04.11.2025 Liverpool - Real Madrid

Xabi, dawaj Trenta. Nic nas tak nie zmotywuje w końcówce…

Ale klaskałeś jak grał u nas…

I te przyśpiewki o Stevie. Wszystko w stronę Trenta. Anfield w formie.

1 polubienie

Salah pięknie do momentu, gdy zamiast strzelać w bramkarza i obrońcę na linii strzału, to nie podał ZNOWU do niekrytego Wirtza. 2:0 i byłoby po meczu.

1 polubienie

Szczerze to nie podobają mi się gwizdy na trenta

2 polubienia

Salah okradł Wirtza z bramki, strzelał na siłę zamiast mu podać na czystą pozycję.

2 polubienia

Ten kończący się Salah to wygląda na zawodnika dwie klasy lepszego od pana prawie złota piłka

2 polubienia

Conor dzisiaj fruwa, on jest stworzony żeby grać na Viniego xD

8 polubień

Real wyjaśniony, coś pięknego, znakomity mecz. Potrafili się chłopaki spiąć i zagrać tak jak nas do tego przyzwyczaili. Rewelacją po prostu. Bradley dzisiaj motm. Taki Liverpool się ogląda z przyjemnością. Brawo brawo brawo panowie :ok_hand::oncoming_fist::fire:

Czas wyjaśnić City i może się włączyć do wyścigu o puchar :face_with_peeking_eye::pinching_hand::crossed_fingers:

Jak dla mnie Szoboszlai motm. Bradley schował do kieszeni takiego jednego płaczka i w końcu świetny występ Wirtza. Szkoda tylko, że Salah nie dojeżdża :frowning:

1 polubienie

Uwierzyłem, że coś z tego może jeszcze być. Wróciliśmy w jakimś stopniu do rozwiązań z zeszłego sezonu. Graven w końcu skupiony bardziej na zabezpieczaniu środka i asekurowaniu obrońców aniżeli na bieganiu gdzieś z przodu i efekty był widoczne od razu. Zresztą Mac też dużo bardziej wyważony i wyglądał jak on z lat poprzednich. W ofensywie bez jakichś wielkich dziwactw z bocznymi obrońcami w roli skrzydłowych . Bradley po kilku miesiącach się przebudził. Mobilność Wirtza i Szoboszlaia imponująca. Salah drugi mecz z rzędu potrafi kogoś przedryblować.

Wiadomo, że Real nie próbował zbytnio wykorzystać naszych problemów po stracie piłki, aleteż nasi zawodnicy po prostu wyszli na boisko z bardziej neutralnym i zbilansowanym nastawieniem. W końcu dobre wnioski panie Slot!

Dobra gra i dobry wynik, to wcale nie takie częste zestawienie w tym sezonie. Może pomału następuje przebudzenie mocy?

Też bym chciał żebyśmy wykręcili fajny wynik i mogłoby to spowodować impet na reszte sezonu ale argumentów niestety brak. 

Oby to było “to przełamanie”

Wreszcie liverpool jakiego chcemy w kazdym meczu, obrona bardzo dobra, chociaż Konate caly czas nieporadni (przemilcze ten drybling w 90+ bo jakby mu wygarneli tą piłke i strzelili gola to już by go wszyscy na widłach wynieści do madrytu), pomoc solidna(macca pomimo gola najsłabszy ze środka pola), Z przodu Wirtz z Ekitike fajnie że mamy dwojke ktora umie sobie poklepać/pokombinowac w ataku, nie tylko wrzutki sytuacyjne. Salah nadal słabo niestety..

Courtious kocur!

2 polubienia

Z AV i dzisiaj w porównaniu do poprzednich meczów (poza AM), to właśnie dojeżdża. Tylko ta jego pazerność.. Wirtz zamknąłby mecz (tak sądzę, no ale wtedy to on byłby ganiony za brak gole, a nie Mo za brak podania), a tak walił na oślep z bramkarzem i obrońcą w linii strzału, odbiło się oczywiście po bloku i koniec. Tak mu zależt gonić Hunta? Bo to nie pierwszy raz, jak nie widzi dużo lepiej ustawionych kolegów. Gdy ma bramkarza przed sobą, to właśnie często klapki na oczach i wali w bramkę, za to rozgrywa mając piłkę w okolicy 15-20m.

1 polubienie

Piękny mecz. Każdy z zawodników dał z siebie wszystko. Bradley rok temu zezłomował Mbappe, a tym razem zrobił to samo z Viniciusem. Brawo. Wirtz rozegrał najlepsze spotkanie w tym sezonie. Nie wyobrażam sobie Liverpoolu bez Szoboszlaia. Czekam aż Kurtuła przejdzie na emeryturę :wink:

1 polubienie

I o taki Liverpool ja walczyłem! :flexed_biceps::blush::red_circle:
Pochwały dla CAŁEJ DRUŻYNY

Pięknie się to oglądało, było wszystko czyli walka, zaangażowanie, piłkarskie znakomite rzemiosło, chęć zwycięstwa.

I na tym możemy bazować!

Arne Slot lalalala :red_circle::grinning_face_with_smiling_eyes:

Po czymś takim trudno się nie napić :red_circle::soccer_ball::blush:

2 polubienia

Halo, Arne Slot nie wytrzyma grudnia? Chyba lepiej oceniać trenera po sezonie niż w trakcie ?

Salah słaba forma, ale się rozkręca. Spokojnie tutaj powinna być miazga. Forma mutant. Ekitike cycuś w tym meczu.

czekałem na ten komentarz. Zbierasz piłkę po obronie bramkarza, mijasz obrońce, tak napewno w takiej sytuacyjnej akcji rozglądasz się, gdzie masz podać. Wy to jak się kogoś czepicie, to oczekujecie jakis cudów. Juz widzę jak byś podał w takiej sytuacji a nie walił w bramkę - i nie mów mi, że Salah to zawodowiec. Do tego Wirtz też miał przed sobą obrońcę, wiec pewnie zanim by doleciała do niego piłka to by strzelil w obronce, który by dobiegł do niego.

tego chyba nam najbardziej brakowało na początku sezonu. Wirtz też od razu lepiej wyglądał.

Jak 90% napastników. Myslisz, że taki Haaland, Lewy, Ronaldo itd to by podali?

1 polubienie

WOW ! Taki mecz przeciwko jednej z najlepszych drużyn świata. Chyba możemy powoli odtrąbić koniec kryzysu. Gdyby nie Courtois to wygralibyśmy wyżej. Wreszcie można z czystym sumieniem stwierdzić gra lepsza, niż wynik. Ja Wam mówię, w tym sezonie w Europie możemy wywalczyć więcej niż w PL. Man of the match: Anfield. Jak usmażyć Trenta, nie gwiżdżąc ? Śpiewając przyśpiewki o lojalności, o jego idolu. Śpiewając o Steviem. Fantastyczny występ Anfield i drużyny. Gramy dalej !.

PS. Najbardziej defensywny mecz Robbo w historii LFC. Między Szobo, Connorem, wybieram Connora. Chłopak jest stworzony do wielkich meczy.