To nie są leszcze Josif. To Sparta Praga. Nowy narybek. Najlepsi w mieście.
Każdy kto kibicuje Live zobaczy każdy mecz który tylko będzie mógł…
kolega @josif chyba tylko tak w połowie kibicuje
Prędzej wymieniłbym cały skład Kaiserslautern z 60 roku niż przynajmniej jednego zawodnika Sparty. Ale że z natury jestem ciekawym człowiekiem to wszedłem na skład Sparty i jak można się było spodziewać nie znam nikogo.
Ale jest tam zawodnik o nazwie Ladislav Krejci II. Oni jakiegoś króla czeskiego mają w składzie czy kto to jest ?
Też nie znam nikogo w składzie Sparty, ale to nie ważne. Ważne że znam zawodników Liverpool’u bo to im kibicuje i to dla nich to oglądam a nie dla Pragi
To jest twoje konto na Twitterze,?
https://twitter.com/Kowal_Yelram/status/1759700881010737346?t=MeJ1RF-sdXLWX-lZ3vnnhA&s=19
Ja akurat znam, Lukas Haraslin dość długo kopał w naszej Ekstraklasie w barwach Lechii Gdańsk
tak a co???
A on wtedy nie miał czasem problemu ze zdrowiem?
Ja tam bardzo kibicuje Mateuszowi, żeby dostał szansę, a najlepiej jakby ją wykorzystał
Ja oglądam mecz Liverpoolu niezależnie z kim grają. Może być nawet Swindon Town albo Chrewsbury.
Ale Garbarnie to ty szanuj, jebneli Radomiaka w pucharze xD
Ale skład, pojeba*o… no to grubo.
Nie ma źle, nawet to Jurgen jakoś poskładał.
Mnie inne mecze w LE nie obchodzą, oglądam tylko finał. Poza tym serio chcesz odpuścić ostatnie mecze Jurgena, oglądając coś innego? Sparta to nie chłopiec do bicia, jak jakaś Legia. Ty chyba serio jesteś kibicem tej ,wielkiej" Chelsea.
Przecież ten nasz cały moderator od siedmiu boleści, to TOP5 prowokatorów na forum. Cóż, może takie są odgórne wskazówki, w końcu im bardziej kontrowersyjnie, tym więcej kliknięć.
Co do meczu - skład zdaje się być wyważony, cieszy powrót kilku graczy. Każda z ostatnich minut pod Kloppem to świętość, po korzystny wynik, żeby można było bardziej porotować za tydzień.
Całkiem mocny skład.
Mam nadzieję, że Klopp chce szybko ustalić wynik
meczu i w połowie już będą zmiany żeby uniknąć jakiś kontuzji.
Szobo i Salah mile widziani na pół godziny. Szczególnie Węgier. Prawdopodobieństwo, że Faraon będzie grał na poziomie po kontuzji jest dosyć wysokie, o Dominika nie jestem pewny.
Szczerze powiedziawszy moderatorem jestem tylko z tytułu. Od dłuższego czasu nie mam chęci do tego, a przede wszystkim nie mam na to czasu. Ale życzę powodzenia w moderowaniu moim dwóch pozostałym kolegom po fachu jak tu od kolejnego sezonu zacznie się zjazd gimbów.
Jurgen wysyła jasny sygnał że to LE jest dla niego priorytetem bo tylko tego trofeum nie zdobył. Pewnie da odpocząć chłopakom w meczu z City.
To nie Real czy Barca, że tu się nagle pojawią ,hala" dzieci. W sumie nowi userzy pojawiają się rzadko i to nie są gimby.
Też wam na Viaplay włącza się co chwilę czarny ekran na pół sekundy?
Dramat- myślałem, że mi internet przerywa. Jeszcze w momencie jak Darwin strzelał