Dzieciaczku ty chwalisz jego zachowanie, które jest po prostu nieodpowiedzialne
Żeby był remis potrzebujemy gola… Serio aż tak naiwni wyszliśmy? Kryminał to mało powiedziane… każdy ich leje jak chce, a my im dajemy pograć i uj wie co cudujemy…
Ograć city, Newcastle, żeby potem przegrać z bezjajecznym Southampton… cyrki. Jeszcze druga połowa. Do roboty!
Przeczytaj ze zrozumieniem i zacytuj gdzie go chwalę.
Jesteśmy w beznadziejnej formie, beznadziejnie wyglądamy fizycznie. Strata punktów z tymi amatorami jest niedopuszczalna. Co dał nam los w środę być może dzisiaj nam zabierze.
Salah niech zacznie coś jeść, bo się znowu po czole kopie. Złotej Piłki to on z taką grą nie dostanie.
Już nawet Manning robi Salaha jak chce. Tragedia. Trzeba wpuścić Włoskiego Ogiera żeby uratować ten mecz
No teraz już potrzeba gola.
Nunez nie ma prawa wyjść na drugą połowę. Zmiany są konieczne jeśli nie chcemy być pośmiewiskiem tygodnia. Wygrać mega trudny mecz w lidze mistrzów, by dostać gola z dupy z ostatnią drużyną ligi. Żenada.
Dalej sie utwierdzam ze Diaza trzeba wyslac do Barcelony z kokardką. Gosc hest tak irytujacy ze masakra. Patrzec sie nie da. No kurde nie widziec z tylu ze pilka sie pod toba turla?
Trochę to wszystko szarpane i takie niedokładne - widać, że oni mają ten mecz z PSG w nogach. I widać, że taki Jones najbardziej aktywny, bo nie grał całego meczu z PSG.
Nunez no to już klasycznie, podpalony niepotrzebnie po tym nieudanym strzale, a zaczął jak na siebie całkiem przyzwoici, a teraz już całkowicie odcięty prąd.
Diaz nadal wyczerpany. Trent paradoksalnie całkiem świeży pomimo trudnego meczu, ale też nieidealna gra, bo te jego decyzje nie są najbardziej optymalne.
Tsimikas to Tsimikas, już lepiej nie będzie.
Generalnie gramy dobrze, ale brakuje tego ostatniego podania i strzału. Nunez zjazd do szatni w przerwie. Musi wejść Elliott, Jota, Chiesa. Ktoś głodny gry.
Wygrać, wygramy.
Wstyd żenada kompromitacja. Strata pkt dziś…
Jesteśmy 3.5 dnia po meczu w którym zestawiliśmy zdrowia jak w 3 innych. Rywal przeciągnął nas od prawej do lewej. Idealny mecz żeby zawodnicy świeży mogli się pokazać i grysc trawę bo umiejętności nie będą mieć słabszych. I co? Arne właściwie nic nie zmienia.
Dziś Graven pierwsze 20 minut miał koszulkę świętych później się ogarnął, ale na pierwszy rzut oka widać że brakuje mu tlenu. Nie ma się oc dziwić to jego pierwszy sezon na takich obrotach, a ma on dopiero 22 lata.
Szobo to samo. Co on dizs robi takiego czego nie robił by eliott? Na Boga nie wychodzimy na Chelsea z Lampardem że bieganie szobo jest takie ważne.
co do nuneza to ja już nie mam siły.
@adamne dokładnie, a gdzie jeszcze powrót?
Chyba raczej 2,5 dnia bo graliśmy w środę wieczorem.
Mam wrażenie, że nastawienie mentalne nie jest zbyt dobre na ten mecz.
Nunez do zmiany po pierwszej połowie, bo nie potrzebujemy frustrata na boisku.
Darwin miał dwie ciekawe akcje, gdzie mógł zrobić więcej. W tym jedną w polu karnym. Widać że pewność siebie jest na bardzo niskim poziomie skoro jak najszybciej próbuje strzelać i pozbyć się piłki. Lepiej by to wyglądało z Salahem na CF i Elliotem na prawym ataku, lub z Díazem w ataku + Elliott i Salah na skrzydłach.
W ogóle to nie wiem po co koniecznie musimy zaczynać powoli i ekonomicznie z drużyną przeciw której każdy oczekuje zwycięstwa. Zamiast od początku wziąć się do roboty i ustawić sobie wynik.
Na koniec jeszcze VVD podgrzał atmosferę i zamiast kontrolować mecz po przerwie, to będziemy zapierdalać po wynik. Masakra!
Wql jestem trochę zły na słota. Jasne może jeszcze wygramy ten mecz, a w Paryżu też wygraliśmy, ale w meczu gdzie można się było spodziewać że rywal nas trochę zepchnie i zostawi przestrzeń za swoimi plecami lepiej było zagrać nunezem który do innej gry się nie nadaje. A w meczu gdzie może się przydać zawodnik z nosem w polu karnym i lepsza technika użytkowa czyli soton lepiej zagrać jota.
Trochę przeraża mnie to jak bardzo nie ufa zmiennika Arne. Taki Harvey skoro jest za słaby na występ z ostatnim soton u nas to jaka jest jego przyszłość u nas? To samo Endo. Dziś rywal muruje się tak że i tka nie ma się Graven gdzie wcisnąć.
O zmiany w przerwie, w końcu Harvey coś zagra więcej niż 5 minut.
Na pewno wkurr Slot był mocno. Rzadko w ogóle zmiany robi przed 65. Minutą. To jednak wygramy można spokojnie stawiać
Sabotaż, Nunez na boisku. Nie wiem o co chodzi.
O to co zawsze. Jota się nadaje na wkład do koszulki
xD jednak się odkuł
Chyba właśnie o to chodzi
Jeszcze VAR, ale jak karnego wywalczył to hit
Brawo dla diaza. Po raz kolejny pokazuje że na skrzydle jest naprawdę wartościowym gracze