jak kurczak za piłką, a Gomez nie wiem nawet. Pobiegł sobie wcześniej do pressingu i zostawił kanion w polu karnym.
Druga bramka zdecydowanie na konto Holendra, po co on tak wysoko wychodził to nie wiem, ale patrząc na jego występy w tym roku, to nie jest coś co zdarza mu się często.
1 gol Maki, 3 gol to Robertson.
Van Dijk najczęściej do strzału ustawia się dupą. Nie wiem czy tak powiększa swoją posturę, ale wypina się moim zdaniem niepotrzebnie zamiast blokować ciałem, nogą. Gol Solanke na jego konto, bo przegrał pozycję, że młody musiał z parteru ją muskać.
Nie tyle co gol Macci, a Trent go wrzucił na konia, Macca jedynie co mógł zrobić to wywalić na oślep, żeby nie stracić. Tam 3 zawodników do niego doskakiwalo .
Ty się dobrze czujesz? Co zostawił? Koło tego Solanke jest dwóch naszych, to fajny kanion. Van Dijk kompletnie nie orentuję się co się dzieje za nim.
Aż mi się to przypomniało:
Cos w tym jest pamiętam, że Matip zawsze do strzalu stawał bokiem, a potem zdziwienie, czemu zawsze pilki sie od niego odbijaly i wpadaly dziwnym rykosztem do bramki. Czasem brakuje naszym środkowym obrońcom, żeby po prostu rzucic się pod strzelającego i wziąc strzał na cialo (może jedynie Konate tak robi). Inni po prostu chronią swoje klejnoty. Wzorem do nasladowania w tym wzgledzie chyba wcześniejszy duet stoperów Burnley Mee i Tarkowski.
Nie licz, że Ci odpowiem na cokolwiek po takim wstępie Poziom komentarza poniżej żenującego.
Można się nie zgadzać z opinią, ale kultura zazwyczaj obowiązuje.
Odpowiedziałem na tą żenade, ale nie kontyuuje wątku, bo szkoda mi czasu.
Ale jednak odpowiedziałeś (i dalej to robisz )
A co niby sensownego masz napisać? Wstaw screena przed dośrodkowaniem, to się dowiesz, dlaczego Gomeza nie mogło tam być xd.
Dwa normalne pytania bez żadnych ordynarnych tekstów
@josif Kto jak kto, ale Ty oceniający kulturę to trochę słabo, nie sądzisz?