10.08.2025 Liverpool FC - Crystal Palace (Community Shield)

No dokładnie. On bez jakiegoś mega zwodu, a Mitchell to też nie jest wolny gość. Odjechał jak moja z wypłata :wink:

2 polubienia

Gakpo i Szobo się nie nadają

Ma ktos bramke frimponga? bo nie oglądam :frowning:

Dobrze, że Ty się nadajesz. :joy:

Komuś jeszcze ucięło transmisję?

Wywaliło im transmisje. Pewnie zaraz wznowią

Salah zaszufladkowany do roli skrzydłowego

Nie zgadzam się z tobą. Natomiast widać, dlaczego bez większego żalu oddaliśmy Diaza. Piłka chodzi naprawdę płynnie pomiędzzy naszymi nowymi nabytkami a Szobo i Gakpo to byli zawodnicy jeszcze z starej rekruterki gdzie uniwersalność>jakość na konkretnej pozycji

Już jest kanał prywatny, nie obejrzymy :frowning:

Ma ktoś jakąś sprawdzoną stronkę ze streamami?

Ktos cos ma? Tak zeby ogladac dalej ofc

Wirtz i Ekitike graja reszta patrzy… Salah, Gakpo czy Kerkez bardzo bardzo slabo poki co.

Jak YouTuba wywaliło tu dokończyłem połówkę.

Polecam wybrać francuskiego streama, bo ma największy klatkaż i chodzi najpłynniej.

Patrząc na słabą grę skrzydeł, na ofensywną grę bocznych obrońców i na brak defensywnego pomocnika i związane nim problemy stoperów aż się prosi, żeby przejść na trójkę z tyłu i Kerkeza z Frimpongiem na wahadłach :slight_smile:

Ten z Serbii to samo, nie oglądacie na tych z UK, bo tragedia.

btw
Salah 12 kontaktów z piłką, wtf.

Ekitike

Frimpong

Też wam forum działa jak fiat cabrio?

4 polubienia

Wirtz to jest jakiś kosmita. Jak on gra, ile widzi…

Wywala forum co chwile, coś sie dzieje ze stroną.
Najpierw YT teraz to… spisek jakiś xD

1 polubienie

Chyba gorzej :sweat_smile: co do podanego linka ze streamem. Musieliście wysłać jakiegoś smsa ? U mnie same reklamy wyskakują :face_with_raised_eyebrow:

czasami jakieś jego mini dotknięcie czy zwrot z piłką niesamowicie przyspiesza akcje, będziemy mieć z niego pociechę