08.03.2025 - Liverpool - Southampton

Jeszcze karny, mówiłem stawiać, kurs był 1.8 :stuck_out_tongue_winking_eye:

Darwin the GOAT Nunez.

Nie wiem może tutaj trzeba Nuneza jeszcze bardziej wyzywać bo chłop jak nie gol to karnego robi xd

1 polubienie

6 polubień

Sam już nie wiem czy sypać głowę popiołem … No kurde ciężka sprawa :person_shrugging::person_shrugging:

1 polubienie

Dwóch najbardziej jechanych zawodników po pierwszej połowie zostaje i odmienia mecz. Slot to jednak fachura jest.

3 polubienia

Na bank mieli pogawędkę z Nunezem, że wyszedł inaczej zmotywowany.

1 polubienie

Ale po pierwszej połowie Darwin zasłużył. Natomiast ciągle nie wiem czemu takie jechanie po diazie jak on nie grał gorzej niż szobo czy salah. Jeszcze z tsimikasem na stronie.

Zupełnie inne zaangażowanie po przerwie. Można? Można.

Czyli co? Jednak odpuścili sobie ten mecz i myśleli, że się sam wygra. Musiał ich Slot niesle zyebać w przerwie bo w ciągu 8min oddalo aż 8 strzałów…
Tylko po co takie coś? Nie lepiej było usiascna nich od 1 min? Ale co nasze to nasze.

3 polubienia

Jakby jego forma zależała od wyzywania to miałby staty lepsze od faraona.

2 polubienia

Akurat Diaz tu jest wiecznie jechany, często bezpodstawnie.
Wg forum on powinien mieć co najmniej bramkę i asyste w każdym spotkaniu, bo inaczej marnuje coś, czy ogólnie nie gra dobrze.
Nikt na świecie nie robi takich liczb, trzeba się przyzwyczaić, po prostu, że Luis jest nieidealny :stuck_out_tongue_winking_eye:
Jednak sporo zalet ma.

@KaczoreQ nawet mu trochę brakuje i on wykonuje 11tki, zamieniłbyś wykonawców i mieliby podobną ilość bramek, jak nie Diaz miałby więcej :sweat_smile:

3 polubienia

Oo jest Adaśko szwagier :sweat_smile:

Jest taki jeden na świecie

Wgl Sugawara to nie był ten sam zawodnik co w pierwszym meczu ze Southampton też dał nam karnego po ręce?

@Kajojojek13 Fanem teorii spiskowych nie jestem ale Sugawara chyba bardzo chce by jego rodak wygrał PL :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Ten sam. To prawdopodobnie najsłabszy występ w którym ktoś strzela 2 gol. Slash psuł dziś wszystko, ale brawo za chłodna głowę.

Diaz motm

1 polubienie

Jak my zrobiliśmy 6 zmian, coś mi umknęło, czy dostaniemy walkower :joy::joy:
Zmiana przepisów ?

Penaltypool jedzie dalej. Sędziowie nam dziś pomogli wygrać… Chcieli przejść obok meczu, bez nakładu sił to i prawie nas Southampton pokarał…

No ja też nie wiem ;D Heitinga nie policzył? :joy:

Komentatorzy nawet się nie zająknęli , o co tu kaman xD