06.04.2025 Fulham FC - Liverpool

No nic, piłkarze wiedzą, że tytuł jest wygrany, więc grają bez spiny. Ogromne błędy w obronie. Fulham chce się dużo bardziej.
Za szybko osiedliśmy na laurach, przydałoby się chociaż najpierw dowieźć to mistrzostwo zanim przestaniemy grać na 100%

Van dzik jaka asysta :star2::pinched_fingers:

1 polubienie

Gdyby zamiast Arsenalu było City, to byłbym pewien, że przepierdolimy tytuł.

1 polubienie

Wincyj grać tym samym składem, bez rotacji!

2 polubienia

Juz dawno żaden trener mnie tak nie irytował jak Slot z jego decyzjami kadrowymi.

3 polubienia

Każdy obrońca po wielbłądzie. Pół sezonu by obdzielił tymi babolami

1 polubienie

Fajny wesoły footbal. Może by się tak kurde skoncentrować i coś zagrać :rage:

2 polubienia

XD i ten VVD który ma pretensje do niewiadomokogo

1 polubienie

Jak zawsze. Dumny paw

Dobra Panie Slot, daj chociaż od przerwy zagrać tym którzy zasługują na więcej minut, a w końcu ściągnij chłopów bez formy, bo trochę takie sabotowanie ostatnich meczów.

Dobrze, że jednak jakiś bramkarz przychodzi latem.

Tylko ze wszystkoe bramki po prezentach w obronie a nie z powodu zajechania. W ataku to sie zgodze ale nadal to moglo byc 1-0, 1-1

1 polubienie

Na co on czeka ? Robić zmiany już teraz. Salah dno Szobo dno.

1 polubienie

Czasami trzeba dostać mocny wpier***** żeby coś ruszyło

1 polubienie

Salah to piłki nie umie prosto kopnąć od tego Ramadanu

Świetna gra, nie ma co. W 35min stracić 3 bramki mimo prowadzenia z nijakim fulham które nawet nie umiało się postawić arsenalowi? Jesteśmy totalnie pod formą ale gramy dalej tymi samymi. Po co Chiesa, Elliott.

Salah i Jota do bazy. Ja rozumiem rekordy, król strzelców itp, ale on nie daje nic. Jota bramką z evertonem kupił sobie 1 skład. Masakra

Mecz podobny do meczu z watfordem w sezonie mistrzowskim, 11 pkt to i tak spokój punktowy

1 polubienie

Jak tu z dwóch zmian nie będzie w przerwie to ja będę w szoku

Zmiany, zmiany, zmiany! Dość sabotaży w ostatnich meczach Panie Slot.

Bradley, Elliott, Chiesa od drugiej połowy.

1 polubienie

Jedyny plus taki że kibiców Arsenalu to chyba popierdzieli że przegrali mistrza z takim Liverpoolem

1 polubienie

Trzeba Robertsonowi przyznać że ma fantazje, nie wiem jakim cudem on wymyślił tak kretyńskie podanie mając do wyboru tyle opcji

2 polubienia