05.10.2024 Crystal Palace - Liverpool

Forum schodzi na psy skoro na 3 minuty przed meczem dalej nie ma tematu.

Przeciwnik chyba najgorszy możliwy, świetnie grający w ataku. Napakowany talentami jak Wharton, Henderson czy Eze. Ciężki mecz, gydybm miał typować to remis będzie naprawdę bardzo dobrym wynikiem, ale przegrana mnie nie zdziwi.

1 polubienie

właśnie też sie zastanawiałem dlaczego nie było tematu :thinking:

Lapaino coś zawalił :smiley:

1 polubienie

Bo forum od jakiegoś czasu to niekończąca się imba w temacie Nuneza albo kolejne wysrywy transferowe :grin:

Nie zawalił :stuck_out_tongue:. Ostatnio pracowałem na 2 pracę plus dziecko , żona, siłka. Trochę się zajechałem.

Teraz mam urlop i sobie postanowiłem, że będę się lenił jak tylko mogę :wink:

Odpuszczam na razie robienie tematów.

A co do meczu.
To całkiem spoko to wygląda z Gakpo w podstawie.
Nie robi miliona bączków, ale jest efektywny.
Jota jak to Jota, nasz lis.

Dobrze kontrolujemy spotkanie.

P.s ładnie Jota przynunezował

1 polubienie

Niby wszystko pod kontrolą ale to co zmarnował Jota to kryminał, to powinna być bramka na 0:2. Dużo nie brakło żeby pierwsza połowa się skończyła remisem mimo, że Crystal Pałace totalnie bez pomysłu na grę.

4 polubienia

Dobra pierwsza połowa. Środkowi obrońcy i Gravenberch najlepsi na boisku.

czyli w sumie tak jak praktycznie w każdym meczu tego sezonu :grin:

Jak mi teraz Slot zaimponował. Zdjac Salaha fiu fiu fiu

1 polubienie

Ale siedliśmy po zejściu Maca!
Jakiś drobny uraz czy go oszczędzamy?

Ależ trudny, ciężki i wymagający to był mecz.

Masa niewykorzystanych sytuacji, głównie z naszej strony. Bardzo to wszystko szarpane, ale trudna godzina, trudny i niewygodny przeciwnik no i wyjazd.

MVP Gakpo, Gravenberch i Jones. Reszta do poprawy.

Panowie nie dałem rady dziś obejrzeć meczu. Czy zdjecie Alissona spowodowane było kontuzja?

Pomimo całej sympatii do Joty. To ile facet zmarnował sytuacji to jest absurd. Mógł z 4 gole mieć dziś. Darwin by przynajmniej może z jeszcze jedną wpakował.

MVP Alisson lub Gravenberch.

2 polubienia

MVP zdecydowanie Konate i VVD.

1 polubienie

Kontuzja mięśnia dwugłowego.

Co z Maccą? Uraz, “uraz” czy profilaktyczne zejście?

Powiem tak. Pierwsza połowa praktycznie pełna kontrola, ale jednak za mało strzałów i niewykorzystana setka Joty, do 60 minuty kolejna, a potem to już nie wiem. Nie mieliśmy sił?

Alisson to był wściekły na kolegów. Gdybyśmy zrobili 2-0/nie oddali inicjatywy, tej kontuzji by nie było…

A teraz wszyscy będziemy drżeć, co z jego zdrowiem.

Co do Hoopera - szok, że nie dał karnego, bo Van Dijk tam ściagnął gracza Palace w polu karnym. Więc nie ma co na niego tak narzekać.

Zawodnik ma być w pełni sił do grania całego spotkania. A zły to nie był na kolegów, tylko na swojego pecha.

Fajnie ten rezerwowy bramkarz grał.

Warto postawić pieniądze na to że Liverpool straci gola w pierwszych 3 minutach meczu. Ta tendencja ciągnie się od zeszłego sezonu. Nie wiem oni potrzebują jakiegoś wstrząsu na początku? Może chwilę przed wejściem na boisko niech każdy za pastuch złapie.

Radzę nie bawić się w hazard. Zaoszczędzisz tylko pieniądze.

3 polubienia