10.08.2025 Liverpool FC - Crystal Palace (Community Shield)

Wszystkie mecze sparingowe do tej pory oglądałem na all red video

Ponieważ mecze przedsezonowe od zawsze (odkąd pamiętam) są transmitowane na All Red Video (wcześniej LFC TV Online). W następnym roku też będą. I klub zawsze ma promocję na pierwszy miesiąc subskrypcji. To nie jest jakaś nowość.

dokładnie i transmisja jest pokazana jutrzejszego meczu również :slight_smile:

Ale tam jest napisane, że to reakcje audio, przedmeczowe i pomeczowe. Oni co kolejkę takie coś robią, że sobie gadają o składach itp. Video meczu na 99 procent nie będzie na all red.

Masakra, jestem bardzo rozczarowany :frowning: ciekawe gdzie teraz obejrzeć to :confused:

Na pewno znajdziesz jakieś streamy, także spokojnie.

Ja niekiedy, jak nie chciałem oglądać ważnych meczów na streamach (a np nie miałem dostępu do TV), to odpalałem mecze na bet365.

bet365 przeważnie ma transmisje dostępne na mniejszym ekranie (ich usługa nie jest dostępna w Polsce), które pozwalają na podejmowanie lepszych decyzji przy obstawianiu. Warunkiem jest, że masz założone i doładowane konto (nie wiem, czy w Polsce też to tak działa z innymi firmami bukmacherskimi oferującymi podobne udogodnienia).

Nie jest to najlepsza opcja, ale zawsze jakiś plan awaryjny.

1 polubienie

Jak w takim razie jest z transmisją w pubach? Ktoś pisał, że mecz z CP będzie transmitowany i mozna obejrzeć :soccer: + :beer:

Wiecie w końcu gdzie będzie transmisja tego spotkania w Polsce?

1 polubienie

Tu będzie mecz

1 polubienie

@omnia Masz to jakos zweryfikowane?
W programach Canal+ nie ma zapowiedzianej tej transmisji.

Mecz będzie na YouTube na oficjalnym kanale FA Cup

https://www.youtube.com/live/bboxog8d-dg?si=E5JlCODz48P3FKSh

1 polubienie

Bez transmisji w PL.

Tu będzie cały mecz na żywo. Także nie trzeba sięgać po strumyki.

11 polubień

Na pewno to będzie mecz ?
Czy tylko jakieś gadanie studio?

@spawacz w takim razie dzięki!

Mecz. Finał FA Cup też był na żywo.

2 polubienia

A z jakiej strony to screenshot? Pytam, bo niekiedy przydałoby mi się sprawdzić spis kanałów, na których transmitują dany mecz (np jeśli nie jest on transmitowany w UK).

Pisze “live match” a nie “studio”, więc oczekiwałbym, że pełny mecz. No i super sprawa, bo każdy w Polsce sobie obejrzy w dobrej jakości. :slight_smile:

Cos czuje ze to moze wyglądać tak.

Alisson
Kerkez vdd konate Frimpong

Mak gravenberch Wirtz

Salah Ekitike gakpo

@Smuggler7 przepraszam ale mi zmienia non stop jak pisze Gakpo zmienia mi na gagpo :sleepy:

I co tu śmiesznego? Nasz wyjściowy garnitur.

1 polubienie

Gakpo, człowieku. G-a-k-p-o. GAKPO.

Pierwszy i ostatni raz to powtarzam, później leci ban. :wink:

Z tym gagpo, to się ładnie zagapiłeś. Choć wnioskuję, że użytkownicy, którzy notorycznie przekręcają nazwiska piłkarzy robią to celowo i tylko po to, aby zyskać uwagę reszty społeczności. Jednak mam w sobie dużo wyrozumiałości, zwykle się nie czepiam, i chiałbym się mylić.

Btw, a ankiety w temacie są między innymi po to, aby ludzie nie czuli takiej potrzeby pisania pustych postów tylko i wyłącznie z przewidywanym składem. W dodatku myląc pozycje, na których grają nasi boczni obrońcy. Czy naprawdę niczego więcej nie potrafimy od siebie dodać?

4 polubienia

Myślę, że Ali i Mac będą na ławce bo nie mieli pełnego okresu przedsezonowego.
Zagra w środku Szkobo, a na bramce Mamarda.
Z ławki pewnie chwilę dostanie Ngumoha.

1 polubienie