09.12.2025 Inter Milan - Liverpool FC

Szoboszlai gra na dm, dwóch piłkarzy mamy w ataku. Łysy podaj się do dymisji

1 polubienie

Aktualnie przepisy są takie:

Celowości oczywiście nie było, ale jak interpretować “natychmiast po tym, jak piłka trafiła go w rękę”? Zwłaszcza, że bramkę zdobył jeszcze inny zawodnik. To raczej gol do uznania.

1 polubienie

Szkoda, że po nieuznanej bramce zamiast cisnąć, to odpuściliśmy temat.

Nie gra. Jak spojrzysz dobrze to Graven gra ajescze głębiej

No to ja jestem pierwszy ze nie mam pojęcia o piłce nożnej i mam pytanie do znawcy co on w ogóle robi w tym meczu?

Mam pytanie za 83 punkty to dzisiaj gra jako prawy skrzydłowy wahadłowy albo pomocnik w zależności od tego jakie dzisiaj jest ustawienie bo tego też nie wiem. Pytam serio.

no to trzeba było zaplacic 40 baniek mniej.

a co on od maja drinki z palemką ładował?

My możemy się tu nawalać ale canal plus wywalił największe szambo od dawna.

Ale jak to tak późno, przecież jest mitycznie sprawdzony w Premier League i ma warunki fizyczne :face_with_spiral_eyes:

Na razie musiałby sobie przypomnieć jak się biega po boisku, i szuka miejsca w ataku, potem możemy przejść do bramek.

Nunez to chociaż miał te 4 spalone w meczu, bo próbował się pokazywać, a tu nawet tych spalonych.

1 polubienie

Gramy dzisiaj diamentem. 4-1-2-1-2

Ekitiki-Isak
Macca
Jones-Szobo
Graven

Wirtz musi wejść na 10.

Co takiego zrobił canal plus?

Czyli jakim ustawieniem gramy ? Mieszanym ?

Póki co Inter przebiegł o 2.7km więcej (59.5km względem 56.8 km). Trochę to jest. Natomiast wrażenie może być spotęgowane tym, że to Inter zauważalnie częściej ma futbolówkę, a my tego nie nadrabiamy bieganiem. Jestem ciekaw jak to będzie wyglądało w drugiej połowie.

Do momentu nieuznania gola nawet jakoś ta nasza gra się kleiła a potem :pensive_face:

Isak jest 4! miesiące w klubie, przygotowania do sezonu trwają 3 do 4 tygodni :man_facepalming:t2:
Darwin to wirtuoz piłki przy tym tak! nie da się tego inaczej określić patyczaku-nieboraku.

Florek-wtorek na boisko a Szwed won!

Do boju The Reds :red_circle::soccer_ball::flexed_biceps::blush:

Pokazuje Isaka, gdy jest przy piłce, a nie da się na to patrzeć. Zero dynamiki, a jak dostaje piłkę to odbija się od pierwszego lepszego zawodnika Interu i leży na ziemi rozkładając ręce z wielkimi pretensjami. Mam nadzieję, że na druga wejdzie Rio albo Wirtz za niego.

Dużo dużo lepiej to wygląda bez Salaha, chodzi piłeczka. Za trenera Slota dobra robota.

3 polubienia

Jak na nasza ostatnia formę to solidny mecz. Bez zachwytów, ale też bez większych sytuacji dla rywala. Po raz kolejny zdobywamy gola który wyglądał na 50/50 a w takich sytuacjach niestety zawsze jesteśmy poszkodowani.

Warto pochwalić Jonesa gravena i ekitike.

Reszta raczej bez błysku, ale też bez krzywdy.

No i 2 gości muszę wyróżnić negatywnie.

Alexis i to co się z tym chłopakiem dzieje to smutna sprawa. Aktualnie każdy kolejny jego mecz to wczesny Curtis. W obronie wolny bez przechwytów. W rozegraniu również powolny musi 2 3 razy dotknąć piłki przed podaniem do gry pokazuje się na tle Jonesa gravena niezwykle rzadko. Błysku jakiegokolwiek brak od początku sezonu. Bardzo szkoda bo to był nasz mózg.

I osobna laurka dla Pana ducha. Rozumiem że isak może nie mieć formy. Połowa składu nie ma. Rozumiem że może nie mieć zgranie i źle wychodzić czy podawać w martwe strefy. Różnej się ludzie aklimatyzują, a my przez lata mieliśmy już takich artystów że człowiek przywykł.

Ale lenistwa nie zaakceptuje nigdy! Mówiąc krótko facet się nie zajeżdża. Jak człowiek patrzy na Hugo to widzi jak bardzo ten się stara, że pod własnym polem karnym piłkę potrafi wybić. Isak jest po prostu skrajnie mało aktywny.

Trzeba wstrząsnąć panie Arne i walimy Włochów na dziurę

1 polubienie

Co się dzieje z Chiesą? Ktoś wie? Nawet go na ławce nie ma -,-

No właśnie dlaczego łysy dał Macce wyżej niż Szobo :joy:. Taktyka na dwóch napastników i żadnego ofensywnego rozgrywającego. Ten zeszłoroczny mistrz Slota to był ewenement w stylu wygrania ligi mistrzów przed Di Matteo

no to może ja pierwszy podsumuje 1 polowe, na boisku nie ma nikogo kto potrafi przytrzymać piłkę przy nodze i zrobić przewagę czy to w ataku czy chłopakom pozwolić na chwile odpoczynku w obronie, na nic dobrego się nie zapowiada w 2 połowie ,współczuje wszystkim ale to piłka nożna raz jest lepiej raz gorzej.