to ile punktów za styl dostaniemy?
Kocham te teksty “Real jest dziś brutalnie gwałcony na Anfield”, a wynik 0:0 i pewnie jeszcze, znając życie, Real wygra 1:0 xD
Dla mnie karny jak byk!
A tak to piszemy, że też drukują pod nich ![]()
Świetna pierwsza połowa, podoba mi się nasza gra, w końcu widzę dynamikę, pressing, mądre przyspieszanie gry i przede wszystkim ruch bez piłki.
To bardzo dobry prognostyk.
Szykuje się powtórka z Paryża, jesteśmy lepsi ale Kurtła co machnie przypadkowo gdzieś nogą to obroni. W drugiej polowie coś wcisną i posprzątane.
Czy ja wiem czy Rikitiki teki słaby? Imo fajnie rozgrywał i nieźle pressuje. Miał te 2 wymiany z Wirtzem, które nieźle się zapowiadały.
Imo Salah znowu z problemami - zwłaszcza w pojedynkach i z przyjęciem piłki, ale widać u niego większy luz, więc może coś z tego będzie.
Dużo pozytywnych momentów miał Wirtz, chłopakowi się chce dużo biega parę razy z przodu odebrał, niewiele brakło i miałby asystę.
Szobo ładnie ładuje w bramę, ale Courtois dziś bezbłędny, więc trzeba będzie czegoś ekstra, aby go pokonać.
Jest nieźle, na pewno nie mamy czego się wstydzić ![]()
bradley od początku sezonu się oszczędzał i kopał się po czole żeby wrócić na real jak w zeszłym roku. ogólnie jakoś ta gra się nam klei, znajdują podania, skoordynowany pressing i nawet salah w obronie
Mecz bardzo dobry, nie dopuszczamy do wielu okazji rywala, a sami kreujemy sytuacjie, strzelamy na bramkę, a to bardzo ważne. Rok temu Bradley wyjaśnił Mbappe, dzisiaj świetnie radzi sobie z rasistą. Wirtz jak nie on ostatnio, twardszy, mocniejszy, będzie miał dzisiaj asystę. Do boju panowie, bo remis po takim meczu byłby za łaskawy dla Realu.
Fajny chłopak, jakby jeszcze z piętki strzelił to nawet wypełni lukę po Nunezie. ![]()
Salah chyba gra trochę za szeroko, ok dostaje tam podania na wolne pole ale zanim się przedrze w pobliże bramki to jest podwajany i traci a w grze kombinacyjnej nie uczestniczy bo stoi tam sam pod linią.
Przy tej setce Szobo znakomicie zachował się Courtois, te wyciągnięcie nogi było dla nich na wagę złota.
Hugo mógłby wygrywać więcej pojedynków. Szkoda że w jednej sytuacji pospieszył się ze strzałem z dystansu, bo pozycja do niego była kiepska, a miał trzech partnerów do gry, wychodziliśmy z kontrą. No i pod koniec połowy ta piętka do nikogo na środku boiska była niepotrzebna.
Ja też się powstrzymałem…
Biorąc po uwagę klasę rywala, to nie wiem czy to nie było najlepsze 45 minut w tym sezonie. Z dużą dozą prawdopodobieństwa tak.
Może jednak jest nadzieja dla tego projektu?
Gwalcimy ich ale przez majtki
No nie wytrzymam no!
Ta durna węgiersko-rumuńska pała jest debilem rzadko spotykanym ![]()
![]()
![]()
Każdy podmuch wiatru to faul dla tych palantów z Madrytu, ewidentny karny a nie ku… a
Jesteśmy lepszą drużyną brakuje tylko goli.
Naprawdę podoba mi się nasza gra dzisiaj ![]()
Trzeba to wygrać i wysłać tych pacanów do domu z niczym.
Do boju The Reds ![]()
![]()
![]()
Ciekawe jakie błędy sędziego jutro w swoim artykule wyglosi srealmadryt.tv… Najlepsze jest to, że sędzia bez wahania zagwizdał rzut wolny po czm nagle jak się okazało, że ta ręka była w polu karnym to okazało się, że to rażący błąd sędziego był? Nie kupuje tego, że zabierał rękę itp… piłka zmierzać mogła w światło bramki, za ręką już nic nie było więc jakby nie patrzeć miała wpływ na akcję. Mogła wylecieć daleko nad bramką ale mogła i również wpaść pod poprzeczkę bramki. Zwykły babol na korzyść realu i tyle. Karny ewidentny, a nie, że ręka bliższa ciała, czy, że nie miał co zrobic. Miał, mógł nie wchodzić wślizgiem bo to zawsze ryzyko. Czyli jakby nie trafił w piłkę tylko w nogi naszego to też by było, że noga bliższa ciała i była na ziemi? Wielbłąd sędziego i tyle. Ale czego można oczekiwać…
Już nie wspomnę tego niby faulu na początku meczu na valverde gdzie powinniśmy mieć rzyt różny.
Co do gry, fajnie gramy, Wirtz trochę jako wolny elektron. Z przodu spoko gramy, jakby nie patrzeć grając z realem.
Alr te kontry, niby nie dajemy pola realowi, to wystarczy 1 akcja…
Prowadzi spotkanie naprawdę nieźle, nie reaguje na padolina k**ewskich, wyciąga żółte od razu kiedy trzeba, róg, kontakt z maccą, to błędy które są akceptowalne, ale czepiam się Ciebie, i oczywiście jest to hiperbola, ale zawsze widzisz wszystko inaczej niż inni, edum to troll, ale z Tobą gada się jak człowiekiem, a potem nie widzisz karnego w takiej sytuacji, i wiem że to osobiste wycieczki, ale chyba nie tylko mi, ręce opadają
Kosowski w studiu Canal+: “Mnie zawiódł Salah, bardzo słaby dziś. Dla mnie do zmiany” xd
Chłop chyba nie oglądał go przed meczem z Villą
a niby ekspert PL
Taaaak i dodał, że Holender wyższy, więc będzie dodatkowym atutem przy stałych fragmentach haha