Wczoraj pojawił się taki artykuł i myślę, że to może zaciekawić niejednego z was 
Do zgarnięcia dwa bilety na mecz z Manchesterem City!
Na fanowskiej grupie Polish Liverpool FC Supporters ruszyła wyjątkowa loteria, w której stawką jest para biletów na hitowy mecz Liverpool FC – Manchester City (zaplanowany na weekend 6-7.02.2026 roku)
Cała akcja została zorganizowana z myślą o wsparciu Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, więc grając, robicie coś dobrego i macie szansę przeżyć piłkarskie święto na Anfield.
Szczegóły, zasady udziału i link do loterii znajdziecie tutaj — dołączcie, pomagajcie i powodzenia!
30 zł za los (można kupić dowolną ilość), a nagroda bezcenna. Gramy do 16 stycznia. Termin meczu jest już oficjalnie ustalony na 7 lutego - w międzyczasie warto na wszelki wypadek zadbać o ważny paszport i sprawdzić, czy są na ten termin jakieś sensowne loty
Dla pełnej transparentności, wszystkie wpłaty robione są bezpośrednio na e-skarbonkę WOŚP założoną na ten cel, a nie na konto osoby prywatnej. Poprzednio wspólnymi siłami uzbieraliśmy aż 18560 zł. Nie wiem, czy jest w ogóle szansa na wykręcenie jeszcze lepszego wyniku tym razem, ale tak czy owak, każda wpłata jest mile widziana.
Zachęcam do udziału, do wygrania jest coś, co z pewnością pozostanie z wami jako niezapomniane przeżycie.
8 polubień
Bardzo szanuję takie akcje. Rekord jest na spokojnie do pobicia 
1 polubienie
Będzie ekstremalnie trudno wykręcić lepszy wynik niż w poprzedniej edycji, ale dla grających to nawet lepiej - będą mieli nieco większą szansę na wylosowanie tych biletów 
2 polubienia
Przypominam
Kupujemy losy tylko do przyszłego piątku, w sobotę (w dniu meczu z Burnley) losowanie zwycięzcy. Szczęśliwiec zobaczy na własne oczy niezwykle interesujący mecz. W poprzednich latach do zdobycia były wejściówki na Everton, Luton i Norwich, tym razem wybraliśmy dla was największy hit! Losy nie są szczególnie drogie, więc może warto spróbować?
Jak dotąd do skarbonki na rzecz Orkiestry wpadło 7241 zł.
2 polubienia
Miło mi poinformować, że wspólnymi siłami w ramach zbiórki zebraliśmy 13741 zł. Skarbonka dalej jest otwarta na potencjalne wpłaty, ale zwycięzca losowania został wyłoniony w sobotę w przerwie meczu. Bardzo dziękujemy wszystkim uczestnikom za dołożenie swojej cegiełki do zbiórki na niewątpliwie szczytny cel.
Choć nie udało się uzbierać wyższej kwoty niż przy poprzednim finale, możemy wspólnie być zadowoleni z rezultatu. W ciągu 6 edycji loterii i licytacji PLFCS na rzecz Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy uzbieraliśmy łącznie 42741 zł.
Nagród pocieszenia można szukać w grupie w dalszej części sezonu - nadal dosyć często są oferowane bilety na wszelkiej maści mecze w krajowych i europejskich pucharach 
Mam nadzieję, że zwycięzca będzie dobrze się bawił na wyjeździe i wspomnienia z tej wyprawy będą mu towarzyszyły latami.
2 polubienia
A gdzie jest informacja kto wygrał i w jaki sposób było losowanie tego zwycięzcy ?
Również w grupie, pod tym samym WOSP-owym postem