04.11.2025 Liverpool - Real Madrid

Ekitike najgorszy. Wszystko źle

Dał pośredni rzut, bo chciał pierw dać wolny a Var mu przerwał akcje, ale tak dokładnie się nie znam , co się powinno zrobić :winking_face_with_tongue:

Większość zagran ręką w polu karnym to przypadek. To żaden argument. Karny jak byk.

4 polubienia

No tam nie wiem czy Robertson trafił piłkę przy tym wślizgu w polu karnym. Sytuacja z uderzeniem w twarz przez Bradleya to jest żart

Ale ostatecznie dał piłkę Realowi, chociaż wyszła na róg po ręce Francuza.

Dla mnie real to juz od dawna 2/3 najwiekszy rywal livrrpoolu

Jak mnie irytuje to zachowanie Viniciusa.. :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

To w takim razie jego błąd, tam jest gorąco pewnie, więc walnął babola po prostu :sweat_smile:

Ku rwa lepiej zeby jakies ai czy trybuna ludu sedziowala te mecze niz te patalachy

1 polubienie

Real gra tak jakby Xabi nie widział żadnego z naszych spotkań w tym sezonie. W ogóle nie próbują wykorzystać chaosu w naszych szeregach po stracie piłki i rzucić długą piłkę i wyjść z szybkim atakiem. Zamiast tego próbują dyktować tempo meczu i wzięli piłkę na siebie. Ciekawe podejście.

A no przecież jest gorąco, presja te sprawy, to spoko, każdy się może przecież pomylić

Oficjalna decyzja Varu, to nie naturalnie ułożona ręka, tylko ręka zbyt blisko ciała. I moim zdaniem słuszna decyzja, bo sorry ludzie, ale jakby Real dostał takiego karnego, to byście pisali, że drukują pod nich xd

Znaczy po prostu nie widzę w tym złych intencji, a zwykły ludzki błąd :grinning_face_with_smiling_eyes:
Wiadomo nie powinien się przydarzyć, ale nie jest to koniec świata.

Robertson jest zajebisty świetnie pracuje!

1 polubienie

Real jest dziś brutalnie gwałcony na Anfield. Pięknie się to ogląda :heart_eyes:

Ten Hałsen to zawsze taki chujowy? Był na niego mocny hajp.

1 polubienie

Hugo do bazy na drugą połowę i Fede na boisko. Ciało obce dziś niestety i bardzo brakuje kogoś na szpicy.

no gwałcimy ich całe 0:0…

14 polubień

Ten Huijsen to taki mocno słaby :sweat_smile:

Ale z gry jesteśmy znacznie lepsi.

What? Chłopie Ty oglądasz mecz Liverpool Real? Nie widzisz ile on robi miejsca innym i jak genialnie wychodzi do piłek? Xd

3 polubienia