Synuś wchodzi. Żarty się skończyły
Kiedyś duma , teraz wstyd
Jest progres, rok temu odpadliśmy z PSG w 1/8, teraz w 1/4. Za rok widzimy się z nimi w półfinale.
Chyba nie życzysz nam kolejnego sezonu że Slotem?
Szczerze, to już nie obwiniam Slota, tylko obwiniam FSG, że go nie wypieprzyli na przełomie listopada/grudnia, tylko czekali na nie wiadomo co, przez co mamy cały sezon zmarnowany, a kto wie może inny trener by im chociaż zaszczepił mentalność zwycięzców, a nie że oni przed pierwszym gwizdkiem z PSG wiedzieli ze przejebią. Już za wiele nawet nie komentuje, niech ten sezon się kończy, bo to jest koszmar w jaki sposób grają. Taki Wirtz to ładnie sobie musi pluć w brodę, bo grałby sobie w swoim kraju, z takimi piłkarzami jak Olise, Gnabry, Kane czy Musiala, zdobywałby trofea, a tak to musi grać z pokrakami typu Gakpo, Salah, czy Jones i praktycznie co mecz dostają w pape.
Kibicom zostaje bojkot zwłaszcza tym na miejscu
Wincyj Holendrów, wincyj
Nie ma szans. Na stadion przyjeżdżają turyści. A bilety są tak drogie że nikt ci tego nie zbojkotuje.
Nie no ku*wa piłka ich przeskakuje o czym my mówimy xd
Ja się modle o zwolnienie slota bo to juz sie tak nie da.
Żal mi Salaha. Jest słaby, ale nie gorszy od holenderskiego magika. To, że Slot nie wystawił go w podstawowej jedenastce jest zrozumiałe, ale to, że trzyma go na ławie to naplucie mu w twarz i to takim gęstym brązowawym glutem. Rzygam od widoku Slota na ławce i Gakpo + Isaka w czerwonych trykotach. Tak rozpierdzielić machinę Kloppa. Kurde.
Już by poleciał jeśli chcieliby bo zwolnić w tym sezonie, zostajemy z nim do końca seoznu na 99%
Wirtz to by bardziej pasował do City czy Barcy. Chłop którego mi najbardziej szkoda
Z szacunku do Slota, zwlazcza za to mistrzostwo, powinni mu po tym meczu podziękować za współpracę. To już podchodzi pod znęcanie się
Oni przy 2:0 są bardziej wkurwieni, że nie wygrywają więcej, niż nasi na to, że dostają w trąbę…
Spokojnie wirtz zaraz ucieknie jak przejrzy na oczy jaki tu jest burdel
Swoją drogą ciekawe czy @Radbug nadal za Slotem xd
Ostatnie dwa mecze bilans bramkowy 0:6. Arne Slot lalalala
No progres jest. Rok temu był 1 strzał celny. Teraz nie ma żadnego.
Swoją droga jak to nie karny dla PSG? W sensie git bo nam nie strzela ale tam Konate nie zrobił nic poza pchnięciem gościa xd