Kocham prostotę piłki nożnej xD
Ja To chyba już za głupi na piłkę jestem.
Przecież to bezdyskusyjny karny, o co chodzi ?
Ktoś może wytłumaczyć?
Ach te zasady dotyczące zagrania ręką. Te intepretacje, bliższa czy dalsza ręka, nastrzelona czy nie, naturalnie ułożona czy nie wprowadzają więcej zamieszania niż korzyści. Teraz nawet książkowe zagranie ręką może nie być kwalifikowane jako przewinienie
Perez na słuchawce powiedział że nie ma karnego
Dziwne, że nie zrobił z tego karnego dla Realu. Ostry druk.
Nie ma co tłumaczyć, trzeba się cieszyć że nie zmienił decyzji na karny dla Realu
Ok tego się nie da wygrać. Sędzia jak zobaczył że musiałby zagwizdać karnego to uznał że to jednak piłka ręczna a nie nożna.
Przecież to przypadek totalny tą rękę, nie popadajmy w skrajność. Jakby Realowi dali karnego za to, to byście płakali tutaj jak dzieci.
Tchouameni chował rękę, nie odstawała za bardzo. Takie 50/50 jakiej decyzji sędzia by nie podjął byliby niezadowoleni.
Zajebiście “naturalne ułożenie ręki”, która zablokował strzał lecący w stronę bramki i EWIDENTNIE nie była nawet przy ciele. 100% karny który nawet nie okazał się faulem. Tylko realowi można było to w ten sposób odgwizdać.
Nie dosc, ze jestesmy w slabej formie to jeszcze sedziowie nas znowu dymaja. Jaka to niby naruralnie ulozona reka byla, jak on sie obracal a nie stal przodem.
TO JEST Ku.. a KARNY!!!
Pierdzielona UEFA/FIFA i ich debilne przepisy ![]()
Ogólnie nie taki Real straszny, albo my faktycznie zaczynamy wychodzić z kryzysu. Mecz wygląda na pojedynek dwóch równych drużyn.
To czemu różnego nie było xd? Bo ona chyba wyszła na róg, a ostatecznie ani wolnego, ani karnego i jeszcze piłka dla Realu xD
No niestety wyszło, że jeżeli uzna, że to ręka, to musi być jedenastka. Więc uznał, że Tchouameni próbował się odwrócić by nie dostać piłką w rękę więc nie ma karnego.
Ładnie nasi naciskają, podoba mi się ten fragment meczu
Ciężka do oceny ta sytuacja. Co by sędzie nie zrobił to by się wybronił z decyzji. Ja jak obejrzałem kilka powtórek to rozumiem decyzje sędziego.
Rikitiki weź no się ogarnij.
Edum i loku to są jedni z najlepszych użytkowników, dziękuję że jesteście, piłka nie wyleciała na rożny czasem, sędzia rewelka, świetna gra ciałem z Macallisterem, może go na „6”?
My gramy, a zaraz Real strzeli…