Złota Piłka

Na pewno ma fejkowe konto i hejtuje z niego Darwina

1 polubienie

Już mniejsza o tego najlepszego piłkarza ale, że Real i Ancelotti wygrali nagrody za trenera i zespołu to też śmiech na sali. Alonso za zatrzymanie dominacji Bayernu i sezon bez porażki w lidze nie otrzymał nic.

2 polubienia

Carlo wygrał LaLige i Ligę Mistrzów, Xabi przegrał Ligę Europy, chociaż faktycznie bilans imponujący. Ale nie można powiedzieć, że wygrana Ancelottiego jest niezasłużona, podobnie jak Realu.

Alonso dokonał rzeczy historycznych, Ancelotti wygrał to co się wygrywa co roku.

1 polubienie

Szacun dla Realu, że pomimo zgarnięcia nagród nie pojawili się na tej śmiesznej pseudogali nie uwiarygadniając jej.

2 polubienia

Zachowanie działaczy, kibiców i piłkarzy Realu standardowo żałosne. Nie ukrywam, że jest to zabawne jak przez ostatnie parę dni dostają co chwilę pstryczka w nos i wylewa się z nich frustracja. Ciekawe czy zbojkotują galę jak to ktoryś z piłkarzy Realu zostanie wybrany najlepszym zawodnikiem? Guardiola dobrze to skomentował - Erling, Virgil czy Lewy też mieli pełne prawo spodziewać się wygranej, ale jak tak się nie stało, to potrafili jednak uśmiechnąć się, bić brawa zwycięzcy i podać mu potem rękę. Nie ma chyba drugiego tak egocentrycznego środowiska jak to Realu Madryt. Jeżeli to nasi są wybierani jako najlepsi, to wybór jest słuszny, a jeżeli nie nasi, to będziemy tupać nogami i strzelać fochy jak dzieci.
W tym sezonie wybór zawodnika sezonu IMO nie był zbyt oczywisty, na dobrą sprawę można by obronić wybór każdego piłkarza z pierwszej trójki plebiscytu.

2 polubienia

a co ty masz do kont na mediach?
drgua sprawa to:

on naprawdę za mądry to nie jest.

Pełna zgoda. Dodam tylko od siebie, że brak wyboru piłkarza realu wg klubu z madrytu jest kierowany wyłącznie przeciwko realowi, bo przecież nie może wygrywać nikt inny jak tylko nadmuchany płaczliwy o wszystko vinicius.

Fanlfc25, to tylko potwierdza własnie jak zachowali się w realu. Walić to, że Ancelotti został trenerem roku, walić to, że zostali zespołem roku. Klub się nie liczy, najważniejsze było weprzeć płaczka viniciusa bo ten nie wygrał ZP, żeby potem mógł w meczach tym prowokować wszystkich. Bo chyba o to własnie są obrażeni, że nie będzie mieć tej ZP jako argumentu dla obrażających go. Nie wiem, czy ten vini jest tak obrażalski i real boi się, że odjedzie?
A taki Trent wylatuje tutaj, ze złota piłka jest jego ambicją. W realu na pewno ja dostanie…

To, że skala ich wchodzenia w życie jest jak rak obecnego społeczeństwa ( ja sam mam fb, insta etc ale jednak uważam, że za duży wpływ mają na rzeczywistość. )

? Przecież Real został drużyną roku na tej gali.
Tak na marginesie, te nagrody są tak śmieszne, że za kilkanaście lat Martinez będzie bramkarską legendą, gdzie o takim Oblaku czy Edersonie nikt nie będzie nawet pamiętał.

Ten Vinicius to jest jeszcze większy głąb niż myślałem i ma mega kompleksy.
Obrzydliwy typ :face_vomiting: