04.08.2025 Liverpool FC - Athletic Club

Koszulki są piękne :heart:

4 polubienia

https://strumyk.net po portugalsku

2 polubienia

Serio? Mecz jest za darmo na oficjalnej stronie klubowej a ktoś się męczy na portugalskim strumyku?

Co do Bradleya Arne na konferencji mówił, że on i Gomez nie zdążą z powrotem na początek sezonu

1 polubienie

Uuuaa ale prawie piękny gol Doaka.

EDIT: A w sumie i tak i tak gol xd

Chociaaaz czy to szlo w bramke? Przypadkiem nie samoboj bramkiera?

Należało się za ten strzał przed chwilą. Pięknie grają!

Jedynie przeszkadza mi ta żółta otoczka na numerach, poza tym sztos!

Ben Doak wciąż to ma!

Ej nie macie wrażenia, że jak się patrzy na Nuneza to on jest taki “mądrzejszy” z twarzy? Dorósł? Czy to tylko fryzura xD

ja mam wrażenie, że z roku na rok coraz gorszy jest ;d jakby go stres całkowicie zjadł, porównując go w tym meczu do Rio czy Doaka

legenda głosi zrobił doktora z pudeł na pustą

Przypomina Torresa w tych koszulkach :smile:

1 polubienie

Po ogłoszeniu byłem sceptyczny co do tych koszulek, ale w akcji wyglądają obłędnie :heart_eyes:

1 polubienie

Najbardziej prawdopodobny skład na 21: Mama - Frimpong, Konate, Endo, Kerkez - Gravenberch, Szobo, Wirtz - Salah, Ekitike, Gakpo

na ławce pewnie rezerwy i (może) Chiesa, jeśli nadal w mieście

1 polubienie

1 polubienie

Coś mało rezerwowych. Co pokazuje, że tu jest ogrywana raczej większość docelowego, pierwszego składu (co zresztą widać). Liczę na dobrą współpracę na linii Wirtz-Ekitike i trochę geniuszu egipskiego Króla.

1 polubienie

Ten Rio to może być rewelacją sezonu. Widać, że Slot go lubi i daje mu sporo swobody. Oby dostawał szansę od czasu do czasu.

Doak też na plus. Osobiście bym nie sprowadzał już skrzydłowych, a dał szansę tej dwójce jako zmiennikom. Chyba, że są Doaka wpadnie bardzo atrakcyjna oferta.

Cieszą też minuty Dannsa, chociaż jak przyjdzie Isak to będzie miał niezwykle ciężko o jakiekolwiek okazje do gry. Najlepiej go wypożyczyć.

Hattrick Rikitiki w tym meczu przy takich asystentach to mus.

Z daleka wygląda dzisiaj jak Ngog - tylko numer delikatnie się nie zgadza :wink:

Flo to jest taki Pan piłkarz, że szok. PL nie jest gotowa na jego rozkwit

Ngog nie potrafiłbym tak minąć obrońcy, a co dopiero dograć xd

O i elegancka asysta