Naprawdę wg Ciebie był to słaby mecz w naszym wykonaniu? Wg statystyk byliśmy lepsi a graliśmy na stadionie rywala, który nie przegrał w LM od 3 lat. Statystyki statystykami ale poza końcówka pierwszej połowy naprawdę graliśmy lepiej od Interu. Weź już skończ narzekać, bo rzygać się chce
tak tylko powiedz mi ile my mielismy strzałów, ktore byly na tyle groźne, że mogly byc bramkami? karny? ![]()
to spalony był
Oj ale boli niektórych że jest wygrana bez Salaha hahahaha.
Fakty są takie że zaczyna się punktowanie bez hamulcowego
Wygraliśmy. Na wiosnę niemal na pewno zagramy przynajmniej w fazie play-off. To największy plus tego meczu. Może jakimś cudem uda się przygotować formę na drugą część sezonu. No i fajnie, że w końcu wygraliśmy w meczu, w którym było więcej biegania. Rywale 117.9, a my 115.0km. Druga połowa w zasadzie na remis pod tym względem.
Gra z przodu absolutnie nijaka, ale Inter też szału nie zrobił. Tym razem to środkowy obrońca rywali sprezentował nam teraz gola, a nie któryś z naszych przeciwnikom.
No nic. Slot jest na dłuższy czas teraz już absolutnie bezpieczny. Ja w tej relacji przyszłości nadal nie widzę, ale w sumie to mi to już tak zbrzydło i zobojętniało, że Brendan 14/15 się przypomina. Ja się na jakiś czas z dyskusji wyłączam.
Czekam na kolejne. Juz w sobotę wracamy na ligowe podwórko.
Yhy do póki nie wróci Gakpo i beniaminek xD
Bradley z 7m
Zablokowany strzał ekitike po podaniu bradleya
Jones w pierwszej połowie
To tak na szybko, a inter ile miał groźnych strzałów poza główka lautaro?
Szkoda tylko, że Liverpool na rozkładzie mają takie potęgi jak: PSV, Forest, Brentford, United, Galatasaray i Crystal Palace ![]()
Zawsze i wszędzie każde zwycięstwo LFC cieszyć będzie ![]()
![]()
![]()
NIGDY, PRZENIGDY nawet sekundę nie przeszłoby mi przez myśl kibicować przeciwko nam.
Oby nasi nabrali wiary, że ten sezon może jeszcze przynieść dużo dobrego.
Do wygrania, pomijając PL, są dwa ![]()
![]()
PS sorry ale w jednym pojedynku byłbym jednak przeciw czyli wiadomo z kim.
Moja pierwsza piłkarska miłość Polonia Bytom ![]()
![]()
XD łysy dostanie dwa, trzy mecze i będzie mówione że ogarnie temat.
Według mnie dużo cenniejsze były zwycięskie remisy z Sunderlandem i Leeds gdzie chłopaki pokazali że można punktować bez lesera. PS. dzięki Bastoni, zawsze Cię lubiłem
Kolego ty chyba trochę nie rozumiesz gdzie byliśmy. My dostaliśmy 3:0 od city i 3:0 u SB z Nottingham które walczy o utrzymanie i ma aktualnie 3 managera w grudniu. Aktualnie Sunderland to objawienie ligi i ma 9 miejsce bodajże a inter u SB to przecież zeszłoroczny finalista.
My w 3 meczach dostaliśmy 10 goli. Nagle nie ma salaha i mamy 4 gole w 4 meczach. Z czego 1 po właśnie wejściu salaha. Trzeba naprawdę być złośliwym żeby nie widzieć progresu.
Dziś wymagający rywal i solidny mecz. Żadne fajerwerki, ale szacun bo rywal nie stworzył nic.
My zdobylismy bramkę i druga z karnego.
Powtórzę że nie są to fajerwerki ale jak na zmianę jednego gościa to sporo poprawa
Największym leserem, wałkoniem i człowiekiem który nigdy nie powinien był założyć naszej koszulki jest jak go ktoś nazwał “szwedzki inżynier”.
W sobotę ławka dla niego, Arne please ![]()
A moim zdaniem cenniejsze były powroty salah w meczach z PSV gdzie dostalismy 4:1 u SB. Faktycznie Leeds się chowa. Świetnie też mu szło z Nottingham które ma właśnie 3 managera bo tak im super szło. Sunderland jest aktualnie 9 i cały czub ligi z nimi remisował
on byłby dobrym killerem, ale nie mamy takiego Doku, który poda do środka wymijając obronce, miał być taki Frimpong no ale narazie za mało actimelu i kontuzje.
Dziadek wrzuć na luz, bo to już nudne jest że w każdym poście jedziesz po Isaku. Nunez dostał zaufania na 3 lata czy Keita jeszcze więcej, więc daj mu czas i później oceniaj.
W Newcastle miał Gordona i Murphyego, którzy ciągle ścinali i grali na niego w pole karne. U nas nikt tak nie robi i klepiemy piłkę w nieskończoność. Też wymagam o wiele więcej od kogoś takiej klasy i kogoś za taką kwotę ale Isak sam nic nie zrobi. Kupiliśmy killera żeby w końcu umiał wykańczać okazje w porównaniu do pewnego Urugwajczyka tylko mu ich nie tworzymy bo Isak schodzący nisko i szukający miejsca nic nie zdziała. Swoją drogą Darwin też tych okazji prawie nie miał odkąd Slot nas objął więc tu jest problem z wykorzystaniem takiej typowej 9. Hugo taką nie jest i widać , że wygląda o wiele lepiej.
Pan Dziadek >:( #znakidrogowe
@ynwa19 dobrze :D, Gratulacje ![]()
Wiem że jest skończonym dziadem i przez niego były te wszystkie porażki, a teraz już będą same zwycięstwa bez tego pozoranta ale piszmy mimo wszystko jego nazwisko z dużej litery, chociaż na tyle chyba przez te 9 lat zasłużył
Młody Kolego luz u mnie jest ale przy Szwedzie szybko znika.
Byłem przeciw temu transferowi i niestety jak narazie Isak nie daje żadnych argumentów abym mógł powiedzieć “myliłem się”.
I owszem życzę mu jak każdemu naszemu graczowi wszystkiego najlepszego ale po prostu nie wierzę w ten projekt.
Dobra tyle o nim, lepiej cieszyć się z minimalnej ale zasłużonej wygranej ![]()
![]()
![]()
Nie przesadzajmy z tym “panem”, dziadek i to za 3 miesiące potrójny wystarczy ![]()