Xabi, dawaj Trenta. Nic nas tak nie zmotywuje w końcówce…
Ale klaskałeś jak grał u nas…
I te przyśpiewki o Stevie. Wszystko w stronę Trenta. Anfield w formie.
Salah pięknie do momentu, gdy zamiast strzelać w bramkarza i obrońcę na linii strzału, to nie podał ZNOWU do niekrytego Wirtza. 2:0 i byłoby po meczu.
Szczerze to nie podobają mi się gwizdy na trenta
Salah okradł Wirtza z bramki, strzelał na siłę zamiast mu podać na czystą pozycję.
Ten kończący się Salah to wygląda na zawodnika dwie klasy lepszego od pana prawie złota piłka
Conor dzisiaj fruwa, on jest stworzony żeby grać na Viniego xD
Real wyjaśniony, coś pięknego, znakomity mecz. Potrafili się chłopaki spiąć i zagrać tak jak nas do tego przyzwyczaili. Rewelacją po prostu. Bradley dzisiaj motm. Taki Liverpool się ogląda z przyjemnością. Brawo brawo brawo panowie ![]()
![]()
![]()
Czas wyjaśnić City i może się włączyć do wyścigu o puchar ![]()
![]()
![]()
Jak dla mnie Szoboszlai motm. Bradley schował do kieszeni takiego jednego płaczka i w końcu świetny występ Wirtza. Szkoda tylko, że Salah nie dojeżdża ![]()
Uwierzyłem, że coś z tego może jeszcze być. Wróciliśmy w jakimś stopniu do rozwiązań z zeszłego sezonu. Graven w końcu skupiony bardziej na zabezpieczaniu środka i asekurowaniu obrońców aniżeli na bieganiu gdzieś z przodu i efekty był widoczne od razu. Zresztą Mac też dużo bardziej wyważony i wyglądał jak on z lat poprzednich. W ofensywie bez jakichś wielkich dziwactw z bocznymi obrońcami w roli skrzydłowych . Bradley po kilku miesiącach się przebudził. Mobilność Wirtza i Szoboszlaia imponująca. Salah drugi mecz z rzędu potrafi kogoś przedryblować.
Wiadomo, że Real nie próbował zbytnio wykorzystać naszych problemów po stracie piłki, aleteż nasi zawodnicy po prostu wyszli na boisko z bardziej neutralnym i zbilansowanym nastawieniem. W końcu dobre wnioski panie Slot!
Dobra gra i dobry wynik, to wcale nie takie częste zestawienie w tym sezonie. Może pomału następuje przebudzenie mocy?
Też bym chciał żebyśmy wykręcili fajny wynik i mogłoby to spowodować impet na reszte sezonu ale argumentów niestety brak.
Oby to było “to przełamanie”
Wreszcie liverpool jakiego chcemy w kazdym meczu, obrona bardzo dobra, chociaż Konate caly czas nieporadni (przemilcze ten drybling w 90+ bo jakby mu wygarneli tą piłke i strzelili gola to już by go wszyscy na widłach wynieści do madrytu), pomoc solidna(macca pomimo gola najsłabszy ze środka pola), Z przodu Wirtz z Ekitike fajnie że mamy dwojke ktora umie sobie poklepać/pokombinowac w ataku, nie tylko wrzutki sytuacyjne. Salah nadal słabo niestety..
Courtious kocur!
Z AV i dzisiaj w porównaniu do poprzednich meczów (poza AM), to właśnie dojeżdża. Tylko ta jego pazerność.. Wirtz zamknąłby mecz (tak sądzę, no ale wtedy to on byłby ganiony za brak gole, a nie Mo za brak podania), a tak walił na oślep z bramkarzem i obrońcą w linii strzału, odbiło się oczywiście po bloku i koniec. Tak mu zależt gonić Hunta? Bo to nie pierwszy raz, jak nie widzi dużo lepiej ustawionych kolegów. Gdy ma bramkarza przed sobą, to właśnie często klapki na oczach i wali w bramkę, za to rozgrywa mając piłkę w okolicy 15-20m.
Piękny mecz. Każdy z zawodników dał z siebie wszystko. Bradley rok temu zezłomował Mbappe, a tym razem zrobił to samo z Viniciusem. Brawo. Wirtz rozegrał najlepsze spotkanie w tym sezonie. Nie wyobrażam sobie Liverpoolu bez Szoboszlaia. Czekam aż Kurtuła przejdzie na emeryturę ![]()
I o taki Liverpool ja walczyłem! ![]()
![]()
![]()
Pochwały dla CAŁEJ DRUŻYNY
Pięknie się to oglądało, było wszystko czyli walka, zaangażowanie, piłkarskie znakomite rzemiosło, chęć zwycięstwa.
I na tym możemy bazować!
Arne Slot lalalala ![]()
![]()
Po czymś takim trudno się nie napić ![]()
![]()
![]()
Halo, Arne Slot nie wytrzyma grudnia? Chyba lepiej oceniać trenera po sezonie niż w trakcie ?
Salah słaba forma, ale się rozkręca. Spokojnie tutaj powinna być miazga. Forma mutant. Ekitike cycuś w tym meczu.
czekałem na ten komentarz. Zbierasz piłkę po obronie bramkarza, mijasz obrońce, tak napewno w takiej sytuacyjnej akcji rozglądasz się, gdzie masz podać. Wy to jak się kogoś czepicie, to oczekujecie jakis cudów. Juz widzę jak byś podał w takiej sytuacji a nie walił w bramkę - i nie mów mi, że Salah to zawodowiec. Do tego Wirtz też miał przed sobą obrońcę, wiec pewnie zanim by doleciała do niego piłka to by strzelil w obronce, który by dobiegł do niego.
tego chyba nam najbardziej brakowało na początku sezonu. Wirtz też od razu lepiej wyglądał.
Jak 90% napastników. Myslisz, że taki Haaland, Lewy, Ronaldo itd to by podali?
WOW ! Taki mecz przeciwko jednej z najlepszych drużyn świata. Chyba możemy powoli odtrąbić koniec kryzysu. Gdyby nie Courtois to wygralibyśmy wyżej. Wreszcie można z czystym sumieniem stwierdzić gra lepsza, niż wynik. Ja Wam mówię, w tym sezonie w Europie możemy wywalczyć więcej niż w PL. Man of the match: Anfield. Jak usmażyć Trenta, nie gwiżdżąc ? Śpiewając przyśpiewki o lojalności, o jego idolu. Śpiewając o Steviem. Fantastyczny występ Anfield i drużyny. Gramy dalej !.
PS. Najbardziej defensywny mecz Robbo w historii LFC. Między Szobo, Connorem, wybieram Connora. Chłopak jest stworzony do wielkich meczy.