Mac Allister raczej zacznie na ławce, Slot chce go powoli przywracać do składu.
Alisson chyba też, niedawno wrócił z Brazylii, stawiam na Mamardaszwilego (mam nadzieję, że dobrze odmieniłem).
Nie zdziwi mnie któryś z młodzieżowców w podstawie, Nyoni i/lub Rio.
Dorosłe chłopy, a Wy nie potraficie spojrzeć na FlashScore, gdzie zawsze jest napisane na dole spotkania gdzie jest transmitowane, albo zapytać Chat GPT po prostu. Brak słów, tylko “dej dej dej”.
W końcu jakiś mecz o stawkę, czy obejrzę to jeszcze zobaczę czy będzie na to czas fajnie byłoby wygrać pierwsze trofeum w nowym sezonie ale jak tak się nie stanie, to świat też się nie zawali. Nawet nie śledziłem kto odszedł z Crystal Palace, kogo kupili.
Nowi zawodnicy (transfery potwierdzone)
Walter Benítez – koszt zero, z PSV (wolny transfer)
Borna Sosa – lewy obrońca z Ajaksu za ok. £3 mln
Khyan Frazer-Williams – dołącza do akademii (z AFC Dunstable, bezpłatnie)
Odejścia (potwierdzone i formalne)
Sprzedaże / transfery permanentne:
Seán Grehan → Doncaster Rovers (ok. 24 czerwca 2025)
Ademola Ola-Adebomi → WSG Tirol (23 lipca 2025)
Malcolm Ebiowei → Blackpool (5 sierpnia 2025)
Wypożyczenia:
Owen Goodman → Huddersfield Town (wypożyczenie do 31 maja 2026)
Joe Whitworth → Exeter City (lipiec 2025)
Danny Imray → Blackpool (lipiec 2025)
Tayo Adaramola → Leyton Orient (lipiec 2025)
Koniec kontraktów / opuszczenie klubu:
Louie Moulden → Norwich City (30 czerwca 2025)
Joel Ward, Jeffrey Schlupp, Luke Plange, Killian Phillips i kilkunastu innych zawodników — koniec umów lub zwolnienia (lista wielu zawodników z akademii lub pierwszego zespołu)
Rob Holding → Colorado Rapids (transfer potwierdzony 31 lipca 2025)
Bez Rayana dzisiaj…
@LusbyJack: Ryan Gravenberch has not been spotted with the Liverpool squad at Wembley.
Odrabia zawieszenie.
Zawieszenie nie obejmowało meczu o Tarczę, zawieszony będzie na mecz w piatek z Bournemouth, więc jakas inna przyczyna jego absencji.
Zagramy dzisiaj (prawdopodobnie) w podstawowym składzie bez choćby jednego Anglika ba! nawet bez jednego Brytyjczyka czy Irlandczyka!!!
Międzynarodówka kurcze balans
Mac wirtz dominik taki środek będzie dzisiaj
| @DaveOCKOP: Ryan Gravenberch has opted to spend time with his partner today as she is expecting a baby soon.
Podobno Graven został z partnerką, która spodziewa się dziecka, więc bez obaw, żadna kontuzja.
Wathland nie zawodzi, bo był pierwszy;)
Za to mamy 3 Holendrów(bez Gravena) + Arne.
Liverpool Niederlandzki
Czy na pewno będzie dostępny w PL?
Do usunięcia, nie sprawdziłem wątku.
Zrobiliśmy głośne transfery ale też kilku zawodników odeszło. Jak na razie to ławka wygląda dość przeciętnie…
Nie ma zadnego zawieszenia… radze sprawdzać swoje wpisy zanim je publikujemy
Tarcza Wspólnoty nie działa jak FA Cup i Kukuryku Cup - kartki z ligi nie przechodzą.
Graven nie gra, bo jest z żona, która spodziewa się dziecka.
Sugerowałem się wpisem ze strony, cytuję: “Na Wembley zabraknie Ryana Gravenbercha, który aktualnie przebywa ze swoją partnerką i oczekuje potomka.”
Nie graj szefa
No przecież Ci napisałem, że sugerowałem się wpisem ze strony głównej, nawet Ci go zacytowałem. Czego nie rozumiesz?