04.08.2025 Liverpool FC - Athletic Club

E no Wirtz dobrze gra, z 3 Key passy miał.

@josif znowu zaczyna Ci się z tą Chelsea odklejać? Po co nam 6, jak Graven gra kosmos.

Mac niedawno wrócił po urazie do treningu, więc zagrał w tym mniej wymagającym meczu, co by dać mu się powoli rozbrykać bez ryzyka.

3 polubienia

Właśnie chciałem się spytać jak grał, bo niestety lepszej 11 oglądałem ostatnie 10 min pierwszej połowy i zupełnie jakbyśmy grali w 10, szkoda , że chyba całe jego 45 min tak wyglądały.

Jeżeli Isak nie przyjdzie to może Darwin serio będzie pierwszym wyborem.

P.s ja tam się zachwycam Wirtzem, serio on ma taką lekkość grania, jak senior który sobie z małolatami gra na pół gwizdka.
O niego w ogóle się nie martwię.

Trzeba było lepiej Diaza trzymać. Bo Ekitike to dramat :sweat_smile:

Dobry towar masz, podzielisz się ?

@josif Możesz śmiało wysyłać. Chelsea nie będzie w top 4.

Zaraz ci powiedzą, że Endo kilka meczów ogarnie

Zrób przysługę dla nas wszystkich i skasuj konto, ok? :star_struck:

8 polubień

Dopiero jak skończysz 18 lat.

Ja tu sie bardziej bałem niż cieszyłem xDD myślałem, że kontuzji dostanie
DRAGON BALL KONATE

Salah Gol

Gakpo

Gakpo 2x

Gakpo 3x

1 polubienie

No bylo widać szczególnie w pierwszych minutach jak to będzie wyglądało. Duża wymiana pozycji. Gakpo trochę słabo w porównaniu do reszty. Frimpong w obronie to nie Trent, mega szybki. Kerkez jak będzie mial Virgila obok, to będzie grał wyżej i będzie bardziej współpracował. Tutaj jak przyjdzie Isak, do tego co Slot chcę grać, to nie mam pytań. Tylko CB na gwałt potrzebny. No i ta szóstka, ale wątpię w jakikolwiek ruch w tym kierunku.

Wirtz nic nie gra, Eketike slaby damn zaraz trzeba będzie wyj*bac z polowe składu XD

1 polubienie

A Nkunku zmiecie ligę :stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue:.

Prawdę mówię. Sam skasuj :sweat_smile:

Kupić wszystkich, sprzedać wszystkich. Nic z tego nie będzie. Zaorać Anfield.

1 polubienie

Josif zaczyna stały repertuar, zaraz jeszcze pociśnie po Arsenalu i może na dziś kończyć.

Chelsea ze swoją defensywą i bramkarzem, to se może mistrza zgarnąć, jak liga będzie pełna brazylijskich zespołów xd.

Salahowi pasuje ta opaska :sweat_smile:

Pocałunek dementora, Chelsea wypada z top4

1 polubienie

Trochi szacunku do mistrzów świata.

No ja ich szanuję. Szczególnie jak kończą za nami.

To wtedy jest wyraz najgłębszego szacunku.