09.12.2025 Inter Milan - Liverpool FC

Isak :man_facepalming:t2: Boże! dlaczego on jest w naszym klubie? :enraged_face:

Najgorszy transfer za największe pieniądze w historii LFC!

ktokolwiek będzie trenerem w przyszłości nikt ale to nikt nie wyrzuci piłkarza za 130 baniek, nie pozwoli mu nikt na to…. jesteśmy w czarnym otworze

Zgodnie z przepisami tak powinno być, bo VAR w założeniu ma (a na pewno miał w przeszłości, może to się zmieniło) naprawiać błędy ewidentne.

Isak jest fatalny, ale trzeba przyznac, że sędzia juz 2x nie gwizdnął na nim faulu

2 polubienia

Sprawdziłem przepisy gry, gol powinien być uznany.

Niedozwolony kontakt piłki z ręką gdy zawodnik …

• zdobywa bramkę na przeciwniku:

� bezpośrednio ręką/ramieniem, nawet jeżeli kontakt ten był nierozmyślny

(dotyczy to też bramkarza),

� natychmiast po tym, jak piłka trafiła go w rękę/ramię, nawet jeżeli kontakt był
nierozmyślny.

Gdyby Ekitike strzelił gola ręką lub gdyby po kontakcie piłki z ręką to Ekitike zdobyłby gola, wtedy nie uznajemy.

W tej sytuacji decydujemy tylko o tym, czy kontakt był celowy. Oczywistym jest, że nie był, bo był nabity z kilkunastu centymetrów. Zostaliśmy okradzeni z gola.

1 polubienie

Kibice Liverpoolu czekając aż “odpali” Isak :

2 polubienia

kyurde Ekitike przejmuje piłke i nie ma komu podać, pisałem o tym w tygodniu, my w ogole w tym roku nie mamy kontry. To jest jakis dramat, nawet jak kogos złapiemy na wykroku to mamy za mało ludzi z przodu, żeby zrobic przewagę.

1 polubienie

Pełna zgoda. Najbardziej razie to jak jest apatyczny. Widać ze z piłką wie jak się obchodzić, ale on wygląda jakby w 10 minucie oddychał rękawami

Wirtz za ischaka i kto jeszcze na zmianę w 2 połowie?

Przecież jak ręka jest przeciwko nam to zawsze przechodzi bo jest “nabita” a jak ręka jest z korzyścią dla nas to jest “ręka”, panowie, pierwszy mecz LFC oglądacie?

1 polubienie

Zobaczcie jak gra Ekitike. Drybluje, walczy strzela. Nie zawsze efektywny ele często efektowny. Francuski regen Luisa Diaza. A ci debile go sprzedali xD

Ja jakoś w tym wszystkim jestem spokojny o to, że Isak w końcu odpali i będzie seryjnie walił bramy.

Isak odpali, jak nie w tym to w przyszłym sezonie po pełnym okresie przygotowawczym. To jest kwestia czasu.

1 polubienie

Jones na razie najlepszy na boisku, więc pewnie w drugiej połowie zrobi jakiś wylew xd

Przecież to było do przewidzenia, że Isak będzie wyglądał jak wygląda. Bez kontrektego przygotowania żadnego przed sezonem i jeszcze kontuzja w między czasie. Jak ktoś myślał, że będzie wyglądał jak w Newcastle to chyba nie ma pojęcia o piłce, ile daje normalne przygotowanie do sezonu.

@everlast Możliwe, że sobie walił driny w Hiszpanii. Indywidualnie do sezonu to sobie można przygotować w B klasie, a nie na takim poziomie.

Zmieni sie trener to i Isak zacznie grać, Isak dziś z golem.. honorowym.

Jones i Hugo imo natomiast Jones momentami pokazuje że jakby miał większa pewność siebie to byłyby kawał grajka. Jednak później wraca masz Curtis xd

Ja nie wiem o co chodzi, moze o te slynne juz „Kilometry Goalkeepera” (uznajmy, ze to nazwa wlasna juz w tym momencie xD ), ale ja caly czas mam wrazenie jakby nas bylo tak ze dwoch mniej na boisku. Jakos tak „rzadko” jestesmy ustawieni, przeciwnicy jednym sprintem zdobywaja 40 metrow tak o, do tego maja mnostwo miejsca itd.

4 polubienia

ktoś na pewno cos odwali pytanie tylko kto i co z tego wyniknie

Brawo Ali,ufff jesteś najlepszy