Strasznie ten upadek Bentacura wyglądał, jakoś się tak dziwnie wykręcił. Kurde nie wiem czy nie skręcił karku czy coś.
Ciężko to ocenić, oby wszystko z Nim było w porządku.
o kurva. Fatalnie to wygląda
Bedzie zyl. Mam nadzieje, ze po prostu tylko cos w okolicach karku naderwał i stad ogromny ból, ale niedlugo wroci do gry. Zle to wygladalo.
No właśnie dla mnie też jakby sobie kark skręcił.
Quensah jest gorszy od Rhysa Williamsa, nie widziałem jeszcze takiej pokraki w koszulce Liverpoolu
Jak ktoś znajdzie w necie jakieś newsy to dajcie znać co z chłopakiem
Masakra, jakby go sparaliżowało od razu
Oho, czyżby wypadł nam kolejny SO?
@osi Bezkitu XD
No ale to nie ma co robić pochopnych ruchów panowie. VVD,Konate i Endo i jest klasa.
Spokojnie, transferu nie trzeba. W razie co mamy Endo
o wow. On naprawdę wchodzi a ja sobie dla śmiechu napisałem
Więcej kontuzji, głębia składu wytrzyma
Ale jak to kończymy z dwoma zdrowymi stoperami? Ktoś się spodziewał? Bo FSG na pewno nie. Tylko jak oni się tego nie spodziewali, biorąc pod uwagę, że od lat sytuacja się powtarza.
Gramy jakby pół składu postawiło u buka, że Spurs pierwsi strzelą gola, więc pasuje im pomóc.
Endo ogarnie w razie w i tak dziś wygląda wiele lepiej niż Quansah wyglądał , bardziej mnie martwi jaką kupę gramy
Tam jest bramkarz co świeżo z samolotu z Pragi wysiadł, a my oddaliśmy jeden celny „strzał”
Oba zespoły w pierwszych 40 minutach pod względem technicznym wyglądają jak Stoke.
Absolutny mecz dla “koneserów”, nie mam pojęcia czemu gramy w prostych podaniach taką padakę.
O której gra Liverpool ???
Nooo… To pytanie czy nasza przewaga w lidze przetrwa czy będzie powtórka z magicznego sezonu i w tym Notts na majstra . Bez Konate, Gomeza, Quensah, nieogarniajacym Trentem i wiekowym Robbo może być zabawnie…
Nie da się patrzeć na tych Tsimikasow, Jonesow