Co mają transfery do złego zarządzania meczem? Slot ma zmienników, ale z nich nie korzysta.
Brakuje słów. Żadnego wsparcia trybun, brak wsparcia z ławki, one mecz wonder miał być zbawieniem wg niektórych, Gakpo w ogóle nie powąchał piłki, reszta zmian do przemilczania. Po prostu jeden z najgorszych meczy.
Ogólnie pisałem od początku, że na PSG trafić jest bardzo nieprzyjemna sprawa, ale po wyniku z Paryża to jednak szansa była dobra.
Tylko Arne 0 wniosków, wyszedł tym samym składem, bał się zmieniać cokolwiek. PSG chciało karnych i my się dostosowaliśmy.
Wybór strzelców fatalny. Jak zobaczyłem Darwina to już czułem, że po karnych ![]()
Ale kto zagrał źle? No bynajmniej nie nasi zawodnicy z pierwszego składu.
Slot zrobił zmiany jakie życzyliby sobie wszyscy, na nasze nieszczęście Jones, Gakpo i Elliott zagrali koszmarnie.
Zresztą Gakpo mocno jeszcze nie w formie po kontuzji, chyba mógł tam grać jednak Diaz do końca.
Zastanawia mnie tylko kolejność w karnych - czemu Nunez strzelał drugi XD?
Najlepsi wykonawcy karnych już zeszli. Nawet gdyby Nunez trafił to nic by nie dało, bo kolejny by spierdolił
No nie przesadzajmy. Przewaga bardzo duża. Rozumiem kontuzje i brak formy ale jednak dokulamy się do tytułu. Żal bo Slot odpada z FA i LM z tego samego powodu. Lekceważy przeciwnika grając dzieciakami. I Plymouth I PSV nas łatwo ograły.
Gdyby nie porażka z PSV to nie trafilibyśmy na PSG. Wielu się śmiało, że to spacerek. A PSG gra naprawdę fajna piłkę i życzę im tytułu. Zmienili koncepcje i nie ma już gwiazdeczek.
Ogólnie to trochę pokazuje, że w nowym formacie Ligi Mistrzów nie musisz się spinać żeby być aż tak na topie. Jak jesteś dobry to i tak wygrasz.
Co ma do tego mecz z PSV, w którym wyszła rezerwa rezerwy?
Salah obrzydliwy mecz zagrał
przeciez porazka z psv nie zmienila nic w tabeli
To nie są zmiennicy tylko specjalne odważniki które sprawiają że siedzenia nie odlatują razem z wiatrem
Gramy teraz jeden mecz na tydzień i mamy co najmniej 12 punktów przewagi nad Arsenalem bez napastnika na 9 kolejek do końca.
Do najblizszego meczu w lidze są 3 tygodnie. Nie wiadomo co z TAA, a Konate wyglądał jakby miał skurcze. Spokojnie.
Przepraszam o kim mówisz ? Nunez ? Jones ? Eliott ? Ok, pogadane.
To, że nie moglibyśmy trafić na PSG gdybyśmy nie zachowali się jak frajerzy tam.
No i mamy wysrywy kibicowskie.
PSG mocna ekipa, opanujcie emocje.
Tylko zastanówmy się. Jota zagrał tragicznie i w pierwszym meczu również, a jest to ulubieniec slota. Soton też lepiej wyglądał urus. Jasne dał słaba zmianę, ale zasłużył na szansę od pierwszej minuty.
Gakpo ewidentnie był nie do gry. Nie można było spróbować chiesy? Gorzej by nie było.
Moim zdaniem slot przesadził meczem z soton. Jestem pewny że gdybyśmy odpuścili ten mecz dziś bylibyśmy swiezsi. Czy byśmy wygrali? Nie wiem ale napewno zwiększyliśmy swoją szansę.
Jedyny transfer realny który mógłby mieć wpływ na dynamikę tego meczu to jakiś lewy obrońca. Nie chcę wieszać psów na robbo bo i tka nie był tragiczny, ale on nie daje nic do przodu co powoduje że Diaz cały czas jest podwajany. Efekt tego jest taki że musimy atakować tylko prawa flanka. Dopóki Gela trent była siła razenia. Quansah to stoper i tka było ok, ale ciężko oczekiwać obiegania i wrzutek.
Jeszcze wyjdzie Nam to na dobre, zespół i tak ogarnął dużo mając taki skład. Widać że jest pole do poprawy i Slot to ogarnie. Teraz wygrać Carabao Cup i Mistrzostwo które przed sezonem było marzeniem… Wrócimy silniejsi, YNWA ![]()
Swoja drogą co do zmienników to Chiesa to chyba nigdy nie wejdzie już w meczu. Z chłopa skorzystamy jak w napadzie nie będzie kim biegać.
Liverpool nauczył mnie tylko jednego - nie ma takiej przewagi której nie dałoby się stracić
Gdybanie kto miał strzelać, że najlepsi do karnych już byli na ławce.
Jakoś w carabao z Chelsea cała drużyna strzeliła swoje jedenastki.
Ale od siebie dodam, że po Salahu wcisnąłbym Elliotta, który ma dobry mental i głowę do takich momentów a na trzeciego “pewnego” Gakpo