Emocje mordo ![]()
Ja do niego mam ambiwalentny stosunek. Wybrał inną drogę ok. Jedynie o co mogę mieć żal to o jego słowa jak to Liverpool jest dla niego ważny itp. ale wiem jacy są piłkarze i często rzucają słowa na wiatr.
Emocje mordo ![]()
Ja do niego mam ambiwalentny stosunek. Wybrał inną drogę ok. Jedynie o co mogę mieć żal to o jego słowa jak to Liverpool jest dla niego ważny itp. ale wiem jacy są piłkarze i często rzucają słowa na wiatr.
Obrońca realu ciągnie Hugo za koszulkę a potem popycha go na kolegę a sędzia gwiżdże jego faul, żenada.
No teraz to chyba powinien byc faul na Salahu.
To jest to co wszyscy pisza, jak sie nie przewrocisz to nie ma faulu. A potem dziwne, ze tak teatralnie padaja.
Nie za darmo, bo za 10 mln ;). Każdy wie, że Liverpool zażądałby za niego zaporową cenę i nie miałby szans na transfer. Nikt nie wyłożyłby za niego 80-100 mln jakie zapewne Liverpool by oczekiwał za swojego wychowanka. Nie robił żadnych cyrków, nie symulował kontuzji, nie odmawiał gry czy nawet pobytu w klubie. Po prostu wypełnił kontrakt i odszedł. Niektórzy kibice naprawdę myślą, że piłkarze podpisują jakiś cyrograf z klubem i nie moga go opuścić dopóki klub sam nie będzie chciał go oddać, a ostatecznie to tylko praca z któą mozna być mniej lub bardziej związanym
Poza tym co to za tekst, że wszystko zawdzięcza Liverpoolowi? Przeciez to była transakcja obustronna. Klub mu dał warunki do rozwoju, a on odpłacał się dobrą grą przez wiele lat.
Rozwiązujemy kontrakt z Adidasem?
Tak jak najbardziej Kapitanie Tsubasa ![]()
Ehhh Szobo… Szobo. Co to za wykończenie.
Ale ten Huijsen jest słaby.
Szobo powinien miec kilka dodatkowych sesji z wykańczania setek. No taka patelnię ma drugi mecz z rzędu i nie strzela bramki
I weź tu nie licz asyst Wirtzowi….
Nawet tych hipotetycznych.
Blisko byl bramkarz. Moze mogl bardziej podciac, ale raczej ciezko sie przyczepic tego strzalu.
Mam flashbacki…. XD
Znaki
Łatwiej to już chyba tylko do pustej mogłoby być… Jeżeli chce się wygrać z Realem to takie sytuacje trzeba kończyć.
Przecież jeśli już kogoś winić w tej Sytuacji to Wirtza za to że za słabo/za późno podał. Szobo w momencie otrzymania podania miał już bramkarza metr od siebie
To powinien być karny chyba
Mega na styk, bo jakby od prawej ręki, to pewny karny.
No właśnie miałem pisać, że za to nawet wolnego nie powinno być tbh
Na tym jednym ujęciu z góry widać, że ma rękę nadal w polu karnym jak uderza go piłka, więc imo clear karny, jeżeli wgl ręka.
Typowy Real w Lidze Mistrzów.
na jakiej podstawie to się w tym momencie wydarzyło?
Lol reka przy ciele, ze niby?