Brakuje Szobo
Znakiii
No do przerwy będzie 0-0 niestety, a to tylko napędza United. Jeden celny strzał, zawodzimy.
Nie mogę patrzeć na Jonesa w pierwszych połowach, no gość robi wszystko, żeby przypadkiem nie zrobić czegoś pożytecznego dla drużyny.
Odsuwa się, zamiast próbować zabrać obrońców i zrobić miejsce, chodzi sobie w czasie akcji ofensywnych, nie wchodzi w drybling. Jakby go nie było na boisku to z przodu nie byłoby róznicy przez te 40 minut.
Wkurwiajace jest to ze wiele razy ma miejsce żeby pobiec do przodu, to on te swoje kółeczka non stop
I tak nie wpuści Elliotta na więcej niz 20 minut
Najgorsza połowa w tym sezonie. Nie da się patrzeć na to. United sobie atakuje, a my patrzymy.
Ciężkie warunki.
Widać jak wyhamowuje piłka przy podaniach przy zalanej murawie.
Slot musi im doradzić więcej strzałów z dystansu i bezpośredniej piłki.
Jakoś średnio to wygląda…
Mecz do zapomnienia, trzeba walczyć o remis.
Co wyprawia Trent w obronie dzisiaj to nie mam pytań.
Co my dzisiaj gramy masakra
Penalah za ten strzał powinien dostać minimum 500k/week
Fatalny Arnold 0 z przodu i 0 z tyłu, prawa strona otwarta jak autostrada dla united
Gra pod transfer do Realu xD
Nie no mieliśmy stłamsić United, a my się ich boimy. Kompromitujące 45 minut na maxa.
Ta przerwa to nas z rytmu wybiła
Oby druga połowa byla duzo lepsza
Dobrze widziałem Konate zakrwawione całe lewe kolano?
Dzisiaj tylko Graven, Ali i może Macca grają na swoim poziomie, reszta jakaś taka niewyraźna. Może Slot posypie jakiś Rutinoscorbin w przerwie.
Muły w 12 grają, deszcz niestety pomaga im w grze w normalnym klubie by to przeszkadzało.
Brakuje Szobo w środku, jones mnie do kurwicy doprowadzi z tymi kółeczkami