Przed nami kolejne wielkie zawody-mysle,ze nasz kraj nie wyjedzie z Wloch z pustymi rekami i bedzie lepiej niz 4 lata temu.
A co Wy o tym sadzicie-dlatego ponizsza ankieta
Ile medali przywioza nasi sportowcy z Mediolanu i innych miejscowosci?
@ynwa19 fajnie jakbyś przygotował lub ktoś inny czas i miejsce transmisji gdy rywalizują Polacy. Terminarz hokeja lub jakieś linki w pigułce też mile widziane.
wróciła, żeby wystartowac w igrzyskach- to nieodpuściła. Na treningach było wszystko ok.
Tutaj przeszarżowała i złapała bramke a nie kolano puściło. - też pewnie przez to kolano tak ostro postanowiła jechać.
Postawiła wszystko na jedną kartę i niestety nie wyszło-szkoda!
Nasza Ola już w ćwierćfinale snowboardu w slalomie równoleglym. Jeżeli go wygra to będzie miała 2 szanse na medal choć ewentualny półfinał z Ledecką to misja awykonalna.
Lindsey to bez wątpienia legenda, mój ulubiony sportowiec od wielu lat. Czekałam dziś na jej występ i widok jak upada sprawił że złapałam się za głowę. Dużo ryzykowała, to fakt ale wiedziała co robi, to była jej decyzja i podjęła ją na pewno ze świadomością tego że coś może pójść nie tak. To nie kolano zawiodło, bardziej drobny błąd który skutkował najgorszym scenariuszem.
Mam nadzieję na przyzwoity występ Tomasiaka dzisiaj czyli miejsce w top 10 oraz kibicuję wszystkim a szczególnie Japończykom byleby nie wygrał pewien Słoweniec.
Już “porażka” czyli 2 lokata jego siostry mnie ucieszyła ponieważ jakoś nie lubię tych całych “Prewców” strasznie aroganccy oni mi się wydają.
O! ynwa19 znów kogoś nie darzy atencją- fakt! no ale przecież mogę mieć swoje sympatie i te anty
Odchodził Małysz, było mówione że będzie posucha w skokach pojawił się Stoch, teraz Kamil odchodzi i pojawia się Kacper. Brawo chłopaku, co ty dzisiaj zrobiłeś to głowa mała ! Świetny wynik, mało brakło a byłoby złoto! Brawo!