Komentatorzy coś pisali o banerach odnośnie Trenta i jego odejscia, o co chodzilo?
Ze bedzie zdrajca jesli pojdzie. From lad to trait
I nie bedzie juz wytyczal “trendow” w grze ofensywnej naszego LFC ten lobuz TrenT
Pięknie wypić kawę w słoneczny dzień i świadomością, że wygraliśmy z tymi rzeźnikami pomimo skandalu sędziowskiego
Były plakaty porozwieszane „mate or traitor take your pick Trent” problem chyba w tym, że nie wiem czy w ogóle TAA to widział i tak jest raczej już musztarda po obiedzie.
To prawda że ostatnio slot rotuje za mało. Jednak pamiętajmy że to nie jest kadra która sobie zbudował. Tak u kloppa eliott dostałby dużo większą rolę, slot ewidentnie nie ceni jego umiejętności i będę bardzo zdziwiony jeśli Anglik zostanie na nowy sezon. Trochę szkoda bo chłopak oddaje zawsze serducho za klub z drugiej strony ciężko powiedzieć czy rozwinął się znacząco w ostatnich latach. Raczej gra to co grał kiedy miał 17lat tylko wtedy to imponowało. Jako 22 latek już nie. I jasne że parę razy powinnien zluzować czy to maca czy przedewszystkim szobo. Tylko jeśli slot go nie widzi to uznał pewnie ze nie ma sensu. Takie prawo każdego trenera.
Co do chiesy to myślę że każdy uzna że swoją grą zasługuje na więcej szans. Myślę że jest to spowodowane tym że póki nie podpisaliśmy kontraktu z salahem to chcemy go udobruchać. Sytuacja w lidze jest tak wygodna że można pozwolić sobie męczenie buły z salahem, a wiemy jak bardzo zakochanym w sobie graczem jest Egipcjanin. Jeśli slot ściągał by go jak gra słabo ten pewnie byłby sklonny się obrazić i nie podpisać kontraktu po czym oskarżyc słota że to jego winna. Tak jak po tym jak w ostatnim sezonie klopp go posadził parę razy ten w zemście stwierdził że to u spalettiego nauczył się więcej.
Myślę że chiesa ma albo obiecane że bezwzględu na to co stanie się z kontraktem Mo dostanie większą szansę w przyszłym sezonie, albo ma obiecane że klub pozwoli mu odejść
Ja nie wiem w jakiej jaskini trzeba siedzieć aby mając nawet var nie widzieć chamskiego zagrania tarkowskiego? To już z jakim impetem idzie na piłkę po czym wybijając ja nawet nie opuszcza nogi tylko trzyma ja na wysokości piszczela Maca i nawet widać jak dodatkowo wypycha jeszcze tą noge… Dickford również, impet z jakim idzie na tą piłkę… chciałbym aby do niego karma wróciła. Jakiś uraz który wykluczy go z mistrzostw byłby najlepszy… Jednak może to, że co roku walczy o utrzymanie jest taką karmą? Co mecz z evertonem musi się znaleźć jakiś poyeb no. I praktycznie co mecz nie ma czerwonej kartki…