Wygląda jakby po tym ramadanie siedział dwa dni w KFC.
I Tsimikas. Tu chyba zmian zabraknei
Nasi chyba uznali że Everton już ich wyręczył w tej kolejce, więc nie ma co się zbytnio męczyć
Łysy stoi i macha rękami to ja mu podpowiem. Moze dzisiaj jakieś zmiany na zawodników swieżych? Przecież tu smiało powinno zejsc z 5 zawodników.
Tu chyba poszedł zaklad kto gorszą lipe odjebie pod naszą bramką. Jak na razie cała obrona i szobo w grze
Mnóstwo błędów indywidualnych, podania do rywala na naszej połowie. Zero zrozumienia i koncentracji. To bardzo źle wygląda, chyba panowie zapomnieli, że tytuł jeszcze nie rozstrzygnięty.
Z takim nastawieniem to da się jeszcze przepierdolić xd
Jakbym byl na miejscu Salaha to sam poprosiłbym o ławkę rezerwowych, wstyd byłoby mi w taki sposób grać, zapadłbym się pod ziemie.
Jak Elliott jest za słaby na 10 u nas, to ja chyba nie rozumiem nowoczesnego futbolu.
To jest jakiś sabotaż z tą naszą 10.
Tak beznadziejnej pierwszej połowy to ja nie widziałem od czasu jak Stoke nas poskładało w 2015 roku 6:1.
To jest przykład jak stracić majstra w końcówce sezonu ![]()
Przecież my tak gramy już od dłuższego czasu, jedyne co na ratuje to indywidualne przebłyski tak jak dzisiaj gol McAllistera.
Slot chyba nie rozumie, że ta drużyna mentalnie właśnie leży i gra jakby czuła, że już przegrała mistrzostwo.
Jak nie zmieni nic w przerwie to ja odpadam,nie będę denerwował się
Zagramy jeszcze wyjazd do chelsea oraz Brighton. Więc teoretycznie możemy stracić 6pkt. Dodatkowo zagramy z totten oraz arsenalem. Niby tylko 11 musimy uzbierać ale za chwilę nie będzie gdzie uch uzbierać… jeszcze gdybyśmy grali, ale tu nie ma wogóle gry… Z arsenalem za chwilę najważniejsze będzie żeby nie przegrać… a nie czy nam szpaler zrobią.
No nie wiem jak oni czują że przegrają mistrzostwo mając taką przewagę punktową… xd
Ale co ma Salah zrobić jak piłka przez nasz środek pola ledwo przechodzi, bo jest cała masa strat, a co dopiero mowa o podaniach progresywnych do Salaha.
Chłop przyzwyczaił w tym sezonie do wiecznego podawania w tył i w poprzek. Może przynajmniej to da mu do myślenia, że czasem warto do przodu xD
Baju baju mistrzostwo.
Ale Salah nie potrafi przyjąć ani podać najprostszej piłki
Tak wiele rzeczy można byłoby skrytykować że chyba nie ma to sensu. Liczę jedynie na Elliotta i Chiesę (jak co mecz), ale pewnie się przeliczę.
Komentarz gorszy od gry w pierwszej połowie