Dawać już ten mecz!!!
No ile można czekać na awans?
2-1 dla PSG po 90 min i kwalifikacja po karnych, lub remis 1-1 i LFC melduje się w ćwierćfinale. Nie mam wysokich oczekiwań, ale nie wierzę, że damy się pokonać w regulaminowym czasie gry. Nie w tym sezonie, i nie na Anfield. Czuję, że przepchniemy to jakoś.
Jedyną niewiadomą jest tak naprawdę Slot i jego doświadczenie w takich dwumeczach, ale wierzę, że to udźwignie. Z szacunkiem do rywala, ale bez strachu Panie Slot. Za dużo szacunku okazaliśmy im w Paryżu.
Rozumiem, że Slot tonuje nastroje przed meczem, bo nie chce na nas nakładać dodatkowej presji. Luis Enrique natomiast jest aż nazbyt pewny siebie. Kurdę, aż przypomina mi się Barcelona jak przyjeżdżali na Anfield po wygranej 3-0 nam Camp Nou. A Ci z Paryża przyjeżdżają z minus jeden na koncie. No i gdzie tu logika?
Tu masz bezpośrednie linki do:
Linki do meczów pojawią się na tych stronach jakoś na godzię przed spotkaniem.
Nie słyszałem o tej stronce wcześniej. Thx, dodane do zakładek. Coraz mniej jest rzetelnych i dobrze działających streamów online.
Footybite.to mnie ostatnio częściej zawodzi pod względem jakości obrazu, ale tam jest zawsze dużo opcji do wyboru.
W UK Amazon Prime pokazuje mecz LFC, transmisja od 6.30pm.