Ja szanuje Arsenal. W tym roku zgarną duży garnek typu Kurakao Cup. Arteta zostanie Leninem na Emirates czyli wiecznie żywy.
Nowy nabytki na razie grają niesamowity piach. CP pewnie ostrzy zęby na możliwość nowego pucharu w gablocie.
Cała liga zazdrosci nam gravena który został najlepszym dmf zeszłego sezonu tylko u nas by wcisnęli za niego pierwszego lepszego murzyna.
I jeszcze te teksty że na stoperze nr 3 nie ma u nas Maldiniego więc wypadniemy z pucharów ![]()
Polska mentalności. Tu trzeba zawsze narzekać.
Graven znowu w formie. Mam nadzieję, że go nie zajadą jak w poprzednim sezonie
Chyba nie bierzesz na poważnie wpisów Josifa, przecież to zwykły żałosny troll.
btw
Gdyby Nunez zmarnował taką okazję, jaką miał Ekitike akcję przed golem Gakpo, to byłoby tu już z 10 wpisów na ten temat xd.
Trzeba docenić Szobo, jest w fenomenalnej formie. Widać, że gra na “8” mu służy
Kolega nie zna mistrzów świata w dyscyplinie “narzekanie”
W niej bezapelacyjnie i nieodwołalnie królują… Niemcy!
Polskie marudzenie to jest przy tym pikuś ![]()
Nigdy osobiście nie przywiązywałam jakiejkolwiek wagi do spotkań sparingowych.
Mecz z CP to będzie pierwszy i ostatni zarazem test przed PL.
Gakpo z drugą bramką, ale idzie chłopak xd
Żałosny jest Mamardaszwili. Dwa gole na jego kąto.
Gakpo dwie brameczki ![]()
No i Gakpo z golem, ładnie załadował
Ty ogladasz ten mecz? To wina Gakpo. W ogóle nie poszedl do pilki i jeszcze zostal nia nabity. Bramkarz nie mial tu nic do powiedzenia…
Normalnie bramkarz wyciąga ręce do piłki, która zmierza do bramki, a Mamardashvili chowa ręce. On ma szprotawe łokcie. Jemu się źle ręce zginają.
Wy nowi na tym forum czy co? @josif trolluje i myśli, ze jest zabawny.
Ale Keller by obronił i jeszcze pirueta zrobił w międzyczasie.
1 strzał na bramkę i dwa gole w dupe. Ten Woodman chyba będzie drugim bramkarzem
jak gra Nico Williams tak swoja droga?
Kelleher to przy Gruzinie był mniej więcej jak willa na Wilanowie do bloku komunalnego w Bytowie.