Najbardziej Aljego szkoda)))
Ja nie mam pretensji że pdst gracze grają gorzej i zeszło z nich ciśnienie. Natomiast gra zmienników mnie załamuje. Taki Endo potrafi grać na dobrym poziomie, ale już gakpo, jota, Jones, Eliott to kryminał (kolejność nieprzypadkowa)
bradley 3 akcja w pare min, dobre wejscie
Nasi to na wakacjach już są od niemal dwóch miesięcy. Od tego momentu poziom naszej gry znacząco się obniżył i zmiana nie nastąpi, bo to już nie ma sensu. Dograć sezon do końca. Kogo trzeba przetestować, to testować. Kto musi wrócić do rytmu, to niech wraca. Kto musi odpocząć, to niech sobie odpoczywa i łapie świeżość, by na przyszły sezon paliwa w baku starczyło na dłużej. Tylko pewnie Salaha będziemy katować do końca, by sobie statystyki jeszcze nabił.
xDDDDDD Niech Nunez zejdzie z boiska bo zaraz nawet 10 milionów za niego nie dadzą
darwin nawet się nie stara żeby przytulić 5mln więcej za niego
hahahahaahahahahahaha Nunez
zostawcie go, bo chociaż poprawia humor
z napastnikiem to salah zamykalby wlasnie 30 asyst w sezonie
Przed meczem nie byłem pewny czy klub ruszy po kogoś do środka pomocy. Teraz to sam bym napisał list do klubu aby to zrobił
Komentator pomylił sie. Powiedział, że Nunez uderzył jakby miał kwadratowe czoło. No ale przecież ma
No nas uratowalo zelazne zdrowie Gravena Alexisa i Szobo
Kiedy zespół się kompromituje i myślisz że już nikt bardziej się nie ośmieszy to pojawia się on
Kapitan kompromitacja.
Gdyby nie było Darwina to trzeba by go było wymyślić.
Mnie osobiście dziwi że on gra, podobnie Jota powinni siedzieć by im coś się nie stało i 1 lipca out z klubu
Jeżeli Diaz zostanie to liczę że oni sprzedamy. Już lepiej grać tam diazem i gakpo na boku, a dziki ich sprzedaży może bd skłonni dać pieniążki na isaka albo alvareza
Quansah dzisiaj MOTM.
Bardzo dobry mecz zwieńczony golem środkową częścią ciała.
Ja osobiście nie trawię tego gościa z kucykiem, już w 1 sezonie mi nie leżał i nie wiem co musi się stać w klubie by on nadal tu grał, do tego przecież i Jota bez formy i Chiesa siedzący na ławie więc …
Chiesaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Jest on włoski ogier i zaraz asystę zaliczy ![]()
Slot oszalał. Wpuścił Włocha.
Niech mi ktoś powie że nie potrzebujemy porządnego pomocnika do rotacji. Nasi rezerwowi pokazują że ewidentnie nie dają rady…