No nic, piłkarze wiedzą, że tytuł jest wygrany, więc grają bez spiny. Ogromne błędy w obronie. Fulham chce się dużo bardziej.
Za szybko osiedliśmy na laurach, przydałoby się chociaż najpierw dowieźć to mistrzostwo zanim przestaniemy grać na 100%
Van dzik jaka asysta
Gdyby zamiast Arsenalu było City, to byłbym pewien, że przepierdolimy tytuł.
Wincyj grać tym samym składem, bez rotacji!
Juz dawno żaden trener mnie tak nie irytował jak Slot z jego decyzjami kadrowymi.
Każdy obrońca po wielbłądzie. Pół sezonu by obdzielił tymi babolami
Fajny wesoły footbal. Może by się tak kurde skoncentrować i coś zagrać
XD i ten VVD który ma pretensje do niewiadomokogo
Jak zawsze. Dumny paw
Dobra Panie Slot, daj chociaż od przerwy zagrać tym którzy zasługują na więcej minut, a w końcu ściągnij chłopów bez formy, bo trochę takie sabotowanie ostatnich meczów.
Dobrze, że jednak jakiś bramkarz przychodzi latem.
Tylko ze wszystkoe bramki po prezentach w obronie a nie z powodu zajechania. W ataku to sie zgodze ale nadal to moglo byc 1-0, 1-1
Na co on czeka ? Robić zmiany już teraz. Salah dno Szobo dno.
Czasami trzeba dostać mocny wpier***** żeby coś ruszyło
Salah to piłki nie umie prosto kopnąć od tego Ramadanu
Świetna gra, nie ma co. W 35min stracić 3 bramki mimo prowadzenia z nijakim fulham które nawet nie umiało się postawić arsenalowi? Jesteśmy totalnie pod formą ale gramy dalej tymi samymi. Po co Chiesa, Elliott.
Salah i Jota do bazy. Ja rozumiem rekordy, król strzelców itp, ale on nie daje nic. Jota bramką z evertonem kupił sobie 1 skład. Masakra
Mecz podobny do meczu z watfordem w sezonie mistrzowskim, 11 pkt to i tak spokój punktowy
Jak tu z dwóch zmian nie będzie w przerwie to ja będę w szoku
Zmiany, zmiany, zmiany! Dość sabotaży w ostatnich meczach Panie Slot.
Bradley, Elliott, Chiesa od drugiej połowy.
Jedyny plus taki że kibiców Arsenalu to chyba popierdzieli że przegrali mistrza z takim Liverpoolem
Trzeba Robertsonowi przyznać że ma fantazje, nie wiem jakim cudem on wymyślił tak kretyńskie podanie mając do wyboru tyle opcji