10.08.2025 Liverpool FC - Crystal Palace (Community Shield)

Ale to nie u nas tak, u nas nie. :wink:

Trochę karny z niczego.

Kolego miły :blush:
W momencie kiedy Ekitike został naszym graczem to trzeba animozje odłożyć na bok i cieszyć się jeżeli będzie wartością dodaną a nie być jak dziecko w piaskownicy i nawijać “ale ja to od początku mówiłem, że moja babka z piasku jest cacy”.

Virgil po co taki atak?

no stoper potrzebny ale zaraz sie okaze ze za van dijka. najslabszy w preseasonie, teraz robi karnego :confused:

1 polubienie

Jones ratuje honor :wink:

Powinniśmy prowadzić spoko 2:0 a jest 1:1 :frowning:

Udany centrostrzał haha

Ale lobik

Kolego jeszcze milszy. Jak dołącza do nas gracz to trzeba wierzyć że zarząd wie co robi i wspierać gracza jako kibic, a nie pisać co to za ogórek itp

Ekstraklasa zawitała na Wembley :rofl:

1 polubienie

Jest i on - centrostrzał w całej okazałości xD

1 polubienie

Pamiętaj kim jestes Henderson xD

2 polubienia

Gol Frimponga z precyzją gracza w… ping-ponga :soccer::soccer::red_circle::muscle::rofl:

To chłopaki mają debiuty :rofl::rofl::rofl:

Czy widzieliście kogoś tak szybkiego jak frimp na pierwszych metrach? Matko kochana ale on ma gaaaaazzz

3 polubienia

Frimpong ma motorek w dupie jak wsk mojego sąsiada, na którą patrzyłem z zazdrością w wieku 7 lat.

1 polubienie

Chłopaki nie mieli mieć na koszulkach jakiegoś emblematu odnośnie Diogo? Czy coś pokręciłam?

Nawet jak wiedzą że pójdzie na prawą to nic nie da. Za szybki

Niee… To stół pingpongowy!

Frimpong da nam znacznie wieksze mozliwosci w ofensywie niz Arnold. Ma gaz i ma drybling. Choc fakt ze nie ma takiego dlugiego podania.

Tym bardziej fajnie, że Francuz już pokazał klasę a jak tak dalej będzie się prezentował to przekonają się do niego i najwięksi malkontenci.
Daj im czas :blush: