08.04.2026 - PSG - Liverpool FC

Ale to musi być straszny policzek w twarz dla ego mo salaha. Musi czuć mega wkur że go trener nie wystawił nawet jako zmiennika

3 strzały, 0 celnych, xg 0.18.

To jest występ a la jakaś Andora. Wstyd i to wszystko dzięki FSG. Zamiast ratować sezon i zwolnić beton na ławce jeszcze w listopadzie, to czekali jak na ścięcie i doczekali się. Co za wstydliwy występ.

1 polubienie

Profesorski odbiór. W realu już zacierają rączki na to wzmocnienie.

1 polubienie

Dobrze że to się już skończyło. Nie szło tego oglądać

Spoko, spoko :grimacing:
Na Anfield 2:0 dogrywka a potem karne tym razem dla nas :red_circle::flexed_biceps::joy:

Więcej szczęścia niż rozumu. 2:0 to minimalny wymiar kary. PSG się zlitowało.

0.18 xg, 0 strzałów na bramkę, 3 strzaly łącznie. Sezon do zaorania, ale ze klub do zaorania? Najgorsze mecze woya mi sie przypominają.

Najpierw trzeba oddać 2 celne strzały, dzisiaj jednego się nie udało

3 polubienia

Myślałem, że PSG nas upokorzy. Byłem w błędzie. Sami to zrobiliśmy. Ta drużyna nie ma już wstydu.

6 polubień

A potem wyłączyłeś FIFe :grin:

Żal patrzeć, Slot zrobił z Liverpoolu Burnley, zero gry…

Szczerze to wątpię. Pewnie się cieszy że nie zagrał w tym syfie przy taktyce tego dzbana.

1 polubienie

Srogo śmiechłem widząc Kerkeza ze skurczami po 70 minutach człapania… Slot ma dostęp do akt Epsteina i szantażuje Henry’ego. Nie widzę innego logicznego wytłumaczenia, które pozwoli odpowiedzieć na pytanie, dlaczego ten łysy pozorant jest jeszcze naszym trenerem.

4 polubienia

Nie!
Skończył się odcinek serialu sci-fi :zany_face:

1 polubienie

Psg ma gole 2 gole zaliczki i jeszcze nie gra w weekend także optymistycznie możemy spoglądać na rewanż we wtorek

Panowie cudowny to był wątek i mecz, nie zapomnę go nigdy, idę grać w Stellar Blade. Pozdro z Fartem mordy.

8 polubień

Nie oszukujmy się, tak naprawdę to przegraliśmy 1:0, bo ten strzał Doue po rykoszecie z daleka to nie była nawet okazja po którym strzela się gola.

Tak naprawde to przegraliśmy około 0-4 czy 0-5 jeśli policzyć sytuację, skoro takową matematykę stosujesz

To co dzisiaj pokazał zespół pod batutą tego błazna to jeden wielki dramat. Przegrywamy tylko 1:0 i nawet nie próbujemy odebrać piłki tylko chowamy się na własnej połowie w 6 w obronie, nawet nie oddaliśmy celnego strzału do jasnej cholery, posiadanie 30%, skuteczność podań 74%. Katastrofa ma imię Arne Slot. Jak zespół zareagował po stracie bramki ?? Na własnej połowie przez cały mecz i błaganie “tylko nie za mocno.” Dziękuję PSG za minimalny wymiar kary.

2 polubienia

Zgadzam się z każdym punktem

1 polubienie