10.08.2025 Liverpool FC - Crystal Palace (Community Shield)

Gdzie obejrze mecz??

Ty masz jakiś problem z logicznym odbiorem tego, co jest napisane, czy co? Nie śledzę, co się dzieje w życiu Gravena, na stronie nie ma żadnego newsa, że został ojcem, w wiadomości meczowej jest napisane - "zabraknie Ryana Gravenbercha, który aktualnie przebywa ze swoją partnerką i oczekuje potomka", po prostu napisałem, to co redaktor na stronie głównej.

W sumie jestem ciekaw teraz, czy faktycznie urodziła, bo żadnego źródła nie podałeś, a znając takich jak Ty, to pewnie sam robisz siebie teraz debila xD.

Okej, sprawdziłem, faktycznie urodziła wczoraj wieczorem. Co nie zmienia faktu, czym się sugerowałem, więc daruj sobie te osobite wycieczki, bo od debili to może sobie kolegów pod trzepakiem wyzywać synku.

A jednak jest Angol czyli Curtis ratuje honor :rofl:

Gdzie można obejrzeć mecz?

Na youtube obejrzysz

możliwe, że tu jest
@jaicamsob

1 polubienie

Takie pracowite lato a skład wygląda biednie. Środek pola raczej zostanie zdominowany przez CP.

Te buczenie, gwizdy przy angielskim hymnie…:man_facepalming:t2: No sorry ale dla mnie to taka dziecinada (znam podtekst historyczny) i można sobie już darować.

To wygrajmy to drugorzędne trofeum :trophy:

Come on LFC :red_circle::muscle::blush:

PS nasi w białych koszulkach i ja też… z poprzedniego sezonu :rofl:

Sie dziwic potem ze cala Anglia i sedziowie nie lubia Liverpoolu. No kurde kto by pomyslal dlaczego

Brawo Crystal, UEFA=MAFIA :ok_hand:

Brawo Rikitiki :star_struck:

piękna akcja naszych nowych chłopaków, vamos!

Wirtz asysta, Hugo gol - bawią się chłopaki.

Rikitiki :soccer::red_circle::muscle::blush:
Wejście ala… Darwin :rofl:

Strzał ladny technicznie, idealnie zmiescil. Nunez pewnie mialby slupek ;(

Słychać wycie? Znakomicie. Ale będzie kozak

1 polubienie

Czy to boisko piłkarskie czy stół bilardowy?

Nunez to by tej piłki nie przyjął

Spokojnie, Darwin też strzelił i zrobił karnego z City :smiley:

1 polubienie

Nie pamiętam snajpera z tak dobrym debiutem w tarczy… :smiley:

Z ciekawostek jego nazwisko od tyłu brzmi tak samo a rodzice asystenta to jego agenci

1 polubienie

Nie w tym rzecz że strzelił gola bo to super. Popatrz jak. Przyjęcie w punkt, mądre poruszanie się mega gaz i genialne wykończenia e

4 polubienia