Szkoda że Arne trafił na sezon gdzie zamiast piłkarze w pełni skupili się na meczach to muszą zaprzątać sobie głowy sytuacjami z kontraktami + te ciągłe pytania od dzienniakarzy lub podsycanie tej sytuacji kontraktowej przez Salaha. Akurat Virgil wydaje się skupiony, Salah podobnie. Mam nadzieję że sytuacja się szybko wyjaśni i Trent również wróci do normalnej, stabilnej formy.
Podobno Agent Virgila kontaktował sie z Realem aby ten przeszedł na zasadzie wolnego transferu. Ciekawe ile w tym prawdy ale Romano to chyba dość rzetelne źródło.
No właśnie pojawiają się ostatnio opinie, że Romano stał się bardzo niekompetentny. Pisze o pierdołach niepopartych faktami. Chyba trzeba brać jego wpisy z dystansem.
Ogólnie Romano rzetelne info wrzuca na X i zazwyczaj samemu to potwierdzając. Na Fb wrzuca ploty i na zasadzie donosi ktoś inny. Więc ten fb Romano to jest takie Indykalia, czy inni szamani
Wyraźnie napisał że cytuje hiszpańskie media Relevo. Nie kojarzę, ktoś coś wie na temat ich wiarygodności? Bo mi to śmierdzi baitem dla odsłon.
Zawodnik podpisuje kontrakt Co ma Richard zrobić? Przystawić pistolet do głowy kapitana i kazać mu podpisać?
Takie podstawy, a nawet to jest niezrozumiałe.
już pół roku można czytać to samo. Liverpool chce, zawodnicy chcą ale nie ma porozumienia. Czyli gówno jest zrobione, ale w mediach jest narracja jakbym klubowi zależało. Tak będziemy czekać do marca/kwietnia, aż dostaniemy info że się dogadali z innym klubem i będzie wielkie zdziwko.
Najpierw trzeba coś położyć na stole do podpisania.
Znając Real to będzie on im odmówił, ale napisali na odwrót żeby nie było siary xd
On to raczej taki filtr plotek, wrzuca to co ma jakieś tam szansę spełnienia i tyle.
Aż mi się przypomina mem, panie bierz Pan tę umowę na zlecenie za najniższą krajową, bo mam już 3 Quansahów w Twoje miesjce.
Co ma zrobić? Przedstawić taką ofertę która najlepszy obrońca na świecie przyjmie i podpisze. Taka która mu się należy. Gramy dobry sezon, żeby tylko zamieszaniem z kontraktami nie popsuli atmosfery w drużynie. Nie podpisane kontrakty to tylko wina jebanego fsg. Kto ich broni jest skończonym idiota.
Uuu, jak już Scooby się zagotował to znaczy, że pałka się przegięła.
Jak mawiał Leszek w serialu “Daleko od szosy” “jak się widzi taką sztukę (FSG) to trudno zachować kulturę” i spokojny piesek “razsierdiłsja”
Przedłużenie Virgila blisko
Super. Najważniejszy nasz gracz i myślę że ostatni mecz pokazał jaka jest różnica między gościem który zawsze gra Topowo i przez cały mecz od Gosci którzy topowi grają okresami
Ale jak to? To wstrętne FSG nie mające kasy, chce dać kolejnemu zawodnikowi kontrakt na poziomie 300 000? Przecież oni grosza przy dupie nie maja. Coś tu się nie zgadza.
A poważnie, cieszę się, że doszło do przełomu w rozmowach z Kapitanem.
Super by było, ale nie wiem jaki stopien zaufania ma ten telegraaf, żeby nie było wysypu dzisiaj 20 innych dziennikarzy Van podpisze a potem przyjdzie niszczyciel dobrej zabawy James Pearce i powie NO narazie nie ma porozumienia.
W kwestii van Dijka to jest topowe źródło, tak jak zostało wspominane w newsie.