Aa to dlatego. Mam wyłączony dźwięk w meczu i dlatego byłem zszokowany co się stało xD
Chiesa musi r*chać córkę Slota, bo to jest niemożliwe żeby mieć aż taką niechęć do kogoś.
Jones cichy bohater dziś
Temu pigfordowi to mam nadzieje, że żona sie kiedys pusci z jego bratem, a syn się przerobi na babę
Sędzia wybronił Everton przed kontrą xD
Jest Wata to mamy 3 punkty
zara everton wbije co, znamy to
Kontra na pustą bramkę ten gwize faul na bramkarzu xD
i się najęczeliscie a ładne 3 pkt dopisane
Jeszcze tylko 13 punktów do mistrzostwa.
Tak jest!! Jeszcze 5 zwycięstw do tytułu. Najcięższy mecz za nami, może nie względu na jakość rywala, ale na pewno na strach co do tego co mogli nam zrobić.
Zagraliśmy tak jak grywa arsenal. Szczelna defensywna a z przodu coś wpadło. Mega wynik. Styl? W takich meczach nie ma co patrzeć na styl. Everton nie oddał celnego strzału, więc dobrze wykonana robota. Błędy były ale uszły na sucho. Idziemy dalej!
Premier League to maraton i zawsze zdarzają się momenty słabszej gry, ale najważniejsze to wygrywać. City w każdym sezonie miało jakieś mega przepchnięte mecze i dodatkowo z pomocą sedziego… My natomiast jak przepychamy to grając z sędzią przeciwko nam. To chyba jest mała różnica. Albo strzał życia kompanyego lub 2 razy powrót z 0-2. A My mamy się czepiać słabszej gry naszego zespołu w derbach z tymi niebieskimi burakami? Jest zwycięstwo? Mam nadzieję, że wrócimy z fajną grą i dobrą formą. Jednak najważniejsze to wygrywać. Teraz Fulham, może nam trochę pomogą? Arsenalowi na złość…
Brawo, mamy to. Bardzo dobra druga połowa. Kolejny krok po koronę!
Najśmieszniejsze to było to że Nunez dostał żółtą a ten kolorowy z Evertonu co wszedł nakładką w Szobo - nie. Absolutnie żałosny występ Barrotta, w normalnej robocie jutro z samego rana dostałby wypowiedzenie. Przebił Olivera z Goodison, a to już wyczyn.
No i jeszcze to przerwanie kontry, wspaniała sprawa xD
Wiadomo ważne 3 pkt, ale ogólnie gra znowu nie powala, a to dlatego, że trener nie rotuje składem. Dlaczego Chiesa czy Elliott nie mogli zagrać od początku skoro ostatnio pokazali się z dużo lepszej strony niż inni? Z ławki mogli nawet wejść w 65 minucie, a tak zostali całkiem pominięci. Mało tego tylko 3 zmiany wykonane i to na sam koniec: 75, 85, 90 minuta, co jest niezrozumiałe. Oby dali radę do końca przy takiej eksploatacji przez Slota.
Tak coś czułem, że Elliott i Chiesa nawet nie wejdą, Włoch był w ogóle na ławce? Oglądając składy jakoś nawet go nie zauważyłem, a na ujęciach ze stadionu też nie widziałem. Nie wiem co się dzieje, że zwłaszcza Harvey tak mało gra, nawet końcówki.
Chiesa po sezonie powinien zgłosić chęć odejścia po tym jak go Slot traktuje. Żeby gościowi nie dać zagrać 15-20minut? Slot podniesie, ale decyzjami personalnymi wkurza mnie strasznie. Zresztą wszystko inne przegrał przez brak rotacji
wszyscy mieli tydzien przerwy a niektorzy wiecej. taki Graven nie grał od 2.5 tygodnia. To chyba calkiem ładna przerwa, żeby zregenerować się na końcowkę sezonu.
a wolalbys, żebysmy byli teraz 3-4 w tabeli ale grali we wszystkich pucharach dalej i wygrali Carabao?
Wolałbym żeby rotował i mielibyśmy więcej szans na zdobycie gra Nunez a nie gra Chiesa czy Elliot. Oni są paraliktykami czy co do ****?
ja wole zdobyc mistrza a puchary inne to mozna w nastepnym sezonach się skupic jak Slot dostanie takich graczy, którzy mu odpowiadają a nie Kloppowi.