09.12.2025 Inter Milan - Liverpool FC

Naprawdę wg Ciebie był to słaby mecz w naszym wykonaniu? Wg statystyk byliśmy lepsi a graliśmy na stadionie rywala, który nie przegrał w LM od 3 lat. Statystyki statystykami ale poza końcówka pierwszej połowy naprawdę graliśmy lepiej od Interu. Weź już skończ narzekać, bo rzygać się chce

3 polubienia

tak tylko powiedz mi ile my mielismy strzałów, ktore byly na tyle groźne, że mogly byc bramkami? karny? :smiley:

to spalony był

Oj ale boli niektórych że jest wygrana bez Salaha hahahaha.

Fakty są takie że zaczyna się punktowanie bez hamulcowego

5 polubień

Wygraliśmy. Na wiosnę niemal na pewno zagramy przynajmniej w fazie play-off. To największy plus tego meczu. Może jakimś cudem uda się przygotować formę na drugą część sezonu. No i fajnie, że w końcu wygraliśmy w meczu, w którym było więcej biegania. Rywale 117.9, a my 115.0km. Druga połowa w zasadzie na remis pod tym względem.

Gra z przodu absolutnie nijaka, ale Inter też szału nie zrobił. Tym razem to środkowy obrońca rywali sprezentował nam teraz gola, a nie któryś z naszych przeciwnikom.

No nic. Slot jest na dłuższy czas teraz już absolutnie bezpieczny. Ja w tej relacji przyszłości nadal nie widzę, ale w sumie to mi to już tak zbrzydło i zobojętniało, że Brendan 14/15 się przypomina. Ja się na jakiś czas z dyskusji wyłączam.

Czekam na kolejne. Juz w sobotę wracamy na ligowe podwórko.

Yhy do póki nie wróci Gakpo i beniaminek xD

Bradley z 7m

Zablokowany strzał ekitike po podaniu bradleya

Jones w pierwszej połowie

To tak na szybko, a inter ile miał groźnych strzałów poza główka lautaro?

3 polubienia

Szkoda tylko, że Liverpool na rozkładzie mają takie potęgi jak: PSV, Forest, Brentford, United, Galatasaray i Crystal Palace :sweat_smile:

6 polubień

Zawsze i wszędzie każde zwycięstwo LFC cieszyć będzie :red_circle::flexed_biceps::blush:
NIGDY, PRZENIGDY nawet sekundę nie przeszłoby mi przez myśl kibicować przeciwko nam.

Oby nasi nabrali wiary, że ten sezon może jeszcze przynieść dużo dobrego.
Do wygrania, pomijając PL, są dwa :trophy::trophy:

PS sorry ale w jednym pojedynku byłbym jednak przeciw czyli wiadomo z kim.
Moja pierwsza piłkarska miłość Polonia Bytom :blue_circle::red_circle:

1 polubienie

XD łysy dostanie dwa, trzy mecze i będzie mówione że ogarnie temat.

Według mnie dużo cenniejsze były zwycięskie remisy z Sunderlandem i Leeds gdzie chłopaki pokazali że można punktować bez lesera. PS. dzięki Bastoni, zawsze Cię lubiłem

Kolego ty chyba trochę nie rozumiesz gdzie byliśmy. My dostaliśmy 3:0 od city i 3:0 u SB z Nottingham które walczy o utrzymanie i ma aktualnie 3 managera w grudniu. Aktualnie Sunderland to objawienie ligi i ma 9 miejsce bodajże a inter u SB to przecież zeszłoroczny finalista.

My w 3 meczach dostaliśmy 10 goli. Nagle nie ma salaha i mamy 4 gole w 4 meczach. Z czego 1 po właśnie wejściu salaha. Trzeba naprawdę być złośliwym żeby nie widzieć progresu.
Dziś wymagający rywal i solidny mecz. Żadne fajerwerki, ale szacun bo rywal nie stworzył nic.

My zdobylismy bramkę i druga z karnego.

Powtórzę że nie są to fajerwerki ale jak na zmianę jednego gościa to sporo poprawa

7 polubień

Największym leserem, wałkoniem i człowiekiem który nigdy nie powinien był założyć naszej koszulki jest jak go ktoś nazwał “szwedzki inżynier”.
W sobotę ławka dla niego, Arne please :folded_hands:

1 polubienie

A moim zdaniem cenniejsze były powroty salah w meczach z PSV gdzie dostalismy 4:1 u SB. Faktycznie Leeds się chowa. Świetnie też mu szło z Nottingham które ma właśnie 3 managera bo tak im super szło. Sunderland jest aktualnie 9 i cały czub ligi z nimi remisował

on byłby dobrym killerem, ale nie mamy takiego Doku, który poda do środka wymijając obronce, miał być taki Frimpong no ale narazie za mało actimelu i kontuzje.

1 polubienie

Dziadek wrzuć na luz, bo to już nudne jest że w każdym poście jedziesz po Isaku. Nunez dostał zaufania na 3 lata czy Keita jeszcze więcej, więc daj mu czas i później oceniaj.

12 polubień

W Newcastle miał Gordona i Murphyego, którzy ciągle ścinali i grali na niego w pole karne. U nas nikt tak nie robi i klepiemy piłkę w nieskończoność. Też wymagam o wiele więcej od kogoś takiej klasy i kogoś za taką kwotę ale Isak sam nic nie zrobi. Kupiliśmy killera żeby w końcu umiał wykańczać okazje w porównaniu do pewnego Urugwajczyka tylko mu ich nie tworzymy bo Isak schodzący nisko i szukający miejsca nic nie zdziała. Swoją drogą Darwin też tych okazji prawie nie miał odkąd Slot nas objął więc tu jest problem z wykorzystaniem takiej typowej 9. Hugo taką nie jest i widać , że wygląda o wiele lepiej.

Pan Dziadek >:( #znakidrogowe
@ynwa19 dobrze :D, Gratulacje :heart_with_ribbon:

Wiem że jest skończonym dziadem i przez niego były te wszystkie porażki, a teraz już będą same zwycięstwa bez tego pozoranta ale piszmy mimo wszystko jego nazwisko z dużej litery, chociaż na tyle chyba przez te 9 lat zasłużył

Młody Kolego luz u mnie jest ale przy Szwedzie szybko znika.
Byłem przeciw temu transferowi i niestety jak narazie Isak nie daje żadnych argumentów abym mógł powiedzieć “myliłem się”.
I owszem życzę mu jak każdemu naszemu graczowi wszystkiego najlepszego ale po prostu nie wierzę w ten projekt.

Dobra tyle o nim, lepiej cieszyć się z minimalnej ale zasłużonej wygranej :red_circle::flexed_biceps::blush:

@laensraanmars

Nie przesadzajmy z tym “panem”, dziadek i to za 3 miesiące potrójny wystarczy :smiling_face_with_sunglasses: