04.11.2025 Liverpool - Real Madrid

Brawo dla MacAlistera kocham Cię chłopie

Przec9ez mamy tylko nie chce mi sie szukac nazwiska.
Swoja droga Mbappe jak dostal dlonia od Dzika to padl, a jak sprzedal łokcia to pokazuje, ze nic nie bylo

1 polubienie

Brawo Maca!Kolejna bramka ze stałego fragmentu i widać,że wyćwiczone,Szobo podanie na nos

Węgiersko-rumuńska durna pała znów nic nie widzi, ewidentny faul to był :enraged_face:

To był żart ^.^. Po prostu nie mieliśmy nawet jednego faulu przy naszym stałym fragmencie co dawno się już nie wydarzyło.

1 polubienie

64 minuta. Utrzymaliśmy tempo i jest więcej Anfield. Magiczne Allez, allez, allez

Szczerze? Ten sędzia dobrze prowadzi to spotkanie, nie wiem skąd te wyzwiska.

Za dużo Ekitike holuje piłkę :confused: teraz faul, ale Szobo szedł z masą wolnego miejsca. Chwilę wcześniej też i to w niebezpiecznych strefach, widać że ma panowanie nad piłką, ale mniej tego gdy ma możliwość rozegrania!

Ogólnie gramy bardzo imponująco w tym meczu. Po prostu widać, że piłkarzom zależy i biegają, pressuja, przyspieszają akcje. Gramy w końcu coś czego w tym sezonie nie pokazywaliśmy, a co powinno być dla nas normalnością

1 polubienie

Dziwne, że Alonso tego Huijsena nie zdjął, ten typo jest podpięty pod prąd.

Hujisen super gra na Anfield

Szkoda, że co tydzień nie gramy z Realem :joy: przynajmniej Bradley grałby na poziomie.

Liczę mocno na drugą żółtą, ale oczywiście bez kontuzji naszego :smiley: jakiś taktyczny faul i pod prysznic panie Hiszpanie.

Mam wrazenie, ze Ekitike juz nie ma sily biegac. On w Eintrqchcie gral po 90min?

1 polubienie

Szobo w tym sezonie LM ma na koncie gola i 3 asysty.

Martwi mnie że trochę za łatwo oddajemy im piłkę, ile już było na przykład podań od bramkarza do bramkarza.

Przecież chłop cały czas pressuje, to jak nie ma siły.

Salah jak najszybciej do bazy,niestety słabiutko w drugiej połowie

Za głęboko zeszliśmy, pachnie tu remisem teraz.

Ciekawe czy szczur będzie człapał tak jak u nas miał w zwyczaju, czy tam coś biega (nie oglądam meczy srealu)

@klosinho jak zagrał dobry mecz to oczywiście, aczkolwiek jemu się w pewnym momencie odkleiło, zaczęło się człapanie, machanie łapami i inne fochy - ciężko mu za to coś takiego było klaskać

I tak byś go tam nie uświadczył :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie