Głównym, ale nie jedynym argumentem za SuperBet jest tzw. “Bezpieczna przewaga”. Wystarczy, że drużyna prowadzi dwoma bramkami i mecz mamy zaliczony. Potem już może nawet przegrać dziesięcioma, ale to już nas nie obchodzi
Znam takiego, który nie gra na SB. I akurat na dwóch kuponach by mu super przewaga pomogła. 100k przeszło koło nosa …
Mordeczko kochana, mecz trwa 90min + doliczony, więc bez ironii. Już raz widziałem mecz w tenisie 6:0, 5:0, 30:0 i potem mecz w plecy. Mogę sobie pozwolić na postawienie skromnych 100zł.
Ktoś z was lubi sobie czasami coś obstawić? Może ktoś poleci jakieś stronki gdzie można fajne przeaanalizować spotkanie, może gdzieś kto podaje jakieś proponowane typy, bo nie powiem gram sobie tak dla zabawy za 5 zł, no i czasami jest blisko ale cały czas jakieś fatum nade mną krąży. Jak gracie, jak obstawiacie? Czy stawiacie tylko 1 X 2 czy może bardziej celujecie w typy typu Kto strzeli bramkę, kto będzie miał więcej strzałów itd ?
Preferuje superbet, jakoś apka najbardziej mi leży.
Zazwyczaj gram kupony po kursie okolo 1.8 - 2.5
(Zazwyczaj 2 lub 3 zdarzenia)
Ostatnio często polubiłem grabie na bramki danego zespołu +0.5
Widzę, że wiedzie Ci się nieźle, 5 stówek na tyle meczów i jeszcze 2 remisy. Potężna kasa byla do wyjęcia. Mecz oglądalem z odworzenia, nie powiedziałbym, że były wałki, ale był punkt zwrotny przy stanie 1:1, sędział już podytkował karnego dla Jagi, ale raczej słusznie go cofnął, gdyby nie to, Legia pewnie by się juz nie dzwignęła.
Polecam dziś zagrać zółtko/czerwoną kartkę dla Mendesa, a kursiki piękne. Przykładowo w Fortunie odpowiednio kursy 4.1 i 26 na wyżej wymienione. W Paryżu pięknie zamknął Salaha. Dziś nasz król z pewnością weźmie odwet