04.11.2025 Liverpool - Real Madrid

to ile punktów za styl dostaniemy?

1 polubienie

Kocham te teksty “Real jest dziś brutalnie gwałcony na Anfield”, a wynik 0:0 i pewnie jeszcze, znając życie, Real wygra 1:0 xD

1 polubienie

Dla mnie karny jak byk!

A tak to piszemy, że też drukują pod nich :grinning_face_with_smiling_eyes:

Świetna pierwsza połowa, podoba mi się nasza gra, w końcu widzę dynamikę, pressing, mądre przyspieszanie gry i przede wszystkim ruch bez piłki.

To bardzo dobry prognostyk.

3 polubienia

Szykuje się powtórka z Paryża, jesteśmy lepsi ale Kurtła co machnie przypadkowo gdzieś nogą to obroni. W drugiej polowie coś wcisną i posprzątane.

Czy ja wiem czy Rikitiki teki słaby? Imo fajnie rozgrywał i nieźle pressuje. Miał te 2 wymiany z Wirtzem, które nieźle się zapowiadały.

Imo Salah znowu z problemami - zwłaszcza w pojedynkach i z przyjęciem piłki, ale widać u niego większy luz, więc może coś z tego będzie.

1 polubienie

Dużo pozytywnych momentów miał Wirtz, chłopakowi się chce dużo biega parę razy z przodu odebrał, niewiele brakło i miałby asystę.
Szobo ładnie ładuje w bramę, ale Courtois dziś bezbłędny, więc trzeba będzie czegoś ekstra, aby go pokonać.
Jest nieźle, na pewno nie mamy czego się wstydzić :sweat_smile:

1 polubienie

bradley od początku sezonu się oszczędzał i kopał się po czole żeby wrócić na real jak w zeszłym roku. ogólnie jakoś ta gra się nam klei, znajdują podania, skoordynowany pressing i nawet salah w obronie

Mecz bardzo dobry, nie dopuszczamy do wielu okazji rywala, a sami kreujemy sytuacjie, strzelamy na bramkę, a to bardzo ważne. Rok temu Bradley wyjaśnił Mbappe, dzisiaj świetnie radzi sobie z rasistą. Wirtz jak nie on ostatnio, twardszy, mocniejszy, będzie miał dzisiaj asystę. Do boju panowie, bo remis po takim meczu byłby za łaskawy dla Realu.

Fajny chłopak, jakby jeszcze z piętki strzelił to nawet wypełni lukę po Nunezie. :face_with_tongue:

Salah chyba gra trochę za szeroko, ok dostaje tam podania na wolne pole ale zanim się przedrze w pobliże bramki to jest podwajany i traci a w grze kombinacyjnej nie uczestniczy bo stoi tam sam pod linią.

1 polubienie

Napisalbym co sądze o Viniciusu ale nie chce bana za rasizm

9 polubień

Przy tej setce Szobo znakomicie zachował się Courtois, te wyciągnięcie nogi było dla nich na wagę złota.

Hugo mógłby wygrywać więcej pojedynków. Szkoda że w jednej sytuacji pospieszył się ze strzałem z dystansu, bo pozycja do niego była kiepska, a miał trzech partnerów do gry, wychodziliśmy z kontrą. No i pod koniec połowy ta piętka do nikogo na środku boiska była niepotrzebna.

1 polubienie

Ja też się powstrzymałem…

Biorąc po uwagę klasę rywala, to nie wiem czy to nie było najlepsze 45 minut w tym sezonie. Z dużą dozą prawdopodobieństwa tak.

Może jednak jest nadzieja dla tego projektu?

1 polubienie

Gwalcimy ich ale przez majtki

3 polubienia

No nie wytrzymam no!
Ta durna węgiersko-rumuńska pała jest debilem rzadko spotykanym :enraged_face::enraged_face::enraged_face:
Każdy podmuch wiatru to faul dla tych palantów z Madrytu, ewidentny karny a nie ku… a

Jesteśmy lepszą drużyną brakuje tylko goli.
Naprawdę podoba mi się nasza gra dzisiaj :blush:

Trzeba to wygrać i wysłać tych pacanów do domu z niczym.

Do boju The Reds :red_circle::flexed_biceps::blush:

Ciekawe jakie błędy sędziego jutro w swoim artykule wyglosi srealmadryt.tv… Najlepsze jest to, że sędzia bez wahania zagwizdał rzut wolny po czm nagle jak się okazało, że ta ręka była w polu karnym to okazało się, że to rażący błąd sędziego był? Nie kupuje tego, że zabierał rękę itp… piłka zmierzać mogła w światło bramki, za ręką już nic nie było więc jakby nie patrzeć miała wpływ na akcję. Mogła wylecieć daleko nad bramką ale mogła i również wpaść pod poprzeczkę bramki. Zwykły babol na korzyść realu i tyle. Karny ewidentny, a nie, że ręka bliższa ciała, czy, że nie miał co zrobic. Miał, mógł nie wchodzić wślizgiem bo to zawsze ryzyko. Czyli jakby nie trafił w piłkę tylko w nogi naszego to też by było, że noga bliższa ciała i była na ziemi? Wielbłąd sędziego i tyle. Ale czego można oczekiwać…
Już nie wspomnę tego niby faulu na początku meczu na valverde gdzie powinniśmy mieć rzyt różny.
Co do gry, fajnie gramy, Wirtz trochę jako wolny elektron. Z przodu spoko gramy, jakby nie patrzeć grając z realem.
Alr te kontry, niby nie dajemy pola realowi, to wystarczy 1 akcja…

Prowadzi spotkanie naprawdę nieźle, nie reaguje na padolina k**ewskich, wyciąga żółte od razu kiedy trzeba, róg, kontakt z maccą, to błędy które są akceptowalne, ale czepiam się Ciebie, i oczywiście jest to hiperbola, ale zawsze widzisz wszystko inaczej niż inni, edum to troll, ale z Tobą gada się jak człowiekiem, a potem nie widzisz karnego w takiej sytuacji, i wiem że to osobiste wycieczki, ale chyba nie tylko mi, ręce opadają

1 polubienie

Kosowski w studiu Canal+: “Mnie zawiódł Salah, bardzo słaby dziś. Dla mnie do zmiany” xd

Chłop chyba nie oglądał go przed meczem z Villą :smiley: a niby ekspert PL

Taaaak i dodał, że Holender wyższy, więc będzie dodatkowym atutem przy stałych fragmentach haha