04.05.2025 Chelsea - Liverpool FC

No a wiesz ze w LM musisz miec zgloszonych 8hg w tym 4 z klubu? Jak nie masz ich w skladzie to musisz z u21 wstawiac w to miejsce.
Jones jakos caly sezon dawal rade grajac w pomocy. Tylko musi miec kolo siebie kogos lepszego a nie Endo i Elliotta.

Myślałem, że tylko ja to zauważyłem. Jeśli jest główny powód nie wystawiania Elliott na AMF, to właśnie takie sytuacje, w których od Szobo Slot oczekuje pełnego zaangażowania i pressowania rywala, żeby taki Lavia nawet nie miał pół szansy na uruchomienie prostopadłym podaniem kolegów z ofensywy.

A tymczasem Harvey sobie truchtał za Lavią, a my dostaliśmy szybką bramkę.

W ogóle to za dużo meczów w tym sezonie, po których musimy gonić wynik. Arne musi nad tym ewidentnie popracować.

Zmieńcie tego Jonesa bo mnie zaraz szlag trafi jak widzę jak przeszkadza w akcjach i spaceruje jak panienka

Czepiles sie bo ciagle jest przy pilce. Przyczep sie do tych co prawie nie maja pilki

Jota do zmiany pan

Chieser in błagam

Maca, Szobo i Nunez za Elliota, Jonesa i Jote. Yebać Chelski nie dajmy im awansować do LM

AHAHAHAHA chłopy zdobyły mistrzostwo i mają wszystko w dupie no cóż cannot blame them

Da się przewinąć następne mecze do fety?

quansah to ma farta xd

Lol Virgil nabil Quansaha i jeszcze macha rekoma. Zaczyna jak Hendo sie zachowywac

Jones dobry powrót :joy: szkoda, że się nie zatrzymał w ogóle

1 polubienie

Znowu od Jonesa się zaczęło Tsimikas główkuje a ten się przewraca

Przy dwóch bramkach Jones na dupie i nie wraca później. Elliott totalnie anonimowy. Słabo to wygląda. Nie ma równowagi, brakuje Macci przede wszystkim w środku.

Pierwszy mecz po wygraniu tytułu zupełnie jak przed sześciu laty z City. Tam skończyło się na 0-4, a zespół wyglądał, jakby na mecz pojechał prosto z pubu.
Dzisiaj podobnie, poza tym skład w środku pola kompletnie od czapy.

A co wy myśleliście że będziemy jakoś super grać ?:smiley: Nasi są już głowami na wakacjach, mistrzostwo mamy zapewnione to już widzę jak będą nie wiadomo na jakiej intensywności grać :smiley: Dograć sezon bez kontuzji i spokój, a wy się napinacie jakby ten mecz zależał odnośnie naszego tytułu. :smiley:

3 polubienia

Jones to powinien być zmieniony bo to co zrobił spacerując przy 2 bramkach i często się gdzieś potyka to jakiś dramat, Elliota to nie widzę w ogóle

1 polubienie

No to się nam gra posypała, chaos i zniszczenie. Ze środka nic nie wychodzi. Sami sobie utrudniamy grę.

Kapitan myślami leży na plaży i pije drinka)

Jones akurat w tej sytuacji miał pecha że się poślizgnął, ale nie mogę zrozumieć zachowania eliotta. Sam w wywiadach mówi że powodem dla którego nie gra to “fizyczność” i co? Truchta obok rywala pozwalając mu na właściwie wszystko.

Węgier nie jest graczem bez skazy, ale w analogicznej sytuacji wkąponował by się w niego

Przeciez Endo apokojnie moze zagrac pare spotkan za Gravena, a w zeszlym roku mial kilka swietnych spotkan. A Elliott jest lepszy od Szobo, ktory tylko biega.
Wiadomo, ze juz nje ma motywacji.
Ale to pokazuje, ze potrzebujemy srodkowego obroncy i pomocnika.

1 polubienie