05.03.2025 Paris Saint-Germain - Liverpool FC

Nasza lewa flanka dokonuje ewidentnego sabotażu

Robertson dziękujemy, ale daj już spokój

Jak do przerwy wytrzymamy, to może coś z tego będzie. Jak pękniemy, to raczej porażka się skończy więcej niż jednobramkowa

Wiedziałem, ze jak wejde to sie nie zawiode. Wynik 0:0, a tutaj skomlenie jak by bylo 5:0 w pape.
Mecze sie ocenia po jego zakończeniu, a nie w trakcie.
Jeśli jest tu jakis moderator, ktory ma wiecej niz 18 lat, to powienien tych wszystkich internerowych stulejarzy zbanować, bo wstyd.

1 polubienie

Trzeba sobie powiedzieć wprost, sędzia popełnił oczywisty błąd na naszą korzyść.

Ja tu szczerze widzę brak pomysłu w całej drużynie… niby na te kontry coś ale każdy odbiór kończy się głupią stratą lub niecelnym podaniem XD

Przez brak lewego obrońcy - 3 piłkarzy musi go asekurować. Przez co tracimy piłkarzy z przodu i trudno o kontry.

Ale to jest rzeź.

BOŻE XDD

Ten mecz jest jak koszmar senny, proszę niech to się już zakończy nie wytrzymam dłużej

Czuję że z wielkim Gruzinem to by było już 2-3 w plecy :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Spokojnie kadra jest pełna, Liverpool wytrzyma

1 polubienie

Opinia nie fakt: w drugiej połowie ich rozerwiemy

Gramy jakby sam duch Mourinho był z nami XD.

8 polubień

Jedyne co im rozerwiemy to bagietki w stołówce

1 polubienie

A ludzie tu coś o Kelleherze czy innym Gruzinie gadali mając najlepszego golkipera na świecie

3 polubienia

Ale nas rucha*ą…. Jestem w szoku, że ten mecz się tak układa.

Nie pamiętam kiedy ostatnio widziałem tak ciśnięty Liverpool. Byle wytrzymać do przerwy, a w szatni Slot musi ich zebrać do kupy bo taka postawa nie przystoi przyszłym mistrzom Anglii.

Wszyscy z wyjątkiem Alissona grają padakę. W szczególności Andy któremu bliżej do Wawrzyniaka obecnie niż do dawnego Robertsona

E tam, trzeba im oddać są dużo lepsi, jako zespół i indywidualnie. Gdyby nie Ali na bramce to byśmy dostali Lille do przerwy.

1 polubienie

Diaz to chyba sprzedał mecz, bo odkąd tu przyszedł nie widziałem gorszego występu zawodnika z przodu przez te 40 minut.

tu wynik może uratować tylko włoski książę

3 polubienia