04.11.2025 Liverpool - Real Madrid

Emocje mordo :wink:

Ja do niego mam ambiwalentny stosunek. Wybrał inną drogę ok. Jedynie o co mogę mieć żal to o jego słowa jak to Liverpool jest dla niego ważny itp. ale wiem jacy są piłkarze i często rzucają słowa na wiatr.

1 polubienie

Obrońca realu ciągnie Hugo za koszulkę a potem popycha go na kolegę a sędzia gwiżdże jego faul, żenada.

3 polubienia

No teraz to chyba powinien byc faul na Salahu.
To jest to co wszyscy pisza, jak sie nie przewrocisz to nie ma faulu. A potem dziwne, ze tak teatralnie padaja.

1 polubienie

Nie za darmo, bo za 10 mln ;). Każdy wie, że Liverpool zażądałby za niego zaporową cenę i nie miałby szans na transfer. Nikt nie wyłożyłby za niego 80-100 mln jakie zapewne Liverpool by oczekiwał za swojego wychowanka. Nie robił żadnych cyrków, nie symulował kontuzji, nie odmawiał gry czy nawet pobytu w klubie. Po prostu wypełnił kontrakt i odszedł. Niektórzy kibice naprawdę myślą, że piłkarze podpisują jakiś cyrograf z klubem i nie moga go opuścić dopóki klub sam nie będzie chciał go oddać, a ostatecznie to tylko praca z któą mozna być mniej lub bardziej związanym

Poza tym co to za tekst, że wszystko zawdzięcza Liverpoolowi? Przeciez to była transakcja obustronna. Klub mu dał warunki do rozwoju, a on odpłacał się dobrą grą przez wiele lat.

2 polubienia

Przyszły sezon

Rozwiązujemy kontrakt z Adidasem?

2 polubienia

Tak jak najbardziej Kapitanie Tsubasa :saluting_face:

2 polubienia

Ehhh Szobo… Szobo. Co to za wykończenie.

Ale ten Huijsen jest słaby.

Szobo powinien miec kilka dodatkowych sesji z wykańczania setek. No taka patelnię ma drugi mecz z rzędu i nie strzela bramki

I weź tu nie licz asyst Wirtzowi….

Nawet tych hipotetycznych.

1 polubienie

Blisko byl bramkarz. Moze mogl bardziej podciac, ale raczej ciezko sie przyczepic tego strzalu.

1 polubienie

Mam flashbacki…. XD

Znaki

1 polubienie

Łatwiej to już chyba tylko do pustej mogłoby być… Jeżeli chce się wygrać z Realem to takie sytuacje trzeba kończyć.

Przecież jeśli już kogoś winić w tej Sytuacji to Wirtza za to że za słabo/za późno podał. Szobo w momencie otrzymania podania miał już bramkarza metr od siebie

To powinien być karny chyba

1 polubienie

Mega na styk, bo jakby od prawej ręki, to pewny karny.

No właśnie miałem pisać, że za to nawet wolnego nie powinno być tbh

Na tym jednym ujęciu z góry widać, że ma rękę nadal w polu karnym jak uderza go piłka, więc imo clear karny, jeżeli wgl ręka.

Typowy Real w Lidze Mistrzów.

na jakiej podstawie to się w tym momencie wydarzyło?

1 polubienie

Lol reka przy ciele, ze niby?